Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Hands-On : Dragon Ball Xenoverse 2

Nu we stilletjes aan dichter bij de koopperiode komen (Sint/Kerst) , zullen de Developers de kanonnen openen met tal aan releases.

Wij bekeken alvast enkele titels die we op Gamescom mochten ervaren en bijten de spits af met de grote Fan-favoriet : Dragon Ball Xenoverse 2 !

 

Het Xenoverse is door de makers toch een flink stuk groter geworden, en uitgebreider dan de eerste editie.

maxresdefault

Niet langer beperken we ons in een Hub met verschillende zones (en de laadschermen tussendoor), maar bevinden we ons in een vrije wereld.

Verhaal:

Qua verhaal is er nog niet erg veel bekend behalve dat de gebeurtenissen zich afspelen 2 jaar na het eerste Xenoverse gebeuren.

dragon-ball-xenoverse-043

Een nieuwe hoofdpersonage neemt de rol voor zijn rekening en vervoegt het Time Patrol wanneer de tijdlijn begint te veranderen.

Jij dient te vechten in een strijd om de tijdlijn te beschermen, en alles terug in zijn orde te krijgen.

Alsook bepalen je beslissing hoe de tijdlijn zal beïnvloed worden.

Gameplay :

neon_0001_largeAlles blijft nog hetzelfde in Xenoverse 2 zoals je deze al gewoon was, enkel de Hub waar je vertoeft tussen de missies door is anders.

In plaats van een aparte centrale als sas werd gekomen voor een free roaming zone.

Spijtig genoeg werd tot  zover bekend is niet gekozen om je huidige personage te bewaren of over te zetten volgens de makers.

De free roam wereld werd gedoopt tot Conton city en is werkelijk 7 maal groter dan Toki Toki city (de Hub vanuit het eerste deel).

3088879-3084335-e3_screen_2_1465913511

Waar voorheen alles te voet gebeurde kun je nu zelfs in Conton City vrij rondvliegen om je sneller te verplaatsen.

Dankzij de 7x grotere wereld bied dit ook tal aan nieuwe verkenningsmogelijkheden.

Bezoek zo bv Namek eens of Friezas’s schip.

Rassen :

dragon-ball-xenoverse-2-screenshot-14-600x317Spelers krijgen de keuze uit 5 rassen.

  • Humans,
  • Saiyans,
  • Majins,
  • Namekians
  • en Frieza’s ras.

Verder werd er qua variatie ook Mini games voorzien en Questen puur gebaseerd op de gekozen personage.

dbzx2_day12_1_bonuslg

Dat Dragon Ball Xenoverse 2 mee gaat met zijn tijd is ook duidelijk met de (pre-order) Introductie van Black Goku uit Dragon Ball Super, de nieuwe animatie reeks in Japan.

Dragon Ball Xenoverse 2 verschijnt op 28 oktober voor Xbox One , Pc & Playstation 4.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com