Review : Lethal Weapon – Season 1 (Blu-Ray)

Review : Lethal Weapon – Season 1 (Blu-Ray)

Tegenwoordig heeft Hollywood een trend van oudere films om te zetten naar een reeks-productie. Rush Hour heeft zo al 1 season gekregen en werd door ABC al na 1 jaargang geannuleerd, From More »

Review  : Denial (DVD)

Review : Denial (DVD)

We zeiden al eens dat er rond de oorlog verhalen genoeg bestaan die nog niet werden verteld. Beide in de tijd zelf als door slachtoffers of overlevenden van de oorlog, hebben ze More »

Hardware Review : Devolo GigaGate

Hardware Review : Devolo GigaGate

Router hier, router daar, router overal, tal van kabels van de ene kamer naar de andere, een spinnennet aan verwarde kabels … mensen die nooit een leven met Devolo hebben gekend zullen More »

Review : Scooby-Doo : Blowout Beach Bash (DVD)

Review : Scooby-Doo : Blowout Beach Bash (DVD)

Lego heeft in de games al een flinke franchise weten op te bouwen dankzij tal aan licenties die ze gebruiken in Dimensions. Deze licenties zorgen ook voor toekomstige producties dat deze een More »

Review : LEGO DC SuperHero Girls – Brain Drain

Review : LEGO DC SuperHero Girls – Brain Drain

Er bestaat niets als enkel goeie reclame, als deze nu slecht of fout is. Enkele dagen verscheen in de media hoe HASBRO een klacht had ingediend tegen Warner Bros voor het gebruik More »

Review : Batman & Harley Quinn (DVD)

Review : Batman & Harley Quinn (DVD)

Batman en Harley Quinnis een nieuwe, originele productie van Bruce Timm. Net op tijd voor de viering van de 25ste verjaardag van Batman: The Animated series, keert de maker terug naar zijn More »

Winnaars : Tulip Fever cine-tickets

Winnaars : Tulip Fever cine-tickets

Tulip Fever draait sinds kort in de zalen en wij mochten 2 Duo tickets weg geven. Antwoord op de vragen waren natuurlijk Mathias Schoenaerts die de rol verloor aan Dirk Dehaan (die More »

Review : Before I Fall (DVD)

Review : Before I Fall (DVD)

Je hebt zo een lijst aan films waarin een thema als day-loop” aan bod komt. Groundhog Day was zo de eerste in de lijst met het verhaal waarin 1 bepaalde persoon, 1 More »

Wedstrijd : Tulip Fever

Wedstrijd : Tulip Fever

Tulip Fever vertelt een verhaal over ware liefde en speelt zich af tijdens de tulpenmanie in Amsterdam tijdens de 17e eeuw. Een tijd waar tulpen meer waard zijn dan goud. Het oogverblindende More »

Review : Lion (Blu-Ray)

Review : Lion (Blu-Ray)

Lion vertelt het waar gebeurd Verhaal over de grote India en een kleine jongen die verdwaald geraakt. De jonge Saroo verliest niet alleen zijn thuis, maar ook zijn ouders. Een verhaal waar More »

 
darklord

About

Darklord : De grote Playr00m Opperhoofd die zijn kennis aan zijn kleine minions overlever. Technologie loopt door de aderen als een setje nanobots! En mijn grootste zwakte is de altijd durende honger naar meer kennis! En Cosplay !

Review : Thrustmaster Y350X – Doom Edition

Doom! Niet de game maar de Headset speciaal ter gelegenheid van de game!

Dit is waar we het over gaan hebben, en aan zij die de Doom Headset zoeken zouden zich beter haasten.

Thrustmaster koos namelijk om een limiet editie van de Y350X te releasen in Doom thema.

Deze Y350X editie is compatible met Xbox One & PC, alsook tablet en gsm.

Ook voor deze exemplaar wisten de makers de prijs laag te houden en de kwaliteit hoog en zelfs met een extra erbij !

Look & Feel:

y350x_doom.jpgGeen luxe doos uitvoering zoals recent bij de HyperX Revolver, maar Thrustmaster weet ook dat wat je uiteindelijk in handen hebt een pak belangrijker is dan de doos waarin hij verscheept wordt.

In de doos vind je natuurlijk de Thrustmaster Y350X headset met Doom print terug, alsook een vorige generatie adapter met ingebouwde 7.1 surround capaciteit.

Net hier is waar Thrustmaster weet te tonen dat beide oude en nieuwe generatie controllers ondersteund worden!

Ook vinden we los de unidirectionale microfoon terug

Respect!

De Headset zelf werd vervaardigd uit stevige materialen zoals een hoofdband in schuimkussens zachte oorschelpen vervaardigd uit leer.

De 60mm oorschelpen weten zich ook aan te passen aan de drager dankzij de flexibele scharnieren en sluiten volledig het geluid van buitenaf.

Beide kanten sieren de Doom Logo en je zou zelfs denken dat de Y350X headset aan de hand van de krassen al aardig wat heeft meegemaakt.

7.1- Surround:

ypowerpackdoom-2.jpgZoals vermeld levert Thrustmaster een klassieke connectie adapter bij waardoor oudere controllers (en nieuwe ook gezien beide aansluit mogelijkheden aanwezig zijn) nog altijd gebruik kunnen maken van de Thrustmaster Y350X Doom Headset.

Extra Feature is dat Thrustmaster ook ervoor koos een 7.1 technologie in te bouwen die gemakkelijk aan en uit te schakelen is.

Ook bezit de adapter over een interne, herlaadbaar batterij die je via elke standaard micro USB kan aansluiten en opladen.

Deze kracht zorgen niet alleen voor sterke klanken, maar ook zorgen ze voor een langere batterij tijdens je sessies.

De meegeleverde adapter geeft je toegang tot geluid van chat, game en alsook de bas en 7.1 surround niveaus.

De handige LED weergeeft ook netjes je volume voor de Gamechat (rood) en voice (groen) alsook de 7.1 bas niveau in een rode weergave.

soundcommanderdoom_4.jpg

We voelden even een gelijkenis met de Rode LED van Knight Rider.

Conclusie:

De Doom versie van de Thrustmaster Y350X geeft een duidelijke en glasheldere klant door, beiden aan je contacten en ook aan jezelf als het nu gaat om game of chat ervaring.

Niets nieuws vergeleken bij de vorige edities zou je denken, of het is een DOOM-versie.

packshoty350x_doomedition_v2_copieThrustmaster geeft extra Kick met zijn 7.1 technologie waardoor de klanken in dynamische effecten doorkomen en je zelfs elke voetstap of regenbui realistisch weet te ervaren.

Zelfs gunshots en explosies komen dankzij de bas nog intenser door.

Ook al zou je een goedkoop gevoel krijgen omwille van zijn licht gewicht, Behoort deze Y350X tot een stevige klasse in de prijsklasse van 149 euro.

Enige nadeel is wanneer de batterij leeg is, je met de adapter een gebrom of slechte klank bekomt wat toch wel zeer vervelend is…

Aan de andere kant is het pack snel opgeladen en zorgt voor een langere speelduur van je controller.

Score:

8,9/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com