Far Cry New Dawn Review

Far Cry New Dawn Review

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Jefferson Pierce en zijn familie zullen de fans tot voorheen de release van het eerste seizoen vermoedelijk geen belletje doen rinkelen. Nochtans is dit de eerste DC ghetto superheld franchise met een More »

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Om te beginnen dien je zeker voor je van start gaat met het 3de seizoen , toch zeker de eerste 2 seizoenen te herbekijken. De final season is dan ook alles wat More »

Review: The Darkest Minds

Review: The Darkest Minds

Als de mutanten uit X-Men echt zouden zijn en er plots overal kinderen opduiken die hele straten opblazen, elektrocuteren of laten afbrokkelen… hoe zou de wereld daar dan op reageren? Marvel zou More »

Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Black Lightning is een adaptatie van de gelijknamige DC Comics stripreeks en wordt geproduced door Greg Berlanti, showrunner voor onder andere The Flash, Arrow en Supergirl. Jefferson Pierce hing jaren geleden zijn More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Hands-On : Dragon Ball Xenoverse 2

Nu we stilletjes aan dichter bij de koopperiode komen (Sint/Kerst) , zullen de Developers de kanonnen openen met tal aan releases.

Wij bekeken alvast enkele titels die we op Gamescom mochten ervaren en bijten de spits af met de grote Fan-favoriet : Dragon Ball Xenoverse 2 !

 

Het Xenoverse is door de makers toch een flink stuk groter geworden, en uitgebreider dan de eerste editie.

maxresdefault

Niet langer beperken we ons in een Hub met verschillende zones (en de laadschermen tussendoor), maar bevinden we ons in een vrije wereld.

Verhaal:

Qua verhaal is er nog niet erg veel bekend behalve dat de gebeurtenissen zich afspelen 2 jaar na het eerste Xenoverse gebeuren.

dragon-ball-xenoverse-043

Een nieuwe hoofdpersonage neemt de rol voor zijn rekening en vervoegt het Time Patrol wanneer de tijdlijn begint te veranderen.

Jij dient te vechten in een strijd om de tijdlijn te beschermen, en alles terug in zijn orde te krijgen.

Alsook bepalen je beslissing hoe de tijdlijn zal beïnvloed worden.

Gameplay :

neon_0001_largeAlles blijft nog hetzelfde in Xenoverse 2 zoals je deze al gewoon was, enkel de Hub waar je vertoeft tussen de missies door is anders.

In plaats van een aparte centrale als sas werd gekomen voor een free roaming zone.

Spijtig genoeg werd tot  zover bekend is niet gekozen om je huidige personage te bewaren of over te zetten volgens de makers.

De free roam wereld werd gedoopt tot Conton city en is werkelijk 7 maal groter dan Toki Toki city (de Hub vanuit het eerste deel).

3088879-3084335-e3_screen_2_1465913511

Waar voorheen alles te voet gebeurde kun je nu zelfs in Conton City vrij rondvliegen om je sneller te verplaatsen.

Dankzij de 7x grotere wereld bied dit ook tal aan nieuwe verkenningsmogelijkheden.

Bezoek zo bv Namek eens of Friezas’s schip.

Rassen :

dragon-ball-xenoverse-2-screenshot-14-600x317Spelers krijgen de keuze uit 5 rassen.

  • Humans,
  • Saiyans,
  • Majins,
  • Namekians
  • en Frieza’s ras.

Verder werd er qua variatie ook Mini games voorzien en Questen puur gebaseerd op de gekozen personage.

dbzx2_day12_1_bonuslg

Dat Dragon Ball Xenoverse 2 mee gaat met zijn tijd is ook duidelijk met de (pre-order) Introductie van Black Goku uit Dragon Ball Super, de nieuwe animatie reeks in Japan.

Dragon Ball Xenoverse 2 verschijnt op 28 oktober voor Xbox One , Pc & Playstation 4.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com