Lollypop Chainsaw Valentijn Trailer

Game news PS3 Xbox 360

Om de ‘onvoorwaardelijke’ liefde tussen Juliet en haar vriend Nick te vieren, presenteren Warner Bros. Interactive Entertainment en KADOKAWA GAMES, zo vlak voor Valentijnsdag, een nieuwe Lollipop Chainsaw trailer. Men zegt dat niets belangrijker is dan ware liefde maar Juliet’s hart gaat pas echt sneller kloppen van het doden van zombies.
[kaltura-widget uiconfid=”6339862″ entryid=”1_a0as3516″ width=”642″ height=”386″ addpermission=”” editpermission=”” /]
Lollipop Chainsaw is een zombieverhaal van een lieve maar strijdlustige zombie jager Juliet Starling en haar onderzoek naar een kolossale zombie uitbraak. Met haar verwoestende kettingzaag in haar hand zaagt, hakt en splijt Juliet haar weg door hordes zombies. Maar al snel realiseert zij zich dat deze horde alleen het begin is van een invasie van zombies, die vastbesloten zijn de cheerleader met rondzwaaiende kettingzaag te doden. De game komt dit jaar uit voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Geef een reactie