Far Cry New Dawn Review

Far Cry New Dawn Review

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Jefferson Pierce en zijn familie zullen de fans tot voorheen de release van het eerste seizoen vermoedelijk geen belletje doen rinkelen. Nochtans is dit de eerste DC ghetto superheld franchise met een More »

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Om te beginnen dien je zeker voor je van start gaat met het 3de seizoen , toch zeker de eerste 2 seizoenen te herbekijken. De final season is dan ook alles wat More »

Review: The Darkest Minds

Review: The Darkest Minds

Als de mutanten uit X-Men echt zouden zijn en er plots overal kinderen opduiken die hele straten opblazen, elektrocuteren of laten afbrokkelen… hoe zou de wereld daar dan op reageren? Marvel zou More »

Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Black Lightning is een adaptatie van de gelijknamige DC Comics stripreeks en wordt geproduced door Greg Berlanti, showrunner voor onder andere The Flash, Arrow en Supergirl. Jefferson Pierce hing jaren geleden zijn More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Japanse J1 League in EA Sports FIFA 17.‏

EA kondigt vandaag aan dat de belangrijkste Japanse voetbalcompetitie de Meiji Yasuda J1 League toegevoegd zal worden aan EA SPORTS FIFA 17 als de game 29 september wordt gelanceerd.

The J1 League is een van de meest bekeken competities in Azië.

De fans van de EA SPORTS FIFA-serie hebben met name gevraagd om deze competitie op te nemen in de game.

Naast alle 18 clubs met authentieke logo’s, tenues en selecties zal ook het nieuwe Suita City Football Stadium, de thuishaven van Gamba Osaka, beschikbaar zijn in FIFA 17.

Content van J1 League-clubs vind je nu ook in FIFA Ultimate Team (FUT) en andere speltypes in FIFA 17.

Nick Channon, Senior Producer van EASPORTS FIFA

De samenwerking met de J1 League is geweldig nieuws voor onze fans over de hele wereld,

Het geeft de speltypes nog meer authenticiteit, diepgang en nieuwe content, en het belangrijkste is dat het ingaat op de talloze verzoeken van voetbalfans van over de hele wereld.

Px187NDA4NTMxMy0xLTEyNDY5MjQ2MTA=

Mitsuru Murai, voorzitter van de J.League zegt:

“Ik ben zeer verheugd om vandaag aan te kondigen dat Meiji Yasuda J1 League is opgenomen in de EA SPORTS FIFA-serie waar fans over de hele wereld van genieten.

Ik verwacht dat J1 League-fans en -supporters in Japan en voetbalfans over de hele wereld met plezier de J1 League zullen spelen in FIFA 17.

FIFA 17 wordt aangedreven door Frostbite, een van de toonaangevende game-engines in de industrie.

Deze biedt authentieke levensechte actie, neemt spelers mee naar nieuwe voetbalwerelden en laat fans kennismaken met personages boordevol diepte en emoties.

Fans die de FIFA 17 Super Deluxe Edition reserveren ontvangen tot 40 FIFA Ultimate Team Premium Jumbo Goud-pakketten, Team of the Week-leenspelers en andere FUT-content.

EA Access**-leden op Xbox One en Origin Access**-leden op PC kunnen de game vóór de release spelen dankzij de Play First-proefversies.

FIFA 17 is ontwikkeld door EA Vancouver en zal wereldwijd op 29 september op Origin™ voor PC, Xbox One, PlayStation®4, het Xbox 360 en PlayStation®3 verschijnen.

Comments

Powered by Facebook Comments

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com