Review : Morooners (Xbox One)

Review : Morooners (Xbox One)

Met een zekere schattigheid als een gemiddelde Wii game of het factor en de fun factor van Happy Dungeons en tegelijk toch een aangename Quick game sessie. Gerelateerd More »

Review : Acer Chromebook R13

Review : Acer Chromebook R13

Voor de eerste keer ooit een Chromebook in de handen krijgen, is toch wel een ware sensatie. In tijden waar grotendeels van de markt gedomineerd wordt door Windows (en kleine percentage Apple More »

Review : Supergirl Season 2 DVD

Review : Supergirl Season 2 DVD

Met de aanwinst van Supergirl, wist Warner Bros hun DC tv-universum verder uit te breiden. Het was dan ook een vreemde keuze toen het eerste seizoen in USA op ABC-netwerk debuteerde, terwijl More »

Review : HyperX PulseFire FPS

Review : HyperX PulseFire FPS

Nieuwe evolutie , nieuwe producten bij HyperX. De fabrikant blijft verder bouwen op het succes van Esports en elite randapparatuur. Gerelateerd More »

Review FIFA 18

Review FIFA 18

Je kan eigenlijk niet veel zeggen over een FIFA Game die jaar na jaar als nieuwe editie verschijnt. Je kan dan wel beter dribbelen dan tevoren, en het stadion ziet er beter More »

Review : AVM , A Fritz! Experience

Review : AVM , A Fritz! Experience

Het hart van al je multimedia verloopt zoals iedereen weet over een piepkleine kabel die wel de naam draagt als “fiber”. Als het nu gaat over een COAX-aansluiting of VDSL-aansluiting, beiden maken More »

Review : Marvel’s Super Heroes 2

Review : Marvel’s Super Heroes 2

LEGO games zijn niet meer aan een introductie toe, ze hebben al (en owee als ik in herhaling val) een reeks aan topfranchises weten te LEGOLIZEN (get it ? Legalizen met een More »

Review : Guardians of Galaxy 2 ( Blu-Ray )

Review : Guardians of Galaxy 2 ( Blu-Ray )

De grootste stelletje ongeregelde helden is terug in een spetterende Sequal ! Groot, of beter gezegd Baby Groot, Rocket, Peter Quill, Yondu, Gamora,,Drax , Nebula … De namen zeggen je allemaal wel More »

Review : Assassins Creed – Origins

Review : Assassins Creed – Origins

Dat Assassins Creed afgelopen jaar een grote afwezige was in de Line up van Ubisoft, was niet erg te merken.   Gerelateerd More »

Review : The 100 Season 4 (DVD)

Review : The 100 Season 4 (DVD)

Voor de helden van 100 nooit geen geluk zo blijkt. Na een sidderend avontuur tegen AI “ALLIE”, staan de helden voor een nieuwe uitdaging. Vermoedelijk wel de allergrootste ooit. In haar laatste More »

 

Review : Thrustmaster Y350X – Doom Edition

Doom! Niet de game maar de Headset speciaal ter gelegenheid van de game!

Dit is waar we het over gaan hebben, en aan zij die de Doom Headset zoeken zouden zich beter haasten.

Thrustmaster koos namelijk om een limiet editie van de Y350X te releasen in Doom thema.

Deze Y350X editie is compatible met Xbox One & PC, alsook tablet en gsm.

Ook voor deze exemplaar wisten de makers de prijs laag te houden en de kwaliteit hoog en zelfs met een extra erbij !

Look & Feel:

y350x_doom.jpgGeen luxe doos uitvoering zoals recent bij de HyperX Revolver, maar Thrustmaster weet ook dat wat je uiteindelijk in handen hebt een pak belangrijker is dan de doos waarin hij verscheept wordt.

In de doos vind je natuurlijk de Thrustmaster Y350X headset met Doom print terug, alsook een vorige generatie adapter met ingebouwde 7.1 surround capaciteit.

Net hier is waar Thrustmaster weet te tonen dat beide oude en nieuwe generatie controllers ondersteund worden!

Ook vinden we los de unidirectionale microfoon terug

Respect!

De Headset zelf werd vervaardigd uit stevige materialen zoals een hoofdband in schuimkussens zachte oorschelpen vervaardigd uit leer.

De 60mm oorschelpen weten zich ook aan te passen aan de drager dankzij de flexibele scharnieren en sluiten volledig het geluid van buitenaf.

Beide kanten sieren de Doom Logo en je zou zelfs denken dat de Y350X headset aan de hand van de krassen al aardig wat heeft meegemaakt.

7.1- Surround:

ypowerpackdoom-2.jpgZoals vermeld levert Thrustmaster een klassieke connectie adapter bij waardoor oudere controllers (en nieuwe ook gezien beide aansluit mogelijkheden aanwezig zijn) nog altijd gebruik kunnen maken van de Thrustmaster Y350X Doom Headset.

Extra Feature is dat Thrustmaster ook ervoor koos een 7.1 technologie in te bouwen die gemakkelijk aan en uit te schakelen is.

Ook bezit de adapter over een interne, herlaadbaar batterij die je via elke standaard micro USB kan aansluiten en opladen.

Deze kracht zorgen niet alleen voor sterke klanken, maar ook zorgen ze voor een langere batterij tijdens je sessies.

De meegeleverde adapter geeft je toegang tot geluid van chat, game en alsook de bas en 7.1 surround niveaus.

De handige LED weergeeft ook netjes je volume voor de Gamechat (rood) en voice (groen) alsook de 7.1 bas niveau in een rode weergave.

soundcommanderdoom_4.jpg

We voelden even een gelijkenis met de Rode LED van Knight Rider.

Conclusie:

De Doom versie van de Thrustmaster Y350X geeft een duidelijke en glasheldere klant door, beiden aan je contacten en ook aan jezelf als het nu gaat om game of chat ervaring.

Niets nieuws vergeleken bij de vorige edities zou je denken, of het is een DOOM-versie.

packshoty350x_doomedition_v2_copieThrustmaster geeft extra Kick met zijn 7.1 technologie waardoor de klanken in dynamische effecten doorkomen en je zelfs elke voetstap of regenbui realistisch weet te ervaren.

Zelfs gunshots en explosies komen dankzij de bas nog intenser door.

Ook al zou je een goedkoop gevoel krijgen omwille van zijn licht gewicht, Behoort deze Y350X tot een stevige klasse in de prijsklasse van 149 euro.

Enige nadeel is wanneer de batterij leeg is, je met de adapter een gebrom of slechte klank bekomt wat toch wel zeer vervelend is…

Aan de andere kant is het pack snel opgeladen en zorgt voor een langere speelduur van je controller.

Score:

8,9/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com