Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Skylanders Imaginators nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

Skylanders-fans kunnen hun verbeelding weer volop de vrije loop laten in Skylanders Imaginators, dat vanaf vandaag beschikbaar is voor Nintendo Switch.

 

Activision Publishing brengt de hoogst vermakelijke innovatie van Skylanders Imaginators naar het nieuwe Nintendo Switch-platform, zodat fans er vanaf vandaag van kunnen genieten.

Skylanders Imaginators voor de Nintendo Switch introduceert een digitale bibliotheek waarmee ze de 300+ toys van de  Skylanders franchise* eenvoudig op het nieuwe gamesysteem kunnen laden.

Geen Portal of Power?

Geen probleem.

De komst van de digitale bibliotheek biedt spelers de mogelijkheid om hun Skylanders Imaginators-avontuur overal mee naartoe te nemen om er waar en wanneer ze maar willen van te genieten.

Deze maand debuteren ook enkele van de populairste personages uit Skylanders in Skylanders Imaginators, inclusief Painyatta en Grave Clobber, en verschijnt er een gloednieuw expansion pack voor de game.

Het Skylanders Imaginators Cursed Tiki Temple level pack neemt kids mee op een gloednieuw avontuur waarbij ze meer dan 100 onderdelen kunnen ontgrendelen voor Skylanders Imaginators – een unicum in de geschiedenis van de franchise!

Het pack wordt geleverd inclusief het Sensei-personage Wild Storm dat een nieuw level opent voor spelers, een life Creation Crystal en een Imaginite Mystery Chest.

Skylanders Imaginators is ontwikkeld door Toys For Bob en geeft spelers de kracht hun verbeelding de vrije loop te laten en hun personages tot leven te wekken in een avontuur met puzzels, gevechten, een meeslepende verhaallijn en een nieuwe line-up aan helden en schurken.

Skylanders Imaginators introduceert ook twee nieuwe beroemde gastpersonages – Crash Bandicoot en zijn aartsvijand Dr. Neo Cortex. Deze versterken de line-up van Skylanders Sensei-personages als speelgoed en speelbare personages in de game. Crash-fans kunnen ook een level spelen dat is opgedragen aan het beroemde buideldier, Thumpin Wumpa Islands, als kleurrijk eerbetoon aan het geliefde videogame-icoon uit de jaren ’90.

Skylanders Imaginators ondersteunt de poppetjes uit alle eerdere Skylanders-games – inclusief Skylanders SuperChargers, Skylanders Trap Team, Skylanders SWAP Force, Skylanders Giants en Skylanders Spyro’s Adventure – waar kinderen zowel in de echte wereld als in de virtuele spelwereld mee kunnen spelen.

Door nieuwe Skylanders aan hun verzameling toe te voegen, kunnen spelers hun ervaring steeds verder uitbreiden.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com