Review : The Last Ship – Season  4 (DVD)

Review : The Last Ship – Season 4 (DVD)

Dat the Last Ship toch al even meegaat is een statement op zichzelf. Het is dan ook 4 jaar geleden toen de eerste avonturen naar boven kwamen drijven over de allerlaatste schip More »

Review : Datatraveler 2000

Review : Datatraveler 2000

Kingston staat bekend als pionier in geheugen modules en flash drives, Net dat wat zo belangrijk is voor elke pc-gebruiker: Veilige dataopslag. Flash drives kunnen verloren gaan, hoe vaak lees je niet More »

Triumph As One in Anthem, lancering 22 februari

Triumph As One in Anthem, lancering 22 februari

Vandaag onthult Electronic Arts dat Anthem™, de gloednieuwe titel van het gerenommeerde team van BioWare, gelanceerd zal worden op 22 feb. 2019. Anthem is een sociale, actie-RPG met co-op multiplayer als basis. More »

Review : Agony

Review : Agony

Agony werd recent door een Kickstarter crowd fund actie tot een perfect einde gebracht door Madmind Studio.   Gerelateerd More »

Review : Murder On The Orient Express (Blu-Ray)

Review : Murder On The Orient Express (Blu-Ray)

1 van de bekendste boeken van Agatha Christie kreeg een moderne verfilming, intussen al de 6de filmversie als je de tv-films erbij neemt. De meesterwerk van Agatha Christie “ Murder On The More »

Ubisofts E3 2018 line-up onthuld

Ubisofts E3 2018 line-up onthuld

Van 11 t/m 14 juni staat Ubisoft op E3 met spannende nieuwe onthullingen, demo’s, prijzen en updates over een aantal van Ubisofts grootste games. Gerelateerd More »

Review : the Greatest Showman (Blu-ray)

Review : the Greatest Showman (Blu-ray)

Uit persoonlijke standpunt was me verjaardag de beste op cinematografisch gehalte wanneer Kinepolis een gratis ticket in me mailbox dropte.   Gerelateerd More »

Review: Battle of the Sexes (Blu-Ray)

Review: Battle of the Sexes (Blu-Ray)

Waargebeurde verhalen en sport adaptaties zijn meestal nooit te zien in de zalen of heel zelden wanneer het gaat over legendarische punten in de geschiedenis van de Grand Slam en dergelijke kampioenschappen. More »

Review Justice League (Blu-Ray)

Review Justice League (Blu-Ray)

Dat DC en Warner Bros het best goed doet tegenover Marvel is geen understatement. Los van de Dark Knight saga begon DC met hun eigen DC universum waar alles netjes aan elkaar More »

Review: The Kingsman (2) : The Golden Circle (DVD)

Review: The Kingsman (2) : The Golden Circle (DVD)

Onlangs kon wie deze gemist had, kijkers genieten op tv van de allereerste Kingsman film op Vlaamse zender. De ideale setup alvast voor wie het voorzien heeft The Golden Circle als 2de More »

 
darklord

About

Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Thrustmaster Y350X – Doom Edition

Doom! Niet de game maar de Headset speciaal ter gelegenheid van de game!

Dit is waar we het over gaan hebben, en aan zij die de Doom Headset zoeken zouden zich beter haasten.

Thrustmaster koos namelijk om een limiet editie van de Y350X te releasen in Doom thema.

Deze Y350X editie is compatible met Xbox One & PC, alsook tablet en gsm.

Ook voor deze exemplaar wisten de makers de prijs laag te houden en de kwaliteit hoog en zelfs met een extra erbij !

Look & Feel:

y350x_doom.jpgGeen luxe doos uitvoering zoals recent bij de HyperX Revolver, maar Thrustmaster weet ook dat wat je uiteindelijk in handen hebt een pak belangrijker is dan de doos waarin hij verscheept wordt.

In de doos vind je natuurlijk de Thrustmaster Y350X headset met Doom print terug, alsook een vorige generatie adapter met ingebouwde 7.1 surround capaciteit.

Net hier is waar Thrustmaster weet te tonen dat beide oude en nieuwe generatie controllers ondersteund worden!

Ook vinden we los de unidirectionale microfoon terug

Respect!

De Headset zelf werd vervaardigd uit stevige materialen zoals een hoofdband in schuimkussens zachte oorschelpen vervaardigd uit leer.

De 60mm oorschelpen weten zich ook aan te passen aan de drager dankzij de flexibele scharnieren en sluiten volledig het geluid van buitenaf.

Beide kanten sieren de Doom Logo en je zou zelfs denken dat de Y350X headset aan de hand van de krassen al aardig wat heeft meegemaakt.

7.1- Surround:

ypowerpackdoom-2.jpgZoals vermeld levert Thrustmaster een klassieke connectie adapter bij waardoor oudere controllers (en nieuwe ook gezien beide aansluit mogelijkheden aanwezig zijn) nog altijd gebruik kunnen maken van de Thrustmaster Y350X Doom Headset.

Extra Feature is dat Thrustmaster ook ervoor koos een 7.1 technologie in te bouwen die gemakkelijk aan en uit te schakelen is.

Ook bezit de adapter over een interne, herlaadbaar batterij die je via elke standaard micro USB kan aansluiten en opladen.

Deze kracht zorgen niet alleen voor sterke klanken, maar ook zorgen ze voor een langere batterij tijdens je sessies.

De meegeleverde adapter geeft je toegang tot geluid van chat, game en alsook de bas en 7.1 surround niveaus.

De handige LED weergeeft ook netjes je volume voor de Gamechat (rood) en voice (groen) alsook de 7.1 bas niveau in een rode weergave.

soundcommanderdoom_4.jpg

We voelden even een gelijkenis met de Rode LED van Knight Rider.

Conclusie:

De Doom versie van de Thrustmaster Y350X geeft een duidelijke en glasheldere klant door, beiden aan je contacten en ook aan jezelf als het nu gaat om game of chat ervaring.

Niets nieuws vergeleken bij de vorige edities zou je denken, of het is een DOOM-versie.

packshoty350x_doomedition_v2_copieThrustmaster geeft extra Kick met zijn 7.1 technologie waardoor de klanken in dynamische effecten doorkomen en je zelfs elke voetstap of regenbui realistisch weet te ervaren.

Zelfs gunshots en explosies komen dankzij de bas nog intenser door.

Ook al zou je een goedkoop gevoel krijgen omwille van zijn licht gewicht, Behoort deze Y350X tot een stevige klasse in de prijsklasse van 149 euro.

Enige nadeel is wanneer de batterij leeg is, je met de adapter een gebrom of slechte klank bekomt wat toch wel zeer vervelend is…

Aan de andere kant is het pack snel opgeladen en zorgt voor een langere speelduur van je controller.

Score:

8,9/10

Comments

Powered by Facebook Comments

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com