Review :HyperX SAVAGE EXO Portable Solid-State Drive

Review :HyperX SAVAGE EXO Portable Solid-State Drive

HyperX, we love them ! Want zoals zo vaak gezegd : Wat ooit begon als een SD kaarten producten , is intussen uitgegroeid tot een volwaardige speler op de PC markt. Van More »

Review : Assassins Creed Odyssey

Review : Assassins Creed Odyssey

Na de ongelooflijke Origins weet Ubisoft Assassins Creed sterk, prachtig en levendig een nieuw leven te schenken. 10 jaar oud is de franchise al en na Assissins Creed 3 of 4 zijn More »

Review : Isle Of Dogs (DVD)

Review : Isle Of Dogs (DVD)

Om te beginnen met Isle of Dogs is het misschien best dat je geen griep of hoge koorts hebt, De aparte stijl van Wes Anderson weet je nogal in de ban te More »

Review : Black Ops 4

Review : Black Ops 4

black ops 4 is gemakkelijk één van de beste Call Of Duty spelletjes dat in jaren is uitgebracht,Het speelt makkelijk en vlot.   Gerelateerd More »

Review : Supernatural Season 13 (DVD)

Review : Supernatural Season 13 (DVD)

13 jaar geleden intussen al dat de WInchersters hun eerste debuut maakten op het scherm, 13 jaar vechten tegen de demonen en geesten En 13 jaar avonturen tegen de onderwereld, engelen, demonen More »

Review : Transference

Review : Transference

De eerste keer ik in contact kwam met Transference was tijdens een Gamescom sessie in 2017. In een kleine zaal, met nog een andere speler in VR mode leerde we de geheimen More »

Review : Lethal Weapon Season 2 (DVD)

Review : Lethal Weapon Season 2 (DVD)

Terwijl Lethal Weapon in USA begonnen is aan zijn 3de reeks, kun je hier in België nog genieten van het 2de seizoen die zopas ook op DVD werd uitgebracht. Genieten is ook More »

Review : Deadpool 2 (Blu-Ray )

Review : Deadpool 2 (Blu-Ray )

Heer en meester Ryan Renolds heeft gezorgd dat Deadpool een cinema leven kreeg, De man gaat het niet bekennen wie de beelden heeft geleaked , maar come on 😉 “ we know More »

Review : PES 2019

Review : PES 2019

Pro Evolution Soccer stond dan wel jaren  bekend als het “witte product” in de voetbal games, met name aan de minder uitgebreide licenties en lagere kwaliteit… De afgelopen jaren heeft Konami toch More »

Review : We Happy Few

Review : We Happy Few

Al even op Kickstarter en nu eindelijk verkrijgbaar : We Happy Few ! Over welke andere game van Bioshock konden we het hebben ? De massale aandacht en inzameling voor deze productie More »

 
darklord

About

Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : The Flash – Season 4 (Blu-Ray)

The Flash zijn leven staat niet stil en wanneer Barry probeert zijn verleden te veranderen word het er niet echt beter op.

Op het einde van Season 3 keerde Barry terug in de tijd om zijn moeder te redden na het verlies van zijn vader.

Een droom en leven die Barry altijd wou.

Een gelukkig kind zijn met beide ouders en een normale jeugd.

Maar een aanpassing in het tijd universum komt met gevolgen, zo ver heeft films als “The Butterfly Effect” ons zeker al geleerd.

Wie een verandering de tijdstroom aanbrengt, veroorzaakt enkel maar rimpels doorheen de stroom die tot in het verre voelbaar zijn.

Zo ook voor Barry Allen alias “The Flash”

Verhaal:

Barry Allen heeft alles wat hij ooit wensen kon:

Een vader, een moeder en een normaal leven.

Maar Ewbard Thorn/ Reverse Flash had Barry al gewaarschuwd in verleden: Wie met de tijd speelt kan de gevolgen nog krijgen.

Barry heeft altijd deze woorden genegeerd tot inderdaad tijd rimpels Barry beginnen in te halen.

 

Flarden aan geheugen worden herschreven, en Barry zijn krachten vervagen.

Het is dus een race tegen de klok om alles terug ongedaan te maken.

De stad is veilig dankzij Wally West als Kid Flash en Barry hoef dus niet langer zijn rol als The Flash op te nemen.

Maar hoe meer tijd voorbij gaat, hoe meer Barry’s geheugen wordt herschreven en Barry’s leven op het spel staat.

Wanneer Barry dus zijn fouten ongedaan maakt en terug keert naar zijn eigen tijdlijn, blijkt toch niet alles te zijn zoals hij het naliet.

Iris & Joe praten niet tegen elkaar, Team Flash is gesplit en wie in godsnaam is die Julian die als Barry’s collega op het werk in zijn kantoor huist?!

Alsof het nog niet ergens is duiken er overal nieuwe meta’s op die afkomstig zijn uit een tijdlijn die niet meer zou mogen bestaan.

1 man zit hierachter: Alchemist onder leiding van Savitar die wel eens de moeilijkste en meest geduchte speedster ooit blijkt te zijn met 1 doel: de vernietiging van Flash!

Intussen bij Team Flash groeit de nieuwe tijdlijn ook op de vrienden wanneer Katelyn Snow haar krachten als Killer Frost ontwikkeld gedurende seizoen en de fans eindelijk Sisqo krijgen als de stripheld “Vibe”

Ondertussen draagt de nieuwe Heny Wells ook zijn steentje bij op èèn of andere manier en Sisqo leert de liefde van zijn leven kennen.

Extra’s:

Tal van Bonus en lekkers zijn terug aanwezig op de DVD & Bluray uitgave zoals de deleted scenes , bloopers/gag reel en 10 featurettes zoals :

 1. Villian School : The Flash Rogues
 2. Allied: The Invasion! Complex
 3. Rise of Gorilla CIty
 4. The Flash hitting The Note
 5. The Flash : I’m your super friend
 6. Harmony in a Flash
 7. Synchronicity in a Flash
 8. The Flash 2016 COmic-Con Panel
 9. A flash In Time: Time Travel universe
 10. en tenslotte A conversation with Andrew Kreisberg & Kevin Smith.

OOk krijg je de cross-over aflevering waarin Team Arrow , de Legends Of Tomorrow & Supergirl samen de strijd aan gaan tegen de Aliens!

Conclusie :

The Flash groeit in reeks en productie, waar enkele jaren geleden een zeer onvolwassen Barry zijn taak niet serieus nam, is Barry volgroeid tot een ware held.

De grootste uitdaging in dit seizoen is Savitar die een diep geheim draagt met een nieuwe tijdlijn waar Barry moet proberen zijn nieuwe tijdlijn van te maken.

Ook is het duidelijk dat beiden Barry Allen & Supergirl een prachtig musical aflevering brengen die ons spontaan weer doet denken aan de tijden van Glee waar acteur Grant Gustin de nodige ervaring opdeed bij de Woblers.

Vijanden genoeg en sommige vijanden kunnen wel eens naaste vrienden of partners worden, en ook intern dreigt er wat spanning.

The Flash Seizoen 3 is nu verkrijgbaar op DVD & Blu-ray !

Score :

9,7/10

 

 

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com