Stemmencast lollipop Chainsaw

Game news PS3 Xbox 360

Een game zo psychotisch en levendig als Lollipop Chainsaw vraagt om een stemmencast boordevol kleurrijke en ervaren acteurs die de game tot leven brengen.Warner Bros. Interactive Entertainment en Grasshopper Manufacture vonden dat de tijd hoog was ons voor te stellen aan de stemmencast bekend van de personages uit Lollipop Chainsaw.

Deze stemmencast heeft met filmmaker James Gunn (Super, Slither, Dawn of the Dead) gewerkt aan de karakters uit de game en samen hebben ze een heerlijk boze wereld van lolly’s en gorigheid gecreëerd.

  • Tara Strong, de bekende stem achter tientallen videogame cartoon karakters,
    inclusief Harley Quinn in Batman: Arkham City, verzorgt de stem van hoofdpersonage Juliet Starling.
  • Michael Rosenbaum, bekend door zijn rol als Lex Luthor in Smallville, geeft Nick, het hoofd zonder lichaam en Juliets vriendje, een stem.

  • Linda Cardelleni, bekend als Lindsay Weir uit de cultklassiekers Freaks and Geeks brengt met enthousiasme het karakter Cordelia.
  • Shawnee Smith, een van de sterren uit de eerste vier Saw films
  • Michael Rooker, van Walking Dead en Slither, zijn ook te horen in de game.
  • Gregg Henry bekend uit 24, United 93, en Black Dahlia neemt de rol aan van Juliets vader. Hij geeft alle flair aan het karakter die je verwacht van een op Elvis geïnspireerde pompadour en is een van de grootste zombiejagers ooit.
  • Swan, de gothic van Romero High School, wordt gespeeld door Sean Gunn, de broer van James Gunn. Hij verscheen ook in de film Super uit 2010 en speelde in Gilmore Girls.
  • Het laatste stukje van de puzzel zijn de indrukwekkende longen van rocker Jimmy Urine van de band Mindless Self Indulgence. Naast zijn bijdrage aan de soundtrack van de game leent Jimmy zijn stem ook aan de gestoorde Zed.

[kaltura-widget uiconfid=”6339862″ entryid=”1_f20qi5nc” width=”628″ height=”342″ addpermission=”” editpermission=”” /]

Lollipop Chainsaw is beschikbaar op 14 juni voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Geef een reactie