Far Cry New Dawn Review

Far Cry New Dawn Review

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Jefferson Pierce en zijn familie zullen de fans tot voorheen de release van het eerste seizoen vermoedelijk geen belletje doen rinkelen. Nochtans is dit de eerste DC ghetto superheld franchise met een More »

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Om te beginnen dien je zeker voor je van start gaat met het 3de seizoen , toch zeker de eerste 2 seizoenen te herbekijken. De final season is dan ook alles wat More »

Review: The Darkest Minds

Review: The Darkest Minds

Als de mutanten uit X-Men echt zouden zijn en er plots overal kinderen opduiken die hele straten opblazen, elektrocuteren of laten afbrokkelen… hoe zou de wereld daar dan op reageren? Marvel zou More »

Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Black Lightning is een adaptatie van de gelijknamige DC Comics stripreeks en wordt geproduced door Greg Berlanti, showrunner voor onder andere The Flash, Arrow en Supergirl. Jefferson Pierce hing jaren geleden zijn More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

YouTube neemt morgen Bobbejaanland over‏

Na morgen zal Bobbejaanland nooit meer hetzelfde zijn.

De hele dag lang zal het park immers overstelpt worden door meer dan 1.500 uitzinnige jongeren die zullen staan drummen voor een handtekening of een foto van hun idool.

Op zaterdag 6 augustus 2016 vindt namelijk de eerste editie van BiG (Belgian Influencer Gathering) plaats, het grootste YouTube-gerichte evenement dat België ooit heeft gezien Online sterren als Kastiop (150.000 abonnees), Unagize (350.000 abonnees) en MojoOnPC (910.000 abonnees) staan de hele dag klaar om hun fans te begroeten en een leuke dag te bezorgen.

Samen met de andere YouTubers op BiG vertegenwoordigen ze het neusje van de zalm, met een gezamenlijk bereik van meer dan 1,6 miljoen volgers.

Gekoppeld aan het bereik op andere sociale media (zoals Instagram, Twitter, Facebook en Snapchat) is het duidelijk: Bobbejaanland is op 6 augustus het epicentrum van de nieuwe online wereld!

“YouTube is de nieuwe vorm van televisie.

Jongeren volgen hun helden in hun dagdagelijkse activiteiten en kiezen zelf waar en wanneer ze de beelden verorberen.

untitled-1Dit mag misschien vreemd lijken voor buitenstaanders, maar deze YouTubers zijn online BV’s, een attractie op zich”, laat Steven Leunens, organisator van BiG weten.

Op BiG kunnen fans niet enkel op de foto of een handtekening krijgen, maar ook vragen stellen, exclusieve beelden te zien krijgen van de YouTubers of zelfs mee figureren in hun nieuwste creaties.

Een aantal gelukkigen mag zelfs samen met een idool een attractie in.

Comments

Powered by Facebook Comments

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com