LITTLE ORBITS ADVENTURE TIME: FINN AND JAKE INVESTIGATIONS – NU VERKRIJGBAAR

Little Orbit en BANDAI NAMCO kondigen aan dat Adventure Time: Finn and Jake Investigations nu verkrijgbaar is op Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Wii U, Xbox 360, Playstation 3 en Nintendo 3DS.

Adventure Time: Finn and Jake Investigations is gebaseerd op de succesvolle gelijknamige Cartoon Network-reeks, is een adventure game waarin er moet worden geknokt.

Spelers zullen objecten moeten vinden en gebruiken (inclusief Jake) en puzzels moeten oplossen doorheen de game.

Kruip in de huid van Finn (met Jake aan je zijde) en verken het Land van Ooo, spreek met diens inwoners, versla slechteriken en los puzzels op in vijf speelbare hoofdstukken.

Spelers zullen het gevoel krijgen in hun eigen, persoonlijke aflevering van Adventure Time te figureren!

Voor het eerst is er ook downloadbare content beschikbaar in de vorm van een nieuw avontuur met Finn en Jakes vriendin Marceline the Vampire Queen in de hoofdrol.

Finn en Jake ontdekken dat Marceline alle magische, maar potentieel gevaarlijke, artefacten heeft verkocht die ze hadden verzameld tijdens een rommelmarkt. Help Marceline en onze helden de artefacten terug te vinden vooraleer chaos het Land van Ooo zal hebben overgenomen! De Marceline DLC is vanaf vandaag reeds verkrijgbaar

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights