Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

EA SPORTS kondigt franchise-nieuws over Madden NFL 17 aan op EA Play

Vandaag heeft EA op EA Play officieel de volledige details vrijgegeven over de verbeteringen in Franchise van Madden NFL 17 op Xbox One en PlayStation 4.

De versie van dit jaar biedt zelfs nog meer diepgang, maar blijft een gestroomlijnde beleving bieden en de ervaringen op en buiten het veld zijn nog leuker en sluiten naadloos op elkaar aan.

Vandaag debuteerde bij EA PLAY ook een gloednieuwe Madden NFL 17 -trailer om de fans enthousiast te maken voor het aankomende footballseizoen. 

Dit jaar introduceert Franchise het nieuwe Play the Moments, de snelste manier om Madden NFL te spelen.

Met Play the Moments kunnen fans de belangrijke momenten in een wedstrijd beleven en wordt de rest van de wedstrijd gesimuleerd.

Op cruciale momenten wordt de spelers gevraagd mee te doen, zoals drives bij de red zone, belangrijke third downs en beslissende drives.

Zo krijgen ze de kans om te laten zien hoe ze zich redden uit benarde situaties.

Door de kortere wedstrijden kunnen Franchise-spelers hun team in een weekend helemaal van openingsdag naar de Super Bowl leiden, wat voor maximaal plezier zorgt.

Vanzelfsprekend kunnen spelers die de volledige wedstrijd willen meemaken, van de aftrap tot het beginsignaal, Play the Moments uitschakelen of tijdens de wedstrijd op elk moment bijspringen of weer weggaan.

mad17ps4pfteusfrontpng-6851a6_765wBuiten de lijnen kunnen spelers met de nieuwe Franchise-wedstrijdplanning hun strategie op maat maken om de sterke punten van hun team en de zwakke punten van de tegenstander te benutten, inclusief in-game boosts.

Met New Big Decisions komen beslissingen over spelers aan bod, zoals spelers terugbrengen van een blessure, contractvrije spelers tekenen en onderhandelen over nieuwe contracten.

Naast dit alles bevat Madden NFL 17 op Xbox One en PlayStation 4 ook de meest gevraagde opties door de community, zoals oefenen met teams, volledig bewerken van spelers en een dynamisch scoreverslag van andere wedstrijden. 

Het Franchise-nieuws van Madden NFL 17 komt vlak na de details over de meest gebalanceerde gameplay in de serie tot nu toe en de toevoeging van de nieuwe commentatoren Brandon Gaudin en Charles Davis. 

EA Access*-leden kunnen alleen op Xbox One Madden NFL 17 voor de release tijdelijk uitproberen als onderdeel van een Play First-proefversie.

Comments

Powered by Facebook Comments

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com