Mortal Kombat X voor mobile viert eerste jubileum met dodelijk goede nieuwe content

Warner Bros kondigt vandaag aan dat Mortal Kombat X voor mobiele apparaten het eerste jubileum viert met de grootste content update sinds de lancering!

Spelers kunnen in de nieuwe update aan de slag met veel indrukwekkende features, zoals een aantal nieuwe Gold personages, Challenge Mode skins, gear en gear effecten, een revisie van Faction Wars en nog veel meer.

De nieuwste update voor Mortal Kombat X voor mobiel brengt nieuwe content, waaronder:

  • Nieuwe Faction War Store en Currency
    Blood Rubies, een nieuw type munt verkregen via Faction Wars, is inmiddels ingevoerd en kan gebruikt worden in de gloednieuwe Faction War Store. Verbeterde leaderboards en meer frequente Faction War Seasons geven spelers meer kansen om te winnen en beloningen te verdienen.
  • Nieuwe Beloningen
    Twee nieuwe exclusieve Gold personages, Kobu Jutsu Tanya en Dark Emperor Liu Kang, en drie nieuwe wapens: de Bloody Shokan Armor, Bloody Voodoo Doll en Bloody Tomahawk.
  • Nieuwe Challenge Characters
    Vijf nieuwe Challenge Characters worden toegevoegd, waaronder Challenges voor het verkrijgen van nieuwe skins, waaronder Marksman Kung Jin, Dark Lord Kotal Kahn, Klassic Kano en meer.
  • Verbeterde prestaties
    Verbeterd matchmaking systeem en balans updates voor personages.

Update1.8_ColdWarScorpion

Tot slot, als extra toevoeging voor fans, ontvangen alle spelers met Mortal Kombat X op hun mobiele apparaat de exclusieve Fujin’s Blessing support card naast een overvloed aan Souls.

Update1.8_PlayWithFriends

Mortal Kombat X voor mobiele apparaten combineert vechten en kaarten verzamelen voor een geheel nieuwe Mortal Kombat ervaring op mobiele platforms.

Speel als een legendarische en nieuwe generatie vechters gemaakt voor Mortal Kombat X, met filmische gameplay en Fatalities.

Spelers in het bezit van Mortal Kombat X op een console hebben de mogelijkheid om exclusieve content vrij te spelen in de mobiele game en vice versa.

Update1.8_Tanya

Mortal Kombat X voor mobiel is nu gratis te downloaden voor iOS en Android. De update is nu beschikbaar voor iOS en is op 13 mei beschikbaar voor Android.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights