Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Happy Bday Rayman !

Vandaag vieren we de twintigste verjaardag van een van de meest geliefde en succesvolle karakters uit de stal van Ubisoft: Rayman!

Met 28 miljoen verkochte exemplaren in twintig jaar tijd is Rayman een boegbeeld geworden binnen de game-industrie.

In een speciale livestream ter ere van zijn verjaardag werd aangekondigd dat Rayman een nieuw en episch avontuur gaat beleven in Rayman Adventures.

De gloednieuwe, avontuurlijke game is per direct beschikbaar op Apple TV en verschijnt vanaf 3 december op mobiele platformen.

Rayman_Brand_Anniversary_Selfie_151117_3PM_CET

De in 1995 geboren Rayman is een held zonder armen of benen, ontworpen door een getalenteerd en creatief team onder leiding van Michel Ancel en Frederic Houde.

Rayman_Brand_Anniversary_logo_Vertical_151117_3PM_CETAl vanaf het begin werd de side-scrolling platformgame geroemd vanwege de originaliteit, accurate gameplay, fantastische graphics en sfeervolle geluiden. Vanaf dat moment eiste Rayman dan ook zijn plek op als mascotte voor Ubisoft.

Of het nu in 2D of 3D is, op een oudere of new-gen console, Rayman overtreft de hoge verwachtingen van zijn fans elke keer opnieuw.

Al twintig jaar lang neemt hij je mee op unieke avonturen die je nooit meer vergeet, mede dankzij de graphics van hoge kwaliteit en de kleurrijke omgevingen.

En dankzij Rayman heb je natuurlijk ook kennisgemaakt met de Raving Rabbids en het UbiArt Framework, de engine die de rijke graphics van Rayman Origins, Rayman Legends en nu ook Rayman Adventures mogelijk maakte.

Comments

Powered by Facebook Comments

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com