Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

The Walking Dead: The Telltale Series – A New Frontier’ Dubbele aflevering premiere!

Telltale games brengt op 20 december niet 1, maar 2 afleveringen uit het 5 delige Telltale series “Walking Dead” reeks uit !

 

Dit om uitgebreid te vieren hoe een nieuwe hoofdstuk begint in de saga van Clementine.

Episode 1: Ties That Bind Us -Part 1 zal verschijnen samen met Episode 2: Ties That Bind Us – Part 2

Op deze manier word de start gegeven voor The Walking Dead : The Telltale Series – A New Frontier.

In een sombere situatie krijgen we een glimps te zien wat de nieuwkomer Javier en zijn familie brengen, samen met Clementine.

We krijgen ook een blik te zien naar enkele bekende gezichten van de Walking Dead Universum zoals Jezus en wat exact “The New Frontier” inhoud ….

De eerste 2 afleveringen premieren op 20 december op PC , Xbox One, Playstation 4 en alsook op IOS en android.

Begin Februari komt de reeks uit ook op een speciale Season pass in Disk vorm.

Deze zullen voor Xbox One en Playstation 4 beschikbaar zijn en bevatten de eerste aflevering plus digitaal toegang tot de komende 4 afleveringen.

Pre-order bestellen kan nu al via de Telltale website.

Playstation 4 spelers krijgen als bonus nog eens het volle 2de season erbij van Telltale : The Walking Dead en The Walking Dead Michonne erbij.

Steam gebruikers krijgen 10% korting op hun pre-order.

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com