Far Cry New Dawn Review

Far Cry New Dawn Review

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Jefferson Pierce en zijn familie zullen de fans tot voorheen de release van het eerste seizoen vermoedelijk geen belletje doen rinkelen. Nochtans is dit de eerste DC ghetto superheld franchise met een More »

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Om te beginnen dien je zeker voor je van start gaat met het 3de seizoen , toch zeker de eerste 2 seizoenen te herbekijken. De final season is dan ook alles wat More »

Review: The Darkest Minds

Review: The Darkest Minds

Als de mutanten uit X-Men echt zouden zijn en er plots overal kinderen opduiken die hele straten opblazen, elektrocuteren of laten afbrokkelen… hoe zou de wereld daar dan op reageren? Marvel zou More »

Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Black Lightning is een adaptatie van de gelijknamige DC Comics stripreeks en wordt geproduced door Greg Berlanti, showrunner voor onder andere The Flash, Arrow en Supergirl. Jefferson Pierce hing jaren geleden zijn More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Happy Bday Rayman !

Vandaag vieren we de twintigste verjaardag van een van de meest geliefde en succesvolle karakters uit de stal van Ubisoft: Rayman!

Met 28 miljoen verkochte exemplaren in twintig jaar tijd is Rayman een boegbeeld geworden binnen de game-industrie.

In een speciale livestream ter ere van zijn verjaardag werd aangekondigd dat Rayman een nieuw en episch avontuur gaat beleven in Rayman Adventures.

De gloednieuwe, avontuurlijke game is per direct beschikbaar op Apple TV en verschijnt vanaf 3 december op mobiele platformen.

Rayman_Brand_Anniversary_Selfie_151117_3PM_CET

De in 1995 geboren Rayman is een held zonder armen of benen, ontworpen door een getalenteerd en creatief team onder leiding van Michel Ancel en Frederic Houde.

Rayman_Brand_Anniversary_logo_Vertical_151117_3PM_CETAl vanaf het begin werd de side-scrolling platformgame geroemd vanwege de originaliteit, accurate gameplay, fantastische graphics en sfeervolle geluiden. Vanaf dat moment eiste Rayman dan ook zijn plek op als mascotte voor Ubisoft.

Of het nu in 2D of 3D is, op een oudere of new-gen console, Rayman overtreft de hoge verwachtingen van zijn fans elke keer opnieuw.

Al twintig jaar lang neemt hij je mee op unieke avonturen die je nooit meer vergeet, mede dankzij de graphics van hoge kwaliteit en de kleurrijke omgevingen.

En dankzij Rayman heb je natuurlijk ook kennisgemaakt met de Raving Rabbids en het UbiArt Framework, de engine die de rijke graphics van Rayman Origins, Rayman Legends en nu ook Rayman Adventures mogelijk maakte.

Comments

Powered by Facebook Comments

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com