Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Happy Bday Rayman !

Vandaag vieren we de twintigste verjaardag van een van de meest geliefde en succesvolle karakters uit de stal van Ubisoft: Rayman!

Met 28 miljoen verkochte exemplaren in twintig jaar tijd is Rayman een boegbeeld geworden binnen de game-industrie.

In een speciale livestream ter ere van zijn verjaardag werd aangekondigd dat Rayman een nieuw en episch avontuur gaat beleven in Rayman Adventures.

De gloednieuwe, avontuurlijke game is per direct beschikbaar op Apple TV en verschijnt vanaf 3 december op mobiele platformen.

Rayman_Brand_Anniversary_Selfie_151117_3PM_CET

De in 1995 geboren Rayman is een held zonder armen of benen, ontworpen door een getalenteerd en creatief team onder leiding van Michel Ancel en Frederic Houde.

Rayman_Brand_Anniversary_logo_Vertical_151117_3PM_CETAl vanaf het begin werd de side-scrolling platformgame geroemd vanwege de originaliteit, accurate gameplay, fantastische graphics en sfeervolle geluiden. Vanaf dat moment eiste Rayman dan ook zijn plek op als mascotte voor Ubisoft.

Of het nu in 2D of 3D is, op een oudere of new-gen console, Rayman overtreft de hoge verwachtingen van zijn fans elke keer opnieuw.

Al twintig jaar lang neemt hij je mee op unieke avonturen die je nooit meer vergeet, mede dankzij de graphics van hoge kwaliteit en de kleurrijke omgevingen.

En dankzij Rayman heb je natuurlijk ook kennisgemaakt met de Raving Rabbids en het UbiArt Framework, de engine die de rijke graphics van Rayman Origins, Rayman Legends en nu ook Rayman Adventures mogelijk maakte.

Comments

Powered by Facebook Comments

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com