Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

YouTube neemt morgen Bobbejaanland over‏

Na morgen zal Bobbejaanland nooit meer hetzelfde zijn.

De hele dag lang zal het park immers overstelpt worden door meer dan 1.500 uitzinnige jongeren die zullen staan drummen voor een handtekening of een foto van hun idool.

Op zaterdag 6 augustus 2016 vindt namelijk de eerste editie van BiG (Belgian Influencer Gathering) plaats, het grootste YouTube-gerichte evenement dat België ooit heeft gezien Online sterren als Kastiop (150.000 abonnees), Unagize (350.000 abonnees) en MojoOnPC (910.000 abonnees) staan de hele dag klaar om hun fans te begroeten en een leuke dag te bezorgen.

Samen met de andere YouTubers op BiG vertegenwoordigen ze het neusje van de zalm, met een gezamenlijk bereik van meer dan 1,6 miljoen volgers.

Gekoppeld aan het bereik op andere sociale media (zoals Instagram, Twitter, Facebook en Snapchat) is het duidelijk: Bobbejaanland is op 6 augustus het epicentrum van de nieuwe online wereld!

“YouTube is de nieuwe vorm van televisie.

Jongeren volgen hun helden in hun dagdagelijkse activiteiten en kiezen zelf waar en wanneer ze de beelden verorberen.

untitled-1Dit mag misschien vreemd lijken voor buitenstaanders, maar deze YouTubers zijn online BV’s, een attractie op zich”, laat Steven Leunens, organisator van BiG weten.

Op BiG kunnen fans niet enkel op de foto of een handtekening krijgen, maar ook vragen stellen, exclusieve beelden te zien krijgen van de YouTubers of zelfs mee figureren in hun nieuwste creaties.

Een aantal gelukkigen mag zelfs samen met een idool een attractie in.

Comments

Powered by Facebook Comments

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com