ONE PIECE: BURNING BLOOD – NIEUWE DETAILS ONTHULD!

Na de game in september te hebben aangekondigd, onthult BANDAI NAMCO vandaag enkele nieuwe details omtrent One Piece: Burning Blood!

Burning Blood is een nieuwe dynamisch en kleurrijke vechtgame met ’s werelds meest beroemd piraat Monkey D. Luffy in de hoofdrol.

Ga het gevecht aan met veel schurken uit de One Piece anime en manga, waaronder Sabo, Ace, Bartolomeo, Ener, Crocodile en Bartolomeo.

Er is ook de zopas aangekondigde Smoker, maar er zullen nog andere nieuwe personages binnenkort aan de game worden toegevoegd!

SenseiGamingBE-One-Piece-Burning-Blood-Featured-01

One Piece: Burning Blood herbergt vele features waardoor het bedenken van een strategie nodig zal zijn tijdens het vechten.

Ooit gedroomd Luffy, Sabo en Ace in één team te zien vechten? Wel, het is voortaan mogelijk een team van drie personages te bouwen en deze zelfs tactisch te wisselen.

SenseiGamingBE-One-Piece-Burning-Blood-Screenshots-2

Bepaalde karakters kunnen speciale Logia Moves gebruiken waarmee ze door hun vijanden kunnen branden of zelfs sneller dan het licht kunnen lopen!

Logia Fruits laten de speler ook Logia Guard gebruiken waardoor bepaalde personages ongenaakbaar worden voor een bepaalde tijd.

Het gebruik van de Haki blow is echter een goede counter op de Logia Guard. Als laatste nieuwtje zullen Devil Fruits ook, net zoals in de manga, kunnen gebruikt worden voor Special Attacks en Reinforced Special Attacks!

PlayStation 4-, Xbox One- en PlayStation Vita-spelers kunnen in 2016 deelnemen aan de epische gevechten!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights