JUST DANCE 2017: de kracht van dansen!

Om de lancering van Just Dance 2017 te vieren hebben Ubisoft en OpinionWay een Europese enquête opgezet om de sociale kracht van dansen te ontdekken.

Door te dansen leer je namelijk niet alleen jezelf maar ook een ander kennen.

Uit de enquête bleek dat 72% van de Europeanen het leuk vindt om te dansen, 9% van deze groep geeft aan minimaal één keer per week te dansen.

Dansen zorgt voor de perfecte uitweg in een maatschappij waarin we geobsedeerd zijn door ons imago; het geeft mensen de mogelijkheid om afstand te nemen van dit idee en te genieten van het moment.

73% van de Europeanen zegt dat dansen het mogelijk maakt om hun eigen persoonlijkheid te tonen.

Wanneer het op de mensen om ons heen aankomt, hebben 45% van de Europeanen ontdekt dat je iemand pas echt leert kennen wanneer je ze ziet dansen.

In de meeste gevallen, was deze persoon een vriend (41%) of een ver familielid (39%).

Dansen zorgt er niet alleen voor dat je ontdekt hoe iemand echt is, maar het helpt ook om mensen met elkaar te verbinden.

Dit is een gegeven dat we hebben teruggevonden bij de meest primitieve stammen en historisch heeft het altijd al een belangrijke rol gespeeld bij het dichter bij elkaar brengen van mensen.

Dansen is de perfecte manier om het ijs te breken en een geweldige manier om vrienden te maken (volgens 75% van de Europeanen).

Bovendien is dans, volgens de mensen die de enquete hebben ingevuld, een betere manier om iemand te leren kennen als je het vergelijkt met het volgen van iemand op sociale media (45% tegenover 22%).

Het idee van dichter tot elkaar komen en binding is altijd de kern van de ervaring van Just Dance geweest.

Just Dance heeft 118 miljoen spelers, allemaal verbonden door dezelfde passie, die memorabele ervaringen met elkaar delen, zelfs als ze aan de andere kant van de wereld wonen.

Dankzij de toegankelijkheid, zowel op technisch vlak met de Just Dance Controller App als met nummers en choreografieën voor elk type speler, is het niet langer een kwestie van techniek, maar eerder van het simpelweg doen, jezelf zijn en genieten van leuke momenten met familie en vrienden.

Just Dance 2017 is nu verkrijgbaar voor Wii U, Wii, Xbox One, Xbox 360, Playstation 4 en Playstation 3. Ook is de game voor het eerst digitaal beschikbaar.

Just Dance 2017 gaat ook beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch, wanneer deze verschijnt in maart 2017.

Previous Article
Next Article
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights