De nieuwe Libratone ZIPP en ZIPP Mini met SoundSpaces

De Deense audiofabrikant Libratone introduceert een nieuwe lijn draadloze speakers.

De ZIPP en ZIPP Mini beschikken over rijk 360° geluid gekoppeld met Libratone’s multiroom systeem SoundSpacesTM.

Daarnaast hebben de speakers WiFi- en Bluetooth-connectiviteit, een modern, customizable design, internet radio streaming, een verbeterde app en nog veel meer.

De lancering gaat samen met de introductie van Libratone’s nieuwe, flexibele luisterconcept SoundSpaces.
De nieuwe ZIPP en ZIPP Mini zijn gebaseerd op het bekroonde design en de technologie van de klassieke Libratone ZIPP, maar zijn goedkoper.
Libratone’s nieuwe speakerlijn bestaat uit de ZIPP (100 watt) en de ZIPP Mini (60 watt).

Beide zijn uitsluitend gebouwd met speciaal voor Libratone ontworpen onderdelen en hebben een WiFi- en Bluetooth-connectiviteit, ideaal om zowel thuis als onderweg makkelijk muziek te kunnen streamen.

Zipp_Colour_Lineup_HIGH

De speakers zijn multiroom-compatible met Spotify Connect en Apple Music en beschikken over 360°FullRoom Sound, een intuïtieve touch interface, speakerphone-functie, streamen en opslaan van maximaal vijf internet radiostations en een batterijduur van acht tot tien uur.

Alle functies van de speakers kunnen op afstand worden bediend met de nieuw ontwikkelde Libratone-app, die te verkrijgen is in de AppStore en Google Play.

De ZIPP en de ZIPP Mini zijn voor respectievelijk €299 en €249 vanaf eind oktober online beschikbaar en kort daarna ook bij geselecteerde verkooppunten.

New_ZIPP_Close-up

Beide speakers beschikken over een duurzame witte voet en een verwisselbare cover van sneakerstof, verkrijgbaar in vier kleuren: Cloudy Grey, Deep Lagoon, Graphite Grey en Victory Red.

Losse covers zijn te koop in de drie kleuren Atlantic Deep, Signal en Sangria voor €29 per stuk.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights