Skylanders Spyro’s Adventure slaat zijn vleugels uit op de Spielwarenmesse.

Game news Microsoft Nintendo Wii Xbox 360

Skylanders Spyro’s Adventure stond van 1 tot en met 6 februari klaar om bezoekers van de International Toy Fair in Neurenberg in vervoering te brengen. De spraakmakende combinatie van speelgoed uit de echte wereld en een virtuele game heeft wereldwijd veel lof gekregen. Volgens NPD, GfK en Chart-Track was de game in 2011 wereldwijd de nummer één titel voor kinderen.

Je kruipt in de huid van een Poortmeester en doorkruist samen met een team Skylanders een levendige fantasiewereld. Om Skylands te bevrijden uit de klauwen van de kwaadaardige Poortmeester Kaos moet je vechten, lands verkennen en puzzels oplossen. Elk van de 32 figuurtjes beschikt over unieke vaardigheden en door ze op de meegeleverde Portal of Power te zetten komen ze op magische wijze in het spel tot leven. Elk figuurtje onthoudt zijn of haar avonturen en kan op elke Portal (en dus op elke spelcomputer) gebruikt worden. Statistieken en power-ups verhuizen ook mee, waardoor samen spelen een kernonderdeel van het spel wordt.

Geef een reactie