Mortal Kombat X “Tremor” bundle

Game news PC PS4 Xbox One

Warner Bros onthult voor Mortal Kombat X een gloednieuwe bundel,

Vanaf nu kan je de Tremor Bundle downloaden die beide Kano’s leerling “Tremor” bevatten en de Black Dragon Ninja.

Mortal Kombat X is de eerste klassieker karakter verschijning sinds Mortal Kombat: special Forces uit 2000 en maakt Tremor volledig speelbaar voor de eerste keer.

Bovendien bevat de bundel de Klassic Skins Pack 2 met drie nieuwe karakter skins, waaronder Quan Chi, Jax en Kung Lao.

Ook is vandaag, als een toegevoegde bonus voor spelers, de gratis Klassic Fatalities Pack 2 onthuld, met fatalities voor Mileena, Kitana, Kung Lao en Jax.

Tremor en de Klassic Skins Pack 2 zijn de laatste onderdelen van de Mortal Kombat X Kombat Pack, waarmee de fans de Mortal Kombat X  DLC kunnen verkrijgen via PS4, XBOX Live en Steam voor €29,99.

Spelers die de Kombat Pack bezitten, kunnen de Tremor en de Klassic Skins Pack 2 vanaf nu downloaden.

De Tremor Bundle, die zowel Tremor als de Klassic Skins Pack 2 bevat, zal vanaf dinsdag 28 juli beschikbaar zijn via PlayStation®Store, Xbox Marketplace en Steam voor € 7,99 euro.

Spelers die Tremor of de Klassic Skins Pack 2 los willen aanschaffen kunnen dit ook 28 juli doen. Tremor is verkrijgbaar voor € 4,99 euro en de Klassic Skins Pack 2, inclusief drie nieuwe skins, voor € 3,99.

De Klassic Fatalities Pack 2, inclusief vier nieuwe fatalities zullen vrij te downloaden zijn op 21 juli via Xbox Marketplace en Steam en op 22 juli via de PlayStation® Store.