Crash Bandicoot maakt comeback in nieuwe Skylanders

Game news PS4 Xbox One

Ter viering van zijn 20-jarige jubileum keert Crash Bandicoot in 2016 terug, want het game-icoon krijgt een gastrol in Skylanders Imaginators.

 

Activision Publishing onthulde tijdens een persconferentie op de E3 dat Crash Bandicoot in de game zijn eigenzinnige karakter behoudt als volledig speelbaar Sensei personage.

Op de persconferentie kondigde Activision ook aan dat Crash Bandicoot in 2017 terugkomt in volledige geremasterde versies van de eerste drie Crash games:

  • Crash Bandicoot,
  • Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back
  • en Crash Bandicoot: Warped.

Alle drie komen die beschikbaar voor de PlayStation 4.

ImageProxy (3)Geen Crash game zou compleet zijn zonder dat de gamester op kratten met springstof springt om die op te blazen. Ook regelt hij een raketwerper om zijn doelen te bereiken.

Kortom, Crash heeft al zijn kenmerkende scherpe randjes nog steeds en daarnaast is hij uitgerust met een complete set aan moves die een mooie aanvulling vormen op zijn legendarische spin attack.

Verder zijn er volop explosies na 3-2-1 countdowns, wumpa fruit, en reken ook op jetpack attacks vanuit het luchtruim.

In Skylanders Imaginators bezit Crash elementen die kenmerkend zijn voor de Senseis, de nieuwste klasse personages in Skylanders.

Elke Sensei heeft een vernietigende Sky-Chi attack in huis.

Dat is hun meest krachtige move en Crash’s Sky-Chi attack is dat hij zijn vijanden met een jojo in een van zijn spin attacks verstrikt.

ImageProxy (2)De bekende voice actor Jess Harnell neemt zijn rol als Crash weer op.

Zo geeft hij het iconische karakter extra geloofwaardigheid.

In Skylanders Imaginators maak je als Portal Master je eigen fantasieën waar doordat je je eigen Skylander kunt maken.

De mogelijkheden die je daarbij hebt zijn groot, denk aan het bepalen van uiterlijk, powers, abilities, namen, catchphrases, tunes, en nog veel meer.

De Skylanders die zo ontstaan zijn de Imaginators.

ImageProxy (3)

Skylanders Imaginators Starter Pack Featuring Crash Bandicoot is nu al voor te bestellen voor een verkoopadviesprijs van $99.99. De Skylanders Imaginators Crasheditionbevat Crash Bandicoot als speelbare toy, de standaard Starter Pack personages, een Creation Crystal, Portal of Power®, de volledige AAA game en meer.