Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Square Enix E3 Line Up

Square Enix laat haar langverwachte line-up zien op stand #2001 in de South Hall van het Los Angeles Convention Center.

 

De line-up op de E3 2016 bestaat uit  :

  • FINAL FANTASY XIV: Heavensward,
  • FINAL FANTASY XV
  • HITMAN 
  • KINGDOM HEARTS,
  • Aantal projecten van Square Enix Collective

Daarnaast gaan Crystal Dynamics® en Square Enix verder met de viering van het 20-jarig bestaan van de Tomb Raider-franchise en de iconische Lara Croft met diverse activiteiten op de show en online.

00bd2718f2d9d5b04259653e28a611bf

In de programma’s vinden we onder andere aangepaste gegraveerde identiteitsplaatjes met het logo van het 20-jarig bestaan en de show “Square Enix Presents” die een nostalgische blik werpt op populaire “tombs” uit de afgelopen twee decennia.

Square Enix organiseert ook de altijd populaire live online broadcast “Square Enix Presents” direct vanaf de stand.

Fans zien wereldwijd exclusieve beelden van titels in de E3 line-up en krijgen de kans om tijdens de show direct met de makers te spreken.

Comments

Powered by Facebook Comments

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com