Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

Review : Far Cry New Dawn

Review : Far Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Skylanders Imaginators nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

Skylanders-fans kunnen hun verbeelding weer volop de vrije loop laten in Skylanders Imaginators, dat vanaf vandaag beschikbaar is voor Nintendo Switch.

 

Activision Publishing brengt de hoogst vermakelijke innovatie van Skylanders Imaginators naar het nieuwe Nintendo Switch-platform, zodat fans er vanaf vandaag van kunnen genieten.

Skylanders Imaginators voor de Nintendo Switch introduceert een digitale bibliotheek waarmee ze de 300+ toys van de  Skylanders franchise* eenvoudig op het nieuwe gamesysteem kunnen laden.

Geen Portal of Power?

Geen probleem.

De komst van de digitale bibliotheek biedt spelers de mogelijkheid om hun Skylanders Imaginators-avontuur overal mee naartoe te nemen om er waar en wanneer ze maar willen van te genieten.

Deze maand debuteren ook enkele van de populairste personages uit Skylanders in Skylanders Imaginators, inclusief Painyatta en Grave Clobber, en verschijnt er een gloednieuw expansion pack voor de game.

Het Skylanders Imaginators Cursed Tiki Temple level pack neemt kids mee op een gloednieuw avontuur waarbij ze meer dan 100 onderdelen kunnen ontgrendelen voor Skylanders Imaginators – een unicum in de geschiedenis van de franchise!

Het pack wordt geleverd inclusief het Sensei-personage Wild Storm dat een nieuw level opent voor spelers, een life Creation Crystal en een Imaginite Mystery Chest.

Skylanders Imaginators is ontwikkeld door Toys For Bob en geeft spelers de kracht hun verbeelding de vrije loop te laten en hun personages tot leven te wekken in een avontuur met puzzels, gevechten, een meeslepende verhaallijn en een nieuwe line-up aan helden en schurken.

Skylanders Imaginators introduceert ook twee nieuwe beroemde gastpersonages – Crash Bandicoot en zijn aartsvijand Dr. Neo Cortex. Deze versterken de line-up van Skylanders Sensei-personages als speelgoed en speelbare personages in de game. Crash-fans kunnen ook een level spelen dat is opgedragen aan het beroemde buideldier, Thumpin Wumpa Islands, als kleurrijk eerbetoon aan het geliefde videogame-icoon uit de jaren ’90.

Skylanders Imaginators ondersteunt de poppetjes uit alle eerdere Skylanders-games – inclusief Skylanders SuperChargers, Skylanders Trap Team, Skylanders SWAP Force, Skylanders Giants en Skylanders Spyro’s Adventure – waar kinderen zowel in de echte wereld als in de virtuele spelwereld mee kunnen spelen.

Door nieuwe Skylanders aan hun verzameling toe te voegen, kunnen spelers hun ervaring steeds verder uitbreiden.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com