Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Japanse J1 League in EA Sports FIFA 17.‏

EA kondigt vandaag aan dat de belangrijkste Japanse voetbalcompetitie de Meiji Yasuda J1 League toegevoegd zal worden aan EA SPORTS FIFA 17 als de game 29 september wordt gelanceerd.

The J1 League is een van de meest bekeken competities in Azië.

De fans van de EA SPORTS FIFA-serie hebben met name gevraagd om deze competitie op te nemen in de game.

Naast alle 18 clubs met authentieke logo’s, tenues en selecties zal ook het nieuwe Suita City Football Stadium, de thuishaven van Gamba Osaka, beschikbaar zijn in FIFA 17.

Content van J1 League-clubs vind je nu ook in FIFA Ultimate Team (FUT) en andere speltypes in FIFA 17.

Nick Channon, Senior Producer van EASPORTS FIFA

De samenwerking met de J1 League is geweldig nieuws voor onze fans over de hele wereld,

Het geeft de speltypes nog meer authenticiteit, diepgang en nieuwe content, en het belangrijkste is dat het ingaat op de talloze verzoeken van voetbalfans van over de hele wereld.

Px187NDA4NTMxMy0xLTEyNDY5MjQ2MTA=

Mitsuru Murai, voorzitter van de J.League zegt:

“Ik ben zeer verheugd om vandaag aan te kondigen dat Meiji Yasuda J1 League is opgenomen in de EA SPORTS FIFA-serie waar fans over de hele wereld van genieten.

Ik verwacht dat J1 League-fans en -supporters in Japan en voetbalfans over de hele wereld met plezier de J1 League zullen spelen in FIFA 17.

FIFA 17 wordt aangedreven door Frostbite, een van de toonaangevende game-engines in de industrie.

Deze biedt authentieke levensechte actie, neemt spelers mee naar nieuwe voetbalwerelden en laat fans kennismaken met personages boordevol diepte en emoties.

Fans die de FIFA 17 Super Deluxe Edition reserveren ontvangen tot 40 FIFA Ultimate Team Premium Jumbo Goud-pakketten, Team of the Week-leenspelers en andere FUT-content.

EA Access**-leden op Xbox One en Origin Access**-leden op PC kunnen de game vóór de release spelen dankzij de Play First-proefversies.

FIFA 17 is ontwikkeld door EA Vancouver en zal wereldwijd op 29 september op Origin™ voor PC, Xbox One, PlayStation®4, het Xbox 360 en PlayStation®3 verschijnen.

Comments

Powered by Facebook Comments

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com