Quantum Break komt naar Xbox One en Windows 10 op 5 april

Met minder dan twee maanden te gaan tot de langverwachte lancering van Quantum Break doen Remedy Entertainment en Microsoft Studio een aantal grote aankondigingen over deze opkomende cinematografische actiegame.

De meest belangrijke aankondiging?

Quantum Break zal ook verschijnen voor Windows 10 op 5 april en zal beschikbaar zijn zonder bijkomende kosten voor gamers die het spel digitaal pre-orderen op Xbox One.

Ook de 2 klassiekers van Remedy Entertainment zullen deel uitmaken van al wie de (pre)order plaatst.

qt

Elke versie komt met de volledige versie van  Alan Wake als Xbox 360 backward compatible game.

Daarnaast krijg je ook de DLC’s “The Signal” en “The Writer” er bovenop, en alsof dat nog niet genoeg is krijg je ook de arcade topper : “Alan Wake : American Nightmare” er bovenop.

3 games voor de prijs van 1 dus !

Xbox wil gamers de mogelijkheid bieden om de games te spelen die ze willen spelen, met de mensen waarmee ze willen spelen en op de devices waarop ze willen spelen.

click

Daarom dat Microsoft Studios en Remedy Entertainment Quantum Break gelijktijdig met de Xbox One versie op 5 april, 2016 ook zullen lanceren op Windows 10.

Iedereen die de Xbox One digitale versie downloadt van Quantum Break via de Xbox Store of een Xbox One Special Edition Quantum Break-bundel pre-ordert, zal een Windows 10 versie ontvangen van de game, downloadbaar via de Windows Store aan de hand van een unieke code.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights