TomTom Spark: train met muziek om je pols.

TomTom introduceert het gloednieuwe TomTom Spark GPS-fitnesshorloge met ingebouwde muziekspeler.

Dit maakt het sporters gemakkelijker om hun trainingen op een hoger niveau te tillen.

Gebruikers hoeven niet langer hun smartphone rond de arm te binden en ook het gedoe met de draden van de koptelefoon behoort tot het verleden.

Met de TomTom Spark is er nu een makkelijk te gebruiken alternatief aan de pols. Bovendien is het mogelijk om de muziek naar veel verschillende Bluetooth® koptelefoons te streamen.

HERO_SPARK_01

Door de 3GB aan opslagcapaciteit voor muziek op de TomTom Spark kunnen sporters nu hun smartphone tijdens trainingen thuislaten, terwijl er toch naar zo’n 500 nummers kan worden geluisterd.

Spark_Purple-Haze_Small_Right_Music_ENAfspeellijsten kunnen eenvoudig van iTunes of Windows Media® Player worden gedownload.

Daarnaast is het fitnesshorloge standaard uitgerust met ‘Running Trax’, een door Ministry of Sound speciaal samengestelde mix van 30 minuten aan motiverende, energievolle, enthousiaste dansmuziek van ‘s werelds beste DJ’s.

Het aantal stappen, de tijd dat je actief bent, de afstand, verbrande calorieën en slaaptijd worden allemaal bijgehouden door de 24/7 activity tracker op de TomTom Spark.

Gebruikers kunnen dagelijkse en wekelijkse doelen stellen, bijhouden en opvolgen via hun fitnesshorloge of de TomTom MySports app.
De ingebouwde hartslagmeter monitort heel accuraat het hartslagritme zonder dat je een borstband nodig hebt.

Dankzij de multi-sport mode kunnen de prestaties tijdens vele in- en outdoor sporten als hardlopen, fietsen, zwemmen en trainingen in de sportschool worden bijgehouden.

Spark_Purple-Haze_Small_Right_Music_ENDoor de GPS van TomTom Spark is er ook real-time informatie beschikbaar over de tijd, afstand, snelheid en tempo.

Gebruikers kunnen hun gegevens via de MySports app uploaden en draadloos bekijken via vele online platforms zoals TomTom MySports, RunKeeper, Nike+.

De TomTom Spark GPS fitnesshorloge is er in volgende uitvoeringen:

  • TomTom Spark GPS fitnesshorloge
  • TomTom Spark Cardio GPS fitnesshorloge
  • TomTom Spark Music GPS fitnesshorloge
  • TomTom Spark Cardio + Music GPS fitnesshorloge
  • TomTom Spark Music GPS fitnesshorloge + Bluetooth® hoofdtelefoon
  • TomTom Spark Cardio + Music GPS fitnesshorloge + Bluetooth® hoofdtelefoon
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights