Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/8/9/playr00m.be/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99
Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Skylanders Imaginators nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/8/9/playr00m.be/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99

Skylanders-fans kunnen hun verbeelding weer volop de vrije loop laten in Skylanders Imaginators, dat vanaf vandaag beschikbaar is voor Nintendo Switch.

 

Activision Publishing brengt de hoogst vermakelijke innovatie van Skylanders Imaginators naar het nieuwe Nintendo Switch-platform, zodat fans er vanaf vandaag van kunnen genieten.

Skylanders Imaginators voor de Nintendo Switch introduceert een digitale bibliotheek waarmee ze de 300+ toys van de  Skylanders franchise* eenvoudig op het nieuwe gamesysteem kunnen laden.

Geen Portal of Power?

Geen probleem.

De komst van de digitale bibliotheek biedt spelers de mogelijkheid om hun Skylanders Imaginators-avontuur overal mee naartoe te nemen om er waar en wanneer ze maar willen van te genieten.

Deze maand debuteren ook enkele van de populairste personages uit Skylanders in Skylanders Imaginators, inclusief Painyatta en Grave Clobber, en verschijnt er een gloednieuw expansion pack voor de game.

Het Skylanders Imaginators Cursed Tiki Temple level pack neemt kids mee op een gloednieuw avontuur waarbij ze meer dan 100 onderdelen kunnen ontgrendelen voor Skylanders Imaginators – een unicum in de geschiedenis van de franchise!

Het pack wordt geleverd inclusief het Sensei-personage Wild Storm dat een nieuw level opent voor spelers, een life Creation Crystal en een Imaginite Mystery Chest.

Skylanders Imaginators is ontwikkeld door Toys For Bob en geeft spelers de kracht hun verbeelding de vrije loop te laten en hun personages tot leven te wekken in een avontuur met puzzels, gevechten, een meeslepende verhaallijn en een nieuwe line-up aan helden en schurken.

Skylanders Imaginators introduceert ook twee nieuwe beroemde gastpersonages – Crash Bandicoot en zijn aartsvijand Dr. Neo Cortex. Deze versterken de line-up van Skylanders Sensei-personages als speelgoed en speelbare personages in de game. Crash-fans kunnen ook een level spelen dat is opgedragen aan het beroemde buideldier, Thumpin Wumpa Islands, als kleurrijk eerbetoon aan het geliefde videogame-icoon uit de jaren ’90.

Skylanders Imaginators ondersteunt de poppetjes uit alle eerdere Skylanders-games – inclusief Skylanders SuperChargers, Skylanders Trap Team, Skylanders SWAP Force, Skylanders Giants en Skylanders Spyro’s Adventure – waar kinderen zowel in de echte wereld als in de virtuele spelwereld mee kunnen spelen.

Door nieuwe Skylanders aan hun verzameling toe te voegen, kunnen spelers hun ervaring steeds verder uitbreiden.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com