Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

The Walking Dead: The Telltale Series – A New Frontier’ Dubbele aflevering premiere!

Telltale games brengt op 20 december niet 1, maar 2 afleveringen uit het 5 delige Telltale series “Walking Dead” reeks uit !

 

Dit om uitgebreid te vieren hoe een nieuwe hoofdstuk begint in de saga van Clementine.

Episode 1: Ties That Bind Us -Part 1 zal verschijnen samen met Episode 2: Ties That Bind Us – Part 2

Op deze manier word de start gegeven voor The Walking Dead : The Telltale Series – A New Frontier.

In een sombere situatie krijgen we een glimps te zien wat de nieuwkomer Javier en zijn familie brengen, samen met Clementine.

We krijgen ook een blik te zien naar enkele bekende gezichten van de Walking Dead Universum zoals Jezus en wat exact “The New Frontier” inhoud ….

De eerste 2 afleveringen premieren op 20 december op PC , Xbox One, Playstation 4 en alsook op IOS en android.

Begin Februari komt de reeks uit ook op een speciale Season pass in Disk vorm.

Deze zullen voor Xbox One en Playstation 4 beschikbaar zijn en bevatten de eerste aflevering plus digitaal toegang tot de komende 4 afleveringen.

Pre-order bestellen kan nu al via de Telltale website.

Playstation 4 spelers krijgen als bonus nog eens het volle 2de season erbij van Telltale : The Walking Dead en The Walking Dead Michonne erbij.

Steam gebruikers krijgen 10% korting op hun pre-order.

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com