NeverDead doet zijn intrede.

Game news PS3 Xbox 360

Op 1 februari 2012 released Konami Digital Entertainment GmbH de ‘third-person’ actie titel voor Xbox 360 en PS3 : NeverDead.

NeverDead biedt een totaal nieuwe gameplay ervaring opgebouwd rond het verhaal van een onsterfelijke actieheld die door een uniek mechanisme kan blijven bewegen, ondanks het verlies van meerdere ledematen.

Nadat zijn vrouw vermoord wordt door Astaroth, de Demon King, valt Bruyce terug in een doelloos leven gevuld met alcohol. Samen met zijn partner Arcadia is hij uit op wraak.

Spelers maken gebruik van de onsterfelijkheid van de NeverDead held om obstakels aan te pakken, door middel van het loskoppelen van ledematen en het regeneratie mechanisme. Spelers kunnen bijvoorbeeld een arm loskoppelen om een tegenstander te laten ontploffen. Bryce’s hoofd kan er afgetrokken worden om het level te onderzoeken. Hij schiet elektrische kogels door elektrocutie en je kan Bryce op verschillende manieren verminken om uit te vinden wat hij allemaal kan. Verder biedt NeverDead een reeks van volledig interactieve omgevingen, die in kunnen storten als Bryce de demonen uitschakelt.

NeverDead bevat ook een online coöperatieve en competitieve modus waar teams van maximaal vier spelers het tegen elkaar kunnen opnemen of samen vechten tegen de vijand. 
Spelers die meer spanning zoeken in NeverDead kunnen hun online ervaring uitbreiden met te downloaden content. Deze bevat nieuwe personages en extra missies binnen de multiplayer modus. Meer informatie over de te downloaden content wordt later bekend gemaakt.

Geef een reactie