Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

EA SPORTS kondigt franchise-nieuws over Madden NFL 17 aan op EA Play

Vandaag heeft EA op EA Play officieel de volledige details vrijgegeven over de verbeteringen in Franchise van Madden NFL 17 op Xbox One en PlayStation 4.

De versie van dit jaar biedt zelfs nog meer diepgang, maar blijft een gestroomlijnde beleving bieden en de ervaringen op en buiten het veld zijn nog leuker en sluiten naadloos op elkaar aan.

Vandaag debuteerde bij EA PLAY ook een gloednieuwe Madden NFL 17 -trailer om de fans enthousiast te maken voor het aankomende footballseizoen. 

Dit jaar introduceert Franchise het nieuwe Play the Moments, de snelste manier om Madden NFL te spelen.

Met Play the Moments kunnen fans de belangrijke momenten in een wedstrijd beleven en wordt de rest van de wedstrijd gesimuleerd.

Op cruciale momenten wordt de spelers gevraagd mee te doen, zoals drives bij de red zone, belangrijke third downs en beslissende drives.

Zo krijgen ze de kans om te laten zien hoe ze zich redden uit benarde situaties.

Door de kortere wedstrijden kunnen Franchise-spelers hun team in een weekend helemaal van openingsdag naar de Super Bowl leiden, wat voor maximaal plezier zorgt.

Vanzelfsprekend kunnen spelers die de volledige wedstrijd willen meemaken, van de aftrap tot het beginsignaal, Play the Moments uitschakelen of tijdens de wedstrijd op elk moment bijspringen of weer weggaan.

mad17ps4pfteusfrontpng-6851a6_765wBuiten de lijnen kunnen spelers met de nieuwe Franchise-wedstrijdplanning hun strategie op maat maken om de sterke punten van hun team en de zwakke punten van de tegenstander te benutten, inclusief in-game boosts.

Met New Big Decisions komen beslissingen over spelers aan bod, zoals spelers terugbrengen van een blessure, contractvrije spelers tekenen en onderhandelen over nieuwe contracten.

Naast dit alles bevat Madden NFL 17 op Xbox One en PlayStation 4 ook de meest gevraagde opties door de community, zoals oefenen met teams, volledig bewerken van spelers en een dynamisch scoreverslag van andere wedstrijden. 

Het Franchise-nieuws van Madden NFL 17 komt vlak na de details over de meest gebalanceerde gameplay in de serie tot nu toe en de toevoeging van de nieuwe commentatoren Brandon Gaudin en Charles Davis. 

EA Access*-leden kunnen alleen op Xbox One Madden NFL 17 voor de release tijdelijk uitproberen als onderdeel van een Play First-proefversie.

Comments

Powered by Facebook Comments

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com