Een eerste blik op Assassin’s Creed : Origins

Assassin’s Creed Origins werd tijdens de E op zondag onthult en word de nieuwste editie in de franchise.

Vanaf  27 oktober voor Xbox One, Playstation Pro, Playstation 4 , Pc en de voormalige  “Project Scorpio” die voortaan door het leven gaat als Xbox X.

Het team die verantwoordelijk was voor Assassins Creed IV : Black Flag heeft de afgelopen 4 jaar zich toegewijd op Origins en de setting van Egypte.

Als Bayek, een beschermer van Egypte wiens persoonlijke verhaal uiteindelijk leidt tot de creatie van het Broederschap van de Assassins, worden spelers ondergedompeld in een levende open wereld.

Daar ontdekken zij de geheimen van de Grote Piramides, vergeten mythes, de laatste farao’s en – gegraveerd in lang verloren hiërogliefen – het beginverhaal van het Broederschap van de Assassins.

Assassin’s Creed Origins is een compleet nieuwe visie voor de reeks die Action-RPG-elementen omarmt.

Spelers stijgen in level, vinden buit en kiezen vaardigheden om hun getrainde Assassin eigen te maken.

Daarnaast ervaren zij een gloednieuw vechtsysteem waarmee ze meerdere vijanden tegelijk kunnen aanvallen en zich tevens tegen meerdere vijanden kunnen verdedigen.

De vernieuwde verhaalervaring geeft spelers de vrijheid om op hun eigen tempo missies te kiezen en te voltooien, die intense en emotionele verhalen vol kleurrijke personages vertellen en afwisselende doelen bevatten.

Spelers ontdekken een gigantisch en onvoorspelbaar land, van woestijnen tot weelderige oases en van de Middellandse Zee tot de graftombes van Giza, en gaan de strijd aan met gevaarlijke facties en wilde dieren.

  • De Deluxe Edition bevat naast de game ook een geprinte versie van de wereldkaart die met de hand getekend is, de officiële soundtrack van de game en het Digital Deluxe Pack, inclusief de Ambush at Sea missie, het Desert Cobra Pack en drie extra vaardigheidspunten.
  • De Gold Edition bevat naast alle digitale content van de Deluxe Edition ook de Season Pass, die spelers toegang geeft tot alle grote aankomende uitbreidingen en twee uitrustingsets.

Zowel de Deluxe als de Gold Editions gaan ook digitaal verkrijgbaar zijn.

Fans die de game pre-orderen ontvangen de Secrets of the First Pyramids missie en ontdekken de geheimen achter de bouw van de eerste piramides en de mysteries daarbinnen.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights