Ubicollectibles SIX Collection figurines nu te pre-orderen

Vanaf vandaag kunnen fans de SIX Collection Chibi figurines pre-orderen via de Ubisoft Store. De SIX Collection bestaat uit 5 figurines die gebaseerd zijn op de iconische personages uit de Rainbow Six-franchise.

Ubicollectibles en Ubiworkshop werken samen met Ubisoft Montreal om ervoor te zorgen dat de figurines, die elk 10cm groot zijn, precies op de bekende helden van de games lijken. De collectie bestaat uit de volgende figurines:

  • Eliza “Ash” Cohen is een aanvallende Operator die zich specialiseert in vernietiging. Zij verrast vijanden en kan alles kapotmaken met behulp van haar Remote Breach.
  • Monika “IQ” Weiss is een aanvallende Operator die vooral gebruikmaakt van elektronica om haar tegenstanders op te sporen. Hierdoor kan zij gemakkelijk vijandige vallen spotten en vermijden.
  • Gilles “Montagne” Touré zorgt er altijd voor dat zijn team dekking krijgt. Met zijn uitvouwbare schild houdt hij met gemak de kogels van aanvallers tegen en beschermt hij zo zijn teamleden.
  • James “Smoke” Porter is een verdedigende Operator die met veel moed en doorzettingsvermogen zijn vijanden verslaat door middel van giftige gassen.
  • Alexsandr “Tachanka” Senaviev* is een verdedigende Operator met een voorliefde voor grote, zware wapens. Met zijn favoriete wapen, een RP-46 Degtyaryov machinegeweer, vernietigt hij zijn vijanden met gemak.

Wanneer spelers een van deze figurines kopen, ontvangen zij een unieke code.

Hiermee spelen ze exclusieve in-game content vrij in de vorm van speciale hangers voor aan de wapens van de Operator waarvan ze een figurine hebben aangeschaft.

Fans kunnen de figurines nu al via de Ubisoft Store pre-orderen.

Vanaf 3 oktober staan hun lievelingspersonages dan in de woonkamer.

Bezoekers die de gamescom-booth van Ubisoft in Hal 5 bezoeken, krijgen van 22 tot 26 augustus alvast de unieke kans om deze Ubicollectibles als allereerste aan te schaffen.

* Alleen verkrijgbaar via de Ubisoft Store.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights