Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Black Lightning is een adaptatie van de gelijknamige DC Comics stripreeks en wordt geproduced door Greg Berlanti, showrunner voor onder andere The Flash, Arrow en Supergirl. Jefferson Pierce hing jaren geleden zijn More »

Review : The Flash Season 4 ( Blu-Ray )

Review : The Flash Season 4 ( Blu-Ray )

Dat The Flash wat saai begon te worden en repetitief is een understatement, quasi in elk seizoen was er een evil speedster die aan bod kwam om Barry Allen en zijn team More »

Review : Arrow Season 6 (Blu-Ray )

Review : Arrow Season 6 (Blu-Ray )

Arrow blijft in USA scoren met intussen al goed halfweg in de 7de seizoen. Het is dan ook niet te verwonderen dat de avonturen van de “Emerald Archer” niet uit verteld zijn, More »

Review : Just Dance 2019

Review : Just Dance 2019

2019 zit er al bijna op, maar nog voor dit zover is gaan we nog even opnieuw de nodige Shaken en Grooven boven halen in de jaarlijkse Just Dance Editie. Gerelateerd More »

Assassin’s Creed komt volgend jaar tot leven in symfonische ervaring

Assassin’s Creed komt volgend jaar tot leven in symfonische ervaring

Assassin’s Creed Symphony, de ultieme symfonische ervaring voor Assassin’s Creed-fans, gaat op 11 juni 2019 in première in het legendarische Dolby Theater in Hollywood. De première vindt plaats tijdens een van de More »

Review  : The Orville Season 1 (DVD)

Review : The Orville Season 1 (DVD)

Als je aan The Orville denkt, zou je denken aan 1 of andere kleine stad in de aard van  aminityville of iets anders waar een amish gebeuren plaats vind. Grote verassing nummer More »

Ontdek de eerste trailer van Disney’s THE LION KING!

Ontdek de eerste trailer van Disney’s THE LION KING!

Een live action adaptatie van Disney’s grootste klassieker geregisseerd door Jon Favreau. Jon Favreau die al enkele Live actie prenten bracht voor Disney, komt deze zomer met de Live action verfilming van More »

Review : Logitech Pro G Headset

Review : Logitech Pro G Headset

Esports! Daar draait het zoals vaak gezegd meer en meer om wanneer je een deftige headset, klavier , muis en meer wil  aankopen. De kwaliteit, ergonomie, comfort en natuurlijk snelle reactievermogen is More »

Review : LEGO DC Super Villains

Review : LEGO DC Super Villains

LEGO & DC wisten de fans te verassen een tijd terug met een volledige andere kijk op de wereld. Niet de helden staan in de spotlight, maar de slechteriken en dan bedoelen More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Skylanders Imaginators nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

Skylanders-fans kunnen hun verbeelding weer volop de vrije loop laten in Skylanders Imaginators, dat vanaf vandaag beschikbaar is voor Nintendo Switch.

 

Activision Publishing brengt de hoogst vermakelijke innovatie van Skylanders Imaginators naar het nieuwe Nintendo Switch-platform, zodat fans er vanaf vandaag van kunnen genieten.

Skylanders Imaginators voor de Nintendo Switch introduceert een digitale bibliotheek waarmee ze de 300+ toys van de  Skylanders franchise* eenvoudig op het nieuwe gamesysteem kunnen laden.

Geen Portal of Power?

Geen probleem.

De komst van de digitale bibliotheek biedt spelers de mogelijkheid om hun Skylanders Imaginators-avontuur overal mee naartoe te nemen om er waar en wanneer ze maar willen van te genieten.

Deze maand debuteren ook enkele van de populairste personages uit Skylanders in Skylanders Imaginators, inclusief Painyatta en Grave Clobber, en verschijnt er een gloednieuw expansion pack voor de game.

Het Skylanders Imaginators Cursed Tiki Temple level pack neemt kids mee op een gloednieuw avontuur waarbij ze meer dan 100 onderdelen kunnen ontgrendelen voor Skylanders Imaginators – een unicum in de geschiedenis van de franchise!

Het pack wordt geleverd inclusief het Sensei-personage Wild Storm dat een nieuw level opent voor spelers, een life Creation Crystal en een Imaginite Mystery Chest.

Skylanders Imaginators is ontwikkeld door Toys For Bob en geeft spelers de kracht hun verbeelding de vrije loop te laten en hun personages tot leven te wekken in een avontuur met puzzels, gevechten, een meeslepende verhaallijn en een nieuwe line-up aan helden en schurken.

Skylanders Imaginators introduceert ook twee nieuwe beroemde gastpersonages – Crash Bandicoot en zijn aartsvijand Dr. Neo Cortex. Deze versterken de line-up van Skylanders Sensei-personages als speelgoed en speelbare personages in de game. Crash-fans kunnen ook een level spelen dat is opgedragen aan het beroemde buideldier, Thumpin Wumpa Islands, als kleurrijk eerbetoon aan het geliefde videogame-icoon uit de jaren ’90.

Skylanders Imaginators ondersteunt de poppetjes uit alle eerdere Skylanders-games – inclusief Skylanders SuperChargers, Skylanders Trap Team, Skylanders SWAP Force, Skylanders Giants en Skylanders Spyro’s Adventure – waar kinderen zowel in de echte wereld als in de virtuele spelwereld mee kunnen spelen.

Door nieuwe Skylanders aan hun verzameling toe te voegen, kunnen spelers hun ervaring steeds verder uitbreiden.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com