Unit 13 komt naar PS Vita

Besturing met dubbele analoge joysticks en 3G-connectivity zorgen voor een draagbare shooter zonder compromis

 Sony maakt bekend dat Unit 13 naar Sony’s nieuwste handheld komt, de vita

In Unit 13™, een third-person militaire shooter die door Zipper Interactive exclusief is gemaakt voor PlayStation®Vita ben je een lid van Unit 13™,
een antiterreureenheid met maar één doel: het voltooien van de missie. De missies draaien om scenario’s die je elke dag in de krant kunt lezen en daardoor zeer authentiek zijn.

Unit 13™ legt de focus op connectiviteit van de PS Vita (3G/wifi) door je up to date te houden van zijn leaderbords,geeft je nieuwe uitdagingen en spel modusen

Dankzij de dubbele analoge joysticks kan je nu een echte shooter spelen, waar je ook bent.
Daarnaast zorgen de SIXAXIS-besturing, het touchscreen en het achter-touchpad voor een intuïtieve ervaring waar je helemaal in opgaat.

De missies zijn kort, intens en niet lineair, zodat je ze op meerdere manieren kunt spelen, afhankelijk van je favoriete stijl. Dankzij het scoringssysteem met vijf sterren blijf je elke missie opnieuw spelen. Via 3G heb je altijd toegang tot online klassementen om te zien hoe goed je het doet in vergelijking met je PSN-vrienden, andere spelers in de buurt of waar dan ook ter wereld. Als je vrienden je score verbeteren, krijg je direct een berichtje via 3G.

Een altijd actieve verbinding is ook onmisbaar voor het ontvangen van info over belangrijke doelwitten. Je ontvangt dan berichten over missies die kortstondig beschikbaar zijn. Met 3G-connectivity kun je deze missies dus altijd en overal spelen. Als je ze hebt gespeeld, kun je de missies doorgeven aan PSN-vrienden of aan iedereen, via “near”.

Elke dag krijg je op je PS Vita via 3G bericht over een dagelijkse uitdaging, waar je ook bent. Net als tijdens de standaardmissies in de game moet je hier zelf de beste manier zoeken om de doelstelling te voltooien. Je prestaties zijn voor iedereen zichtbaar in de onlineklassementen.

Dankzij de talloze connectivity-opties biedt de PS Vita een uitgebreide gamingervaring waarbij je altijd met iedereen verbonden bent. Als voorkeursprovider voor 3G zorgt Belgacom* ervoor dat alle PS Vita-gebruikers een betrouwbare verbinding hebben dankzij de hoge netwerksnelheden en de grote dekking. Door de 3G- en WiFi-connectivity sta je via de gaming-apps en de sociale apps van de PS Vita voortdurend in contact met je PlayStation-wereld en je gamevrienden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights