Playstation 4 1TB versie komt eraan !

Sony  heeft de komst van de PlayStation®4 Ultimate Player Edition aangekondigd.

De nieuwe Playstation 4 versie zal aan boord een 1 Terrabyte hard drive bevatten en is vanaf 15 juli beschikbaar.

 

Dit is een verdubbeling van capaciteit waarmee Playstation dan ook op de wagon meesspringt en Microsoft’s nieuws volgt over de nieuwe Xbox One 1TB versies.

De PlayStation®4 Ultimate Player Edition combineert alle geavanceerde functies van PlayStation® met een enorme opslagcapaciteit, uitermate geschikt voor het downloaden en spelen van de beste games.

PS4 1TB

De timing is ideaal aangezien het spelaanbod voor de PS4 binnenkort verder zal worden uitgebreid met games zoals Until Dawn™, Batman: Arkham Knight™, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Destiny: The Taken King en God of War™III: Remastered.

De verdubbelde opslagruimte biedt gamers de mogelijkheid om hun favoriete titels uit de PlayStation®Store (PS Store) te downloaden en op te slaan.

Door games te bestellen in de PS Store kan men zich verzekeren van een speelbaar exemplaar op de datum dat de game uitkomt.

Door gebruik te maken van de automatische downloadfunctie worden games naar de PS4 gedownload zodra deze beschikbaar is.

Door de extra capaciteit kunnen gamers bovendien maximaal gebruik maken van de PlayStation®Plus Instant Game Collection™.

Met meer dan 20,2 miljoen verkochte eenheden wereldwijd is de PS4 de snelst groeiende console in de geschiedenis van PlayStation®-hardware.

De lancering van de PlayStation®4 Ultimate Player Edition is het ideale moment om de beste spellen te spelen op het krachtige systeem voor een uitzonderlijke spel- en amusementservaring.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights