Review : The Originals Season 2

De spin-off van “The Vampire Diaries blijkt zeer in smaak te vallen in USA en is reeds aan zijn 2de seizoen toe op Dvd en 3de seizoen in de states.

Vampiers, Weerwolven , Heksen en Hybriden zijn allemaal terug in de stad van New Orleans.

Samen werken of elkaar tegen werken in een verhaal van moorden, verraad en liefde… allemaal voegen ze de elementen samen van een sidderende 2de seizoen.

Verhaal:

Klaus is een bastaard zoon van een weerwolf vader, die nu als Hybride leeft en door zijn onsterfelijkheid deze wereldbodem.

OR202a_0162b_1b5fcfd7

Zijn enigste lichtpunt in het leven, zijn kleine “Hope” , kind die hij samen Weerwolf/hybride op de wereld heeft gezet.

Samen met zijn broer Elijah en zijn zus Rebekah proberen ze de baby een goed leven te geven in een veilige omgeving.

De stad ligt vol gevaar van weerwolven, heksen en andere vampiers die proberen macht over de stad te krijgen en de familie.

Zij zien allemaal het kind als een bron van zwakte.

OR204B_0331b_bca81ea7 OR203a_0694b_66fa7ed5 OR203a_0634b_fd6b3cc3

Alsof het nog niet genoeg is worden vader Mikael en Moeder Esther en de uit de dood herrezen broers Fin & Kol voor hun eigen agenda en bondgenoten.

OR202a_0147b_9dcbbd79

Klaus is slim en extreem machtig terwijl Elijah een bepaalde stijl heeft en ze samen voor geweldige vecht scenes zorgen.

Dankzij het feit dat ze beiden onsterfelijk zijn , laten ze toch hier niets van merken.

OR201A_0194b_8c6d51e4

Er staat veel op het spel en dat maakt iemand nog gevaarlijker!

Cinematografie :

Veel bloed en geweld in deze 2de season van “The Originals”.

The Originals gaat gewoon verder waar The Vampire Diaries stoppen….

OR201c_0381b_5a34b2f9Als je weet dat The Vampire Diaries meer de romantische toer opgaat, weet dan maar zeker dat The Originals als tegenhanger meer geweld geeft.

Meerdere verhaallijnen zorgen dan ook dat het regelmatig botst, hierdoor weet je moeilijk welke verhalen er allemaal gaande zijn gezien er teveel gebeurd en het ene verhaallijn dan de andere in de war smijt.

Extra’s :

Beide Blu-ray en DVD krijgen weer tal aan extra’s zoals bij elke gerespecteerde serie alvast de Comic-Con panel van 2014 die een blik op het seizoen geven.

Daarnaast werd de webseries samengebundeld onder de naam : 3 The Originals : Always and Forever” , een interview met de cast, een gag reel en nooit eerder getoonde scenes.

Conclusie :

The Originals is voor iedereen toegankelijk en heeft liefde, geweld, politiek en macht .. ow en hier en daar een leuke moordpartij er bovenop.

Nu persoonlijk zijn we niet interesseert in een gay scene tussen een vampier, maar gezien we in 2015 leven is dit ook een gewone en aanvaardbare zaak geworden.

OG206b_1102b_bebd56fc

Dood is niet dood wanneer er magie aan te pas komt en veel van de personages uit The Vampire Diaries komen dan ook eens langs in The Originals om fans eraan te blijven herinneren waar de link ligt.

Een flinke spel van politiek word gespeeld waarin iedereen de macht wil, dit terwijl Klaus probeert zijn kind veilig te houden.

Met de weerwolven aan de top en in controle, hangt de toekomst van New Orleans aan een draad.

Vampiers VS weerwolven, Heksen en meer !

Dankzij Flashbacks word ook de achtergrond van iedereen ook duidelijk in elkaar gestoken als een puzzel waardoor we ook de oorsprong van iedereen te weten komen.

Altijd leuk die coming of origins verhalen.

The Originals houden iedereen bezig en kan gerust de garantie leveren dat deze je blijft bekoren.

Score :

8,5/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights