Review : Disney Infinity 3.0

In een Huiskamer, in een stad ver ver weg in een universum… ontvingen we Disney Infinity 3.0.

Net op tijd nog voor The Force Awakens in de zalen komt.

Je zou denken, weer een opvolger … Was het niet dat met 3.0 we het Star Wars universum betreden !

Cue theme song en haal de Lightsabers boven en blasters !

Intussen is Disney Infinity gegroeid en in de starter editie ontvang je ook 2 figurines en een eerste spelmissie onder de naam Twillight Of The Rebublic.

Anakin Skywalker & Ahsoka Tano krijg je in het starterpack inbegrepen en ze zijn in hoog detail vervaardigd tot op de lichtpuntje van de lightsaber.

Verhaal :

Het Verhaal van Twillight Of The Old Republic die in de starter kit ingesloten zit is ondanks zijn korte duur toch een aangenaam tijdverdrijf.

Het verhaal speelt zich af tussen Star Wars II : Attack Of The Clones & Star Wars III: Revenge of The Sith.

screenshot_millenium_falcon_mobile-515d5f7fa3218907de850916c916746cJe slaat jezelf een weg doorheen de tijdperk van de Clone Wars om Darth Maul en de Separisten te stoppen.

Een Battle Droid fabriek werd opgestart in Geonosis en de Jedi’s zijn op een missie op uit te zoeken wie deze heeft opgestart, alsook waarom.

De Playset bevat 4 planeten die je afreist waardoor je een diepere beeld van de melkweg krijgt.

  • Geonosis
  • Tatooine
  • Corusant
  • En Naboo

Het verhaal is volledig gebaseerd op The Clone Wars en de overige 3 Sequels in de saga.

Gameplay :

Disney Infinity 3.0 heeft een aantal leuke vernieuwingen.

Toybox beperkt zich niet meer tot kamers bouwen waar je de woonruimtes inricht met kaders en ramen en zo een woning bouwt om alle personages vrij te laten rondlopen.

Toybox maakt plaats voor een grote wereld waar de eerste spelelementen worden introduceert en de speler al snel bekend word gemaakt met de verschillende gameplay elementen.

Een grote zandbox dus waar je jou personage en zijn skills ten volle kan uittesten en overal een aantal leuke opdrachten terug vind.

scrshot1.jpg

Qua Moeilijkheid begint je personage op een laag niveau, de bedoeling is dat deze zal sterker worden naar mate je skill punten die je verdiend hebt gebruikt in de skill tree.

Nieuwe krachten, skills en langere health ontstaan hierdoor , die jou Force sterker door je laten stromen.

150708_356449_TOTR_Rebels_Sabine_Boden_Brandon-1940x1091

Leukste is dat jou stats,skills en alles opgeslagen worden in de figurine zodat je naar je vrienden kan gaan en deze daar verder kan gebruiken ongeacht als deze een Playstation, Wii of Xbox versie heeft.

disney-infinity-3.0-characters1Geen goedkope zaak als je de volledige collectie wil uitbreiden en zo ze in je kast wil laten pronken.

Playing without limits wil dan ook zeggen dat je zelfs Tron personages of zelfs Inside Out personages kan laten rondlopen in de Starwars wereld, of gewoon Jedi’s rond laten hollen in de wereld van Tron.

Out of The Box :

In de Starter pack vinden we alvast 2 figurines :

  • Anakin Skywalker
  • Ahsoka Tano

Samen krijg je ook de Twillight Of The Republiek missie stone erbij.

disney-infinity-3-0

In de starter pack zit natuurlijk ook de Portal erbij die je op USB aansluit.

Wie al de Portal bezit van Disney Infinity 2.0 kan deze ook gebruiken, en de software voor 3.0 apart downloaden van de Online Market.

De starter Kit figurines zijn beschikbaar als Playsets in de winkel.

Speelduur :

Elke Playset heeft een gemiddelde speelduur van half uur tot paar uurtjes.

Kort en niet te kort en toch na het voltooien van de playset verhaal , kun je nog verder aan de slag gaan in de Toy Box Hub.

TB_Features_Screenshots_Polished_Farming

Zelf levels verkennen of levels maken is een must onder de fans.

Conclusie :

We waren verzot op Disney Infinity 1.0 , we hielden van Disney 2.0 en eerlijk gezegd … we zijn verzot op Disney Infinity 3.0

Groter, beter en prachtiger !

De Star wars wereld en ook mogelijkheid tot de inside out wereld te verkennen maakt van deze 3.0 versie een schitterende aanwinst.

Best version ever tot nu toe !

Er valt ontzettend veel te beleven en de fun stopt nooit, trouwens krijg je der dankzij je aankoop en uitbreiding ook een schitterende collectie erboven op.

Reden temeer een display kast aan te kopen.

Disney Infinity is nu beschikbaar en brengen al je geliefde personages samen, in prachtige figurines die tot op de detail prachtig weergeven worden

Score : 9,8/10

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights