Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Japanse J1 League in EA Sports FIFA 17.‏

EA kondigt vandaag aan dat de belangrijkste Japanse voetbalcompetitie de Meiji Yasuda J1 League toegevoegd zal worden aan EA SPORTS FIFA 17 als de game 29 september wordt gelanceerd.

The J1 League is een van de meest bekeken competities in Azië.

De fans van de EA SPORTS FIFA-serie hebben met name gevraagd om deze competitie op te nemen in de game.

Naast alle 18 clubs met authentieke logo’s, tenues en selecties zal ook het nieuwe Suita City Football Stadium, de thuishaven van Gamba Osaka, beschikbaar zijn in FIFA 17.

Content van J1 League-clubs vind je nu ook in FIFA Ultimate Team (FUT) en andere speltypes in FIFA 17.

Nick Channon, Senior Producer van EASPORTS FIFA

De samenwerking met de J1 League is geweldig nieuws voor onze fans over de hele wereld,

Het geeft de speltypes nog meer authenticiteit, diepgang en nieuwe content, en het belangrijkste is dat het ingaat op de talloze verzoeken van voetbalfans van over de hele wereld.

Px187NDA4NTMxMy0xLTEyNDY5MjQ2MTA=

Mitsuru Murai, voorzitter van de J.League zegt:

“Ik ben zeer verheugd om vandaag aan te kondigen dat Meiji Yasuda J1 League is opgenomen in de EA SPORTS FIFA-serie waar fans over de hele wereld van genieten.

Ik verwacht dat J1 League-fans en -supporters in Japan en voetbalfans over de hele wereld met plezier de J1 League zullen spelen in FIFA 17.

FIFA 17 wordt aangedreven door Frostbite, een van de toonaangevende game-engines in de industrie.

Deze biedt authentieke levensechte actie, neemt spelers mee naar nieuwe voetbalwerelden en laat fans kennismaken met personages boordevol diepte en emoties.

Fans die de FIFA 17 Super Deluxe Edition reserveren ontvangen tot 40 FIFA Ultimate Team Premium Jumbo Goud-pakketten, Team of the Week-leenspelers en andere FUT-content.

EA Access**-leden op Xbox One en Origin Access**-leden op PC kunnen de game vóór de release spelen dankzij de Play First-proefversies.

FIFA 17 is ontwikkeld door EA Vancouver en zal wereldwijd op 29 september op Origin™ voor PC, Xbox One, PlayStation®4, het Xbox 360 en PlayStation®3 verschijnen.

Comments

Powered by Facebook Comments

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com