Eventcoverage : Acer goes Green !

Niet lang geleden waren we op 2 juni te gast op het Acer Event in een gloednieuwe cocktailbar te Brussel : “Green Lab”.

De ideale locatie om eens te horen wat de mensen van Acer te vertellen hebben rond hun nieuwe producten Line-Up en natuurlijk met een drankje erbij !

Natuurlijk hou het meer in dan een Drankje, want Acer kwam natuurlijk een woordje uitleg geven over hun toekomst plannen en Line-up aan producten.

WP_20150602_019Van Smartphones en Tablets , tot zelfs volwaardige All-In-One toestellen en mini-computers zoals de Revo.

Wij zagen het allemaal passeren, en mochten een kijkje nemen in de schitterende hardware die Acer had opgesteld.

Tijd voor een kennismaking dus !

Het eerste wat ons opviel was een op het eerste zicht uitziende kaasrasp, Acer gaat echt niet de keukenattributen richting in maar presenteert gewoon de compacte all in One  pc voor : De Revo.

WP_20150602_012Met zijn alles in 1 ingebouwde Bluetooth, Wifi , Klavier & Muisontvanger en handige swap bay drives kan je met deze laatste je Windows laten draaien terwijl je de harde schijven verwisselt als een kous.

Handig om zo maximum aan 2 x 6TB in je omhulsel te krijgen.

De Revo is uiteraard ideaal voor kantoor en multimediatoepassingen.

Revo is zelfs voorzien van alle nodige aansluitingen zoals HDMI en USB 3.0 poorten.

acer_revo_one_rl85_guts_0 acer-revo-one-rl85-ur45-drive-trays

Tijdens de Keynote werd ook duidelijk dat nu Nokia niet langer de “Windows Phone” Vlag draagt sinds Microsoft deze heeft opgekocht, dat Acer terug de Windows Phone markt op zal gaan met een aantal aankomende prachttoestellen zoals de Acer Liquid M220.

WP_20150602_014

Naast de Reeks aan komende Acer toestellen zoals de Liquid Jade Z reeks die een reeks aan vernuft toestellen leveren met een design baseert is op een Thaise stijl dankzij zijn zijde en 4 inch WGA schermen, presenteerde Acer ook een reeks aan Tablet & PC in 1 met de Aspire R 11 Notebook en als primeur de Chromebook.

WP_20150602_010

Met zijn 360° draaibare scharnieren maak je van je notebook een Tablet, ideaal om op reis te gaan of tijdens een vergadering.

Zijn krachtige Intel Pentium processor laat je dan ook toe om dankzij de ingebouwde Intel HD Grafics chipset vloeiende beelden om je scherm te krijgen.

Tablets , Smartphones & Notebooks : Acer bewijst alvast met een Green attitude de markt te veroveren met een waaier aan  nieuwe producten.

Denk zij maar eens aan de Tablet die draait op Windows 8.1 RT , die je vervolgens in een klavier docking klikt voor optimale ervaring.

WP_20150602_008

Het ziet er naar uit dat Acer weer een Top Line-up voor de boeg heeft :).

En deze Reporter is alvast heel enthousiast!

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights