Review Call Of Duty : Black Ops III

De laatste nieuwe first person shooter van activsion/treyarch is zoals gewoonlijk weer een hoogvlieger , snelheid , actie , amper tijd om je wapen te herladen , vijanden die overal komen uit gekropen  , … zoals we gewoon zijn van de call of duty reeks

welcome to the future :  

Een donkere en gestoorde toekomst dan nog ,

Wat begint als een spannend avontuur over artificieel geheugen, hersen-computer interfaces en het gedrag op je personage en de mensheid over het algemeen gaat later langzaam aan richting een multi-interpretabel en bijna psychedelisch slotstuk dat je in verwarring achterlaat.

Het is waarschijnlijk ook niet de bedoeling dat je na een slordige 10 uurtjes gamen het game voltooid en aan de kant gooit , je zal het nog eens moeten/willen doorlopen om alle eindjes aan elkaar te kunnen knopen .

De singleplayer blijft schieten op bad guys in tamelijk smalle levels.

Co-op ontgrendelt geen nieuwe mogelijkheden om bijvoorbeeld samen te werken. Na het uitspelen van het game ontgrendel je de nightmares modus waar al je tegenstanders zombies zijn , de gameplay blijft het zelfde weliswaar alsook de tussen filmpjes .

gear up :      

call_of_duty_black_ops_3_header_2De singelplayer kun je volledig co-op spelen met andere spelers online of gewoon met wat vrienden of vriendinnen in split-screen .

De multi player biedt veel variatie :

zo heb je de klasieke team death match , capture the flag enz … nieuwe content , zoals je eigen personage maken , Specialiste genaamd komen ieder met twee speciale vaardigheden.

Sommige vaardigheden werken passief zoals het detecteren van vijanden door muren heen, andere zijn juist puur gericht op het knallen zelf  na het bemachtigen van een krachtige granaatwerper of zelfs een handboog met explosieve pijlen .

Ook kan je je eigen camo vrij spelen , door het aantal ” kills ” je maakt leveled je wapen ook zodat je meer kunt opzetten zoals , red dot sights en grips .

Daarnaast is er ook nog de zombie mode die je met 4 spelers kan spelen en ook nog een free run mode , waar je een parcours moet afleggen door op muren te lopen , over gaten in de vloer springen en dat terwijl je vijanden afknalt .

In het kort :

black ops 3 heeft veel bieden voor zowel de multi player speler als de single player speler , het game is ook niet in 4 uurtjes uitgespeeld zoals de meeste andere fps games . grafisch gezien is black ops 3 zeer goed uitgewerkt zowel multi- als singel player . de game is wederom dé shooter met de meeste content . Er rest nog 1 vraag , hoe lang zullen die nabije/verre toekomst shooters nog interesse opwekken bij de spelers ?

+ niet in 4 uur uitgespeelt

+ singel player kan co-op gespeeld worden

+ veel content

–  de zoveelste future shooter

–  online-offline systeem waardoor somige content enkel on- of offline kan voort gezet worden

 

call-of-duty-black-ops-3-620x349

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights