Hier komt Dragon Quest Heroes : THE WORLD TREE’S WOE AND THE BLIGHT BELOW

Square Enix heeft een gloednieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor DRAGON QUEST HEROES: The World Tree’s Woe and the Blight Below.

De trailer bereidt spelers voor op de gevaarlijke reis die wacht als het spel op 16 oktober wordt uitgebracht in Europa en PAL-regio’s.

De King Doric’s Royal Overview Trailer die ingesproken is door de nederige koning zelf, wapent kijkers met de personage-strategieën, in-game winkeltips en alchemistische kennis die ze nodig hebben om te zegevieren over de hordes van monsters die tot waanzin zijn gedreven door een mysterieuze vloek.

Met Dorics advies over het aanpassen en samenstellen van het ultieme team en het bedenken van strategieën voor elke situatie kunnen spelers zich voorbereiden om de zwermen formidabele tegenstanders uit te schakelen.

DRAGON QUEST HEROES: The World Tree’s Woe and the Blight Below bevat ook alle extra downloadbare content die eerder is uitgebracht na de Japanse release.

Spelers kunnen hier gratis van genieten als het spel volgende maand wordt uitgebracht.

Fans kunnen spelen als de doortrapte mensendoder Psaro, en de persoonlijke verhalen verkennen over andere DRAGON QUEST-helden.

dragon

De titel bevat opties voor zowel Engelse als Japanse stemmen, zodat fans vrij de audiotrack kunnen kiezen die het beste past bij hun spelbeleving.

DRAGON QUEST HEROES: The World Tree’s Woe and the Blight Below wordt op 16 oktober 2015 uitgebracht

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights