TS-PC Racer

Met de TS-PC Racer biedt Thrustmaster de beste PC-racers de kans hun rondetijden nog scherper te stellen.

Deze revolutionaire nieuwe simulator heeft niet alleen de meest geavanceerde technologie aan boord maar ook Thrustmaster’s eerste “open wheel” ontwerp dat raceliefhebbers in staat stelt de meest ongelooflijke sensaties en de meest subtiele feedback te ontvangen van hun stuur.

De ingenieurs van Thrustmaster stonden voor de uitdaging een product te ontwikkelen dat echt uniek is en dat voldoet aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende PC-racer.

Het resultaat is een specifieke nieuwe motor: 40 Watt vermogen, geen borstels, snel reagerend, opmerkelijk dynamische en krachtige effecten, en vakkundig geoptimaliseerde Force Feedback.

De motor biedt een uitzonderlijk goed dynamisch koppel dat beschikbaar is onder alle raceomstandigheden: van lange bochten waarin het stuur wordt opgeladen maar niet mag worden bewogen (STALL-modus) tot zeer snelle slaloms (DYNAMIC-modus).

Om te garanderen dat het koppel altijd beschikbaar is, heeft Thrustmaster een ingebouwd koelsysteem ontwikkeld: MCE* (een afkorting voor “Motor Cooling Embedded”).

Deze innovatieve technologie zorgt er voor dat de motor optimaal blijft presteren bij snel opeenvolgende vermogenswisselingen door de temperatuur en de geluidsproductie constant te bewaken.

Het resultaat is een 50% meer dynamische respons en een 4 keer hogere oplaadweerstand dan de andere Force Feedback sturen van Thrustmaster.

is er een speciale externe TURBO-voeding ontwikkeld die continu en betrouwbaar stroom levert met een piekvermogen van maar liefst 400 Watt.

Hierdoor kan het stuur de snel wisselende vraag naar hoge en lage vermogens in een game probleemloos verwerken.

De voeding heeft een ringkern-design zonder koelvinnen dat een optimale efficiëntie van 86% ten opzichte van de temperatuur garandeert.

  • De TS-PC Racer is leverbaar en heeft een adviesprijs van € 549,99 (inclusief btw).
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights