Gears Of War : Ultimate Edition gaat “goud”!

Op het moment van schrijven, kunnen we bevestigen dat Gears Of War : Ultimate Edition “Gold” is gegaan !

Voor zij die nog niet weten wat deze term in mag houden,

hier een klein woordje uitleg:

“Goud gaan” betekend dat de eindversie is afgeleverd, de Game 100% voltooid is en de massa productie gestart is om te branden en verschepen naar tal van retailers.

Tegenwoordig in een tijdperk van Digitale aankopen , mag je dan ook verwachten dat de eindversie ook online word aangeboden.

Om dat te vieren hebben de makers ook een “Behind The Scenes” blik vrijgegeven van de ontwikkeling rond Gears Of War : Ultimate Edition.

Elke week tot aan de release datum, zullen de makers via hun website een serie aan video’s posten onder de naam “Remastering Gears Of War”.

Deze zullen vol zitten met Behind The Scenes beelden , waart deze week de fans al kunnen zien hoe de originele Gears Of Wars werd omgezet naar een moderne 1080P versie voor de Xbox One , samen met een 60FPS ontwikkeling en tal aan nieuwe content zoals de nooit eerder gelanceerde Campagnes.

 

Alsook kan iedereen nu al de game digitaal pre-orderen en pre-downloaden zodat je startklaar bent op 28 augustus.

Beide Standaard en Deluxe versie staan klaar om te pre-downloaden na Pre-order aankoop.

gears-of-war-ultimate-edition-for-xbox-one-gc-sale-01

Daarbij krijg je ook exclusieve Bonus skins en personages zoals:

In de standaard versie :

Landmark original van Gears Of War maakt zijn terugkeer en bied je een volle game download aan , met als pre-order item de Adam Fenix en Anya multiplayer personage skins en animeerde Imulsion wapen skin die je kan gebruiken in Multiplayer sessies.

In de Deluxe versie :

De ultieme Gears Of War ervaring, met bovenop alles wat vermeld staat in de standaard versie ook nog eens de Deluxe wapen skin pack erbij met meer dan 10 verschillende animeerde wapen skins en 36 standaard wapen skins met daar nog eens de Marcus Fenix en Aaron Griffin multiplayer personages erbij ook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights