Review : Need For Speed The Run

Need for speed de run neemt je net als deze review vanaf de start direct bij de keel,

Al van in de intro begint de harde actie waarin je uit je wagen dient te ontsnappen die op het punt staat omgetoverd te worden tot een compact lucifer doosje met jou erin.

Na een confrontatie met de Maffia dien je deze zo snel mogelijk van je af te schudden en te ontwijken, om vervolgens een belangrijke race bij te wonen.

Jou opdracht verspreid over het verhaallijn is om van San Fransisco naar New York te racen en binnen de eerste 200 te eindigen,via een kronkelende, smalle snelweg in Yosemite National park en Death Valley in het glamoureuze Las Vegas

Geniet van de prachtige grafics en de ravijnen naast je,
maar niet teveel of voor je het weet val je te pletter en word je  dankzij de reset terug op je racebaan geplaatst.
Deze reset beperkt zich uiteraard tot  5 x per race

 

Met de release van Forza Motorsport 4 vorige jaar vroegen we ons af ,
kan EA als waardige tegenstander zich waar maken ?
Het antwoord is een grote JA!

Toegeven dat met uitzondering van Hot Pursuit ,
deze langlopende franchise niet meer echt 1 van de beste was,
maar EA grijpt terug naar zijn roots & levert voor de  2de maal in recente tijd sinds kort weer een pracht en praal van een game met Need For Speed : The Run.

Verantwoordelijken van dienst zijn Criterion studio & Black Box die eerder ook al bewezen goed te zijn in wat ze doen bij EA ,
denk maar aan Battlefield 3 die trouwens ook de Frostbite 2 engine gebruikt die je terugvind in Need For Speed : The Run

De game en omgeving zitten natuurlijk vol afwisseling en dit breekt natuurlijk een eentonige gevoel wat in games vaak kan voorkomen.
Zo wissel je van stedelijke, naar lange rechte stukken en krijg je regelmatig de extreme bochtwerken te verduren tijdens “je run”.

Wie denkt dat de game  1 lange race is van San Fransisco naar New York is eraan voor de moeite, want de game bied je tal van variatie.

Zo krijg je bv opdrachten waarin je zo snel mogelijk je tegenstander dient in te halen.

Anderzijds krijg je races waarin je tegen de klok tegenstanders een per een moet inhalen of races waarin je enkel tegen de klok rijdt.

Of probeer eens de politie te ontwijken door een reeks aan combo’s in te geven via je toetsen

Via Autolog hou je al je statistieken netjes bij en kan je deze met je vrienden vergelijken,
of zelfs uitdagen en tegen hun racen zonder dat ze op dat moment online zijn.

Races zullen alvast weer hun voer hebben om de nodige virtuele rubber te verbranden in deze recente deel van de alombekende reeks en mag niet ontbreken in je collectie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights