Review : Fossil Q Explorist

Review : Fossil Q Explorist

Grote fan van Wearables was ik nooit echt, ik zag het nut niet in om op je pols naar een scherm te staren terwijl het bron toestel vlakbij aanwezig was in je More »

Review : Red Sparrow (Blu-Ray )

Review : Red Sparrow (Blu-Ray )

De koude oorlog mag dan voor ons in het verleden lijken, ze is slechts versplinterd en door sociale media merken we niets meer van in huidige maatschappij. Een krachtige Quote die werd More »

Review : The Crew 2

Review : The Crew 2

The Crew  2 is een zeg maar , niet zomaar een race game. Het best kan je beschrijven als een open wereld vol uitdagingen in de vorm van verschillende wedstrijden via ter More »

Review : Lego -The Incredibles

Review : Lego -The Incredibles

Dient er nog een introductie gebracht te worden voor de Lego games en Travvelers tales? Zeker niet! Maar wanneer een franchise gelegofiseerd wordt dan is het meestal altijd een schot in de More »

Review : Super Bomberman R (Xbox One )

Review : Super Bomberman R (Xbox One )

Noem 1 van de games die je spontaan naar een retro, nostalgische gevoel knallen en het is Bomberman!     Gerelateerd More »

Review : Black Panther (Blu-Ray)

Review : Black Panther (Blu-Ray)

For Wakanda! Black Panther vervoegt het Marvel raster in de reeks aan superhelden, Disney weet dus trouw te blijven aan de humor en actie, maar voor de eerste maal in Disney- Marvel More »

Review : 300CPX Far Cry 5 edition

Review : 300CPX Far Cry 5 edition

Thrustmaster brengt een zee aan headsets, en wie een thematiseerde editie wil is ook bij hun aan het goeie adres. De 300CPX is al eens in verschillende variaties verschenen zoals de klassieke More »

Review : Maze Runner : The Death Cure (Blu-Ray)

Review : Maze Runner : The Death Cure (Blu-Ray)

Het laatste deel van The Maze Runner weet alvast zijn voorgangers alle eer te behouden, Niets veranderd en enkel meer van hetzelfde in een duistere toon waar de emoties hoger liggen   More »

Review : The Last Ship – Season 4 (DVD)

Review : The Last Ship – Season 4 (DVD)

Dat the Last Ship toch al even meegaat is een statement op zichzelf. Het is dan ook 4 jaar geleden toen de eerste avonturen naar boven kwamen drijven over de allerlaatste schip More »

Review : Datatraveler 2000

Review : Datatraveler 2000

Kingston staat bekend als pionier in geheugen modules en flash drives, Net dat wat zo belangrijk is voor elke pc-gebruiker: Veilige dataopslag. Flash drives kunnen verloren gaan, hoe vaak lees je niet More »

 
darklord

About

Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : The Flash – Season 4 (Blu-Ray)

The Flash zijn leven staat niet stil en wanneer Barry probeert zijn verleden te veranderen word het er niet echt beter op.

Op het einde van Season 3 keerde Barry terug in de tijd om zijn moeder te redden na het verlies van zijn vader.

Een droom en leven die Barry altijd wou.

Een gelukkig kind zijn met beide ouders en een normale jeugd.

Maar een aanpassing in het tijd universum komt met gevolgen, zo ver heeft films als “The Butterfly Effect” ons zeker al geleerd.

Wie een verandering de tijdstroom aanbrengt, veroorzaakt enkel maar rimpels doorheen de stroom die tot in het verre voelbaar zijn.

Zo ook voor Barry Allen alias “The Flash”

Verhaal:

Barry Allen heeft alles wat hij ooit wensen kon:

Een vader, een moeder en een normaal leven.

Maar Ewbard Thorn/ Reverse Flash had Barry al gewaarschuwd in verleden: Wie met de tijd speelt kan de gevolgen nog krijgen.

Barry heeft altijd deze woorden genegeerd tot inderdaad tijd rimpels Barry beginnen in te halen.

 

Flarden aan geheugen worden herschreven, en Barry zijn krachten vervagen.

Het is dus een race tegen de klok om alles terug ongedaan te maken.

De stad is veilig dankzij Wally West als Kid Flash en Barry hoef dus niet langer zijn rol als The Flash op te nemen.

Maar hoe meer tijd voorbij gaat, hoe meer Barry’s geheugen wordt herschreven en Barry’s leven op het spel staat.

Wanneer Barry dus zijn fouten ongedaan maakt en terug keert naar zijn eigen tijdlijn, blijkt toch niet alles te zijn zoals hij het naliet.

Iris & Joe praten niet tegen elkaar, Team Flash is gesplit en wie in godsnaam is die Julian die als Barry’s collega op het werk in zijn kantoor huist?!

Alsof het nog niet ergens is duiken er overal nieuwe meta’s op die afkomstig zijn uit een tijdlijn die niet meer zou mogen bestaan.

1 man zit hierachter: Alchemist onder leiding van Savitar die wel eens de moeilijkste en meest geduchte speedster ooit blijkt te zijn met 1 doel: de vernietiging van Flash!

Intussen bij Team Flash groeit de nieuwe tijdlijn ook op de vrienden wanneer Katelyn Snow haar krachten als Killer Frost ontwikkeld gedurende seizoen en de fans eindelijk Sisqo krijgen als de stripheld “Vibe”

Ondertussen draagt de nieuwe Heny Wells ook zijn steentje bij op èèn of andere manier en Sisqo leert de liefde van zijn leven kennen.

Extra’s:

Tal van Bonus en lekkers zijn terug aanwezig op de DVD & Bluray uitgave zoals de deleted scenes , bloopers/gag reel en 10 featurettes zoals :

 1. Villian School : The Flash Rogues
 2. Allied: The Invasion! Complex
 3. Rise of Gorilla CIty
 4. The Flash hitting The Note
 5. The Flash : I’m your super friend
 6. Harmony in a Flash
 7. Synchronicity in a Flash
 8. The Flash 2016 COmic-Con Panel
 9. A flash In Time: Time Travel universe
 10. en tenslotte A conversation with Andrew Kreisberg & Kevin Smith.

OOk krijg je de cross-over aflevering waarin Team Arrow , de Legends Of Tomorrow & Supergirl samen de strijd aan gaan tegen de Aliens!

Conclusie :

The Flash groeit in reeks en productie, waar enkele jaren geleden een zeer onvolwassen Barry zijn taak niet serieus nam, is Barry volgroeid tot een ware held.

De grootste uitdaging in dit seizoen is Savitar die een diep geheim draagt met een nieuwe tijdlijn waar Barry moet proberen zijn nieuwe tijdlijn van te maken.

Ook is het duidelijk dat beiden Barry Allen & Supergirl een prachtig musical aflevering brengen die ons spontaan weer doet denken aan de tijden van Glee waar acteur Grant Gustin de nodige ervaring opdeed bij de Woblers.

Vijanden genoeg en sommige vijanden kunnen wel eens naaste vrienden of partners worden, en ook intern dreigt er wat spanning.

The Flash Seizoen 3 is nu verkrijgbaar op DVD & Blu-ray !

Score :

9,7/10

 

 

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com