Logitech G introduceert G29 Driving Force voor PlayStation 4

Game news Hardware PC PS3 PS4

Logitech G kondigt de Logitech G29 Driving Force aan, een force feedback-racestuur speciaal voor PlayStation 4 (PS4) en PlayStation 3 (PS3).

De Logitech G29 Driving Force is gemaakt voor precisie racing en een langdurige betrouwbaarheid tijdens het gamen.

lvt_hires_Custom_format_G29_Pedal_BTY 1_noloHet beschikt over een dual-motor force feedback transmissie met anti-backlash helical gearing, een met de hand gestikt lederen stuur en roestvrijstalen gas-, rem- en koppelingspedalen.

De Logitech G29 Driving Force is ontworpen met dual-motor force feedback.

lvt_hires_Custom_format_G29_BTYDit simuleert op een realistische manier het gevoel van de auto bij gewichtsveranderingen en geeft de wegomstandigheden en slijtage van de banden realistisch weer.

Op deze manier voel je zo realistisch mogelijk wanneer je onder- of overstuurt of de grip met de weg verliest.

Dankzij de tandwielen, die ontworpen zijn op basis van de techniek die gebruikt wordt in de autotransmissie, zijn stuuracties uitermate soepel, stil en nauwkeurig.

De anti-backlash hardware zorgt voor nauwkeurige input afkomstig van het stuur en de pedalen, waarmee gamers beschikken over maximale controle tijdens het racen.

ccc

De Logitech G29 Driving Force is voorzien van stevige, stalen kogellagers in de stuuras en roestvrijstalen shifters en pedalen.

Het hoogwaardige, hand gestikte leer geeft de Logitech G29 Driving Force de uitstraling van een high performance race-autostuur en zorgt voor een comfortabele en duurzame gebruikerservaring.

Daarnaast is het met de ingebouwde bevestigingsklemmen mogelijk om het stuur te monteren aan een tafel of racestoel om schuiven en wiebelen tijdens agressieve stuurmanoeuvres te voorkomen.

ffff

De LED-verlichting laat exact zien wanneer je moet schakelen, zodat je op maximale snelheid kunt blijven rijden zonder je ogen van de weg te houden.

De 24-punts selectie knoppen en plus-/min-knoppen maken het mogelijk je rijstijl te finetunen.

De Logitech G29 Driving Force wordt geleverd met afzonderlijke grondpedalen.

De Logitech G29 Driving Force is naar verwachting vanaf juli beschikbaar voor een adviesprijs van 399,99 euro