Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

YouTube neemt morgen Bobbejaanland over‏

Na morgen zal Bobbejaanland nooit meer hetzelfde zijn.

De hele dag lang zal het park immers overstelpt worden door meer dan 1.500 uitzinnige jongeren die zullen staan drummen voor een handtekening of een foto van hun idool.

Op zaterdag 6 augustus 2016 vindt namelijk de eerste editie van BiG (Belgian Influencer Gathering) plaats, het grootste YouTube-gerichte evenement dat België ooit heeft gezien Online sterren als Kastiop (150.000 abonnees), Unagize (350.000 abonnees) en MojoOnPC (910.000 abonnees) staan de hele dag klaar om hun fans te begroeten en een leuke dag te bezorgen.

Samen met de andere YouTubers op BiG vertegenwoordigen ze het neusje van de zalm, met een gezamenlijk bereik van meer dan 1,6 miljoen volgers.

Gekoppeld aan het bereik op andere sociale media (zoals Instagram, Twitter, Facebook en Snapchat) is het duidelijk: Bobbejaanland is op 6 augustus het epicentrum van de nieuwe online wereld!

“YouTube is de nieuwe vorm van televisie.

Jongeren volgen hun helden in hun dagdagelijkse activiteiten en kiezen zelf waar en wanneer ze de beelden verorberen.

untitled-1Dit mag misschien vreemd lijken voor buitenstaanders, maar deze YouTubers zijn online BV’s, een attractie op zich”, laat Steven Leunens, organisator van BiG weten.

Op BiG kunnen fans niet enkel op de foto of een handtekening krijgen, maar ook vragen stellen, exclusieve beelden te zien krijgen van de YouTubers of zelfs mee figureren in hun nieuwste creaties.

Een aantal gelukkigen mag zelfs samen met een idool een attractie in.

Comments

Powered by Facebook Comments

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com