Far Cry New Dawn Review

Far Cry New Dawn Review

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Jefferson Pierce en zijn familie zullen de fans tot voorheen de release van het eerste seizoen vermoedelijk geen belletje doen rinkelen. Nochtans is dit de eerste DC ghetto superheld franchise met een More »

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Om te beginnen dien je zeker voor je van start gaat met het 3de seizoen , toch zeker de eerste 2 seizoenen te herbekijken. De final season is dan ook alles wat More »

Review: The Darkest Minds

Review: The Darkest Minds

Als de mutanten uit X-Men echt zouden zijn en er plots overal kinderen opduiken die hele straten opblazen, elektrocuteren of laten afbrokkelen… hoe zou de wereld daar dan op reageren? Marvel zou More »

Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Black Lightning is een adaptatie van de gelijknamige DC Comics stripreeks en wordt geproduced door Greg Berlanti, showrunner voor onder andere The Flash, Arrow en Supergirl. Jefferson Pierce hing jaren geleden zijn More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

EA SPORTS kondigt franchise-nieuws over Madden NFL 17 aan op EA Play

Vandaag heeft EA op EA Play officieel de volledige details vrijgegeven over de verbeteringen in Franchise van Madden NFL 17 op Xbox One en PlayStation 4.

De versie van dit jaar biedt zelfs nog meer diepgang, maar blijft een gestroomlijnde beleving bieden en de ervaringen op en buiten het veld zijn nog leuker en sluiten naadloos op elkaar aan.

Vandaag debuteerde bij EA PLAY ook een gloednieuwe Madden NFL 17 -trailer om de fans enthousiast te maken voor het aankomende footballseizoen. 

Dit jaar introduceert Franchise het nieuwe Play the Moments, de snelste manier om Madden NFL te spelen.

Met Play the Moments kunnen fans de belangrijke momenten in een wedstrijd beleven en wordt de rest van de wedstrijd gesimuleerd.

Op cruciale momenten wordt de spelers gevraagd mee te doen, zoals drives bij de red zone, belangrijke third downs en beslissende drives.

Zo krijgen ze de kans om te laten zien hoe ze zich redden uit benarde situaties.

Door de kortere wedstrijden kunnen Franchise-spelers hun team in een weekend helemaal van openingsdag naar de Super Bowl leiden, wat voor maximaal plezier zorgt.

Vanzelfsprekend kunnen spelers die de volledige wedstrijd willen meemaken, van de aftrap tot het beginsignaal, Play the Moments uitschakelen of tijdens de wedstrijd op elk moment bijspringen of weer weggaan.

mad17ps4pfteusfrontpng-6851a6_765wBuiten de lijnen kunnen spelers met de nieuwe Franchise-wedstrijdplanning hun strategie op maat maken om de sterke punten van hun team en de zwakke punten van de tegenstander te benutten, inclusief in-game boosts.

Met New Big Decisions komen beslissingen over spelers aan bod, zoals spelers terugbrengen van een blessure, contractvrije spelers tekenen en onderhandelen over nieuwe contracten.

Naast dit alles bevat Madden NFL 17 op Xbox One en PlayStation 4 ook de meest gevraagde opties door de community, zoals oefenen met teams, volledig bewerken van spelers en een dynamisch scoreverslag van andere wedstrijden. 

Het Franchise-nieuws van Madden NFL 17 komt vlak na de details over de meest gebalanceerde gameplay in de serie tot nu toe en de toevoeging van de nieuwe commentatoren Brandon Gaudin en Charles Davis. 

EA Access*-leden kunnen alleen op Xbox One Madden NFL 17 voor de release tijdelijk uitproberen als onderdeel van een Play First-proefversie.

Comments

Powered by Facebook Comments

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com