Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Square Enix E3 Line Up

Square Enix laat haar langverwachte line-up zien op stand #2001 in de South Hall van het Los Angeles Convention Center.

 

De line-up op de E3 2016 bestaat uit  :

  • FINAL FANTASY XIV: Heavensward,
  • FINAL FANTASY XV
  • HITMAN 
  • KINGDOM HEARTS,
  • Aantal projecten van Square Enix Collective

Daarnaast gaan Crystal Dynamics® en Square Enix verder met de viering van het 20-jarig bestaan van de Tomb Raider-franchise en de iconische Lara Croft met diverse activiteiten op de show en online.

00bd2718f2d9d5b04259653e28a611bf

In de programma’s vinden we onder andere aangepaste gegraveerde identiteitsplaatjes met het logo van het 20-jarig bestaan en de show “Square Enix Presents” die een nostalgische blik werpt op populaire “tombs” uit de afgelopen twee decennia.

Square Enix organiseert ook de altijd populaire live online broadcast “Square Enix Presents” direct vanaf de stand.

Fans zien wereldwijd exclusieve beelden van titels in de E3 line-up en krijgen de kans om tijdens de show direct met de makers te spreken.

Comments

Powered by Facebook Comments

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com