Review : We Happy Few

Review : We Happy Few

Al even op Kickstarter en nu eindelijk verkrijgbaar : We Happy Few ! Over welke andere game van Bioshock konden we het hebben ? De massale aandacht en inzameling voor deze productie More »

Review : F1 2018

Review : F1 2018

De racegame seizoen is weer begonnen, met de periode waar je Forza en F1 race games in je schoot gedropt krijgt. Dit meestal rond het F1 seizoen altijd om zo de fans More »

Lara Croft opgemerkte verschijning bij Belgische Obstacle Run

Lara Croft opgemerkte verschijning bij Belgische Obstacle Run

De boog hoeft niet altijd gespannen te staan…Maar in het geval van Lara Croft’s nieuwe Shadow of the Tomb Raider is niets minder waar! Gerelateerd More »

Review : The X-files S11 ( Blu-Ray)

Review : The X-files S11 ( Blu-Ray)

The X-files Seizoen 11 is nu verkrijgbaar op DVD & Bluray en het lijkt wel als Mulder & Scully nooit zijn weg geweest. Toegeven de succes van de jaren 90 was als More »

Review : Castaway Paradise

Review : Castaway Paradise

Redenen je een Nintendo neemt is toch voor games als Zelda, Mario, Donkey Kong en de tal aan franchise zoals de “mute” personages …   Gerelateerd More »

Hands On review : Asterix & Obelix XXL 2

Hands On review : Asterix & Obelix XXL 2

Asterix & Obelix, je kent ze wel ! De Romeinen vrezen de naam wanneer deze kleine telg en zijn mollige vriend op pad begeven. Gerelateerd More »

Review : Fossil Q Explorist

Review : Fossil Q Explorist

Grote fan van Wearables was ik nooit echt, ik zag het nut niet in om op je pols naar een scherm te staren terwijl het bron toestel vlakbij aanwezig was in je More »

Review : Red Sparrow (Blu-Ray )

Review : Red Sparrow (Blu-Ray )

De koude oorlog mag dan voor ons in het verleden lijken, ze is slechts versplinterd en door sociale media merken we niets meer van in huidige maatschappij. Een krachtige Quote die werd More »

Review : The Crew 2

Review : The Crew 2

The Crew  2 is een zeg maar , niet zomaar een race game. Het best kan je beschrijven als een open wereld vol uitdagingen in de vorm van verschillende wedstrijden via ter More »

Review : Lego -The Incredibles

Review : Lego -The Incredibles

Dient er nog een introductie gebracht te worden voor de Lego games en Travvelers tales? Zeker niet! Maar wanneer een franchise gelegofiseerd wordt dan is het meestal altijd een schot in de More »

 
darklord

About

Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Het eerste seizoen van Westworld is beschikbaar op DVD, Blu-ray™ en 4K UHD

De beste start voor een reeks bij HBO sinds True Detective, 3 nominaties voor de Golden Globes en scores van respectievelijk 9/10 en 92 % op IMDB en Rotten Tomatoes: Westworld kan heel wat adelbrieven voorleggen.

De spraakmakende reeks is van het beste wat televisie te bieden heeft en is een reeks die je langzaam naar de keel grijpt.

 

De indrukwekkende cast bulkt van de grote namen (Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, Thandie Newton, James Marsden, Jeffrey Wright, …) en ook de producers zijn niet van de minsten: J.J. Abrams en Jonathan Nolan.

De TV-Serie Westworld, van Jonathan Nolan en Lisa Joy is een duister avontuur over kunstmatig bewustzijn en de evolutie van de zonde.

In een weids en afgelegen Wilde Westen-pretpark betalen bezoekers goud geld om hun dromen na te kunnen spelen met androïden op een landgoed.

Maar achter de schermen klopt er iets niet helemaal…

 • Evan Rachel Wood,
 • Thandie Newton,
 • Jeffrey Wright,
 • James Marsden,
 • Ed Harris
 • en Anthony Hopkins

zijn de sterren van een topcast in deze betoverende 10-delige serie van Kilter Films en Bad Robot Productions.

 

Op de DVD- en Blu-ray™-versies kun je meer dan 40 minuten aan bonusmateriaal vinden.

De Blu-ray™-versie bevat bovendien een exclusief 24-pagina Collector’s Book!

 • Realizing the Dream: First Week on the Set of Westworld
 • Imagining the Main Title
 • The Key to the Chords
 • Gag Reel
 • Welcome to Westworld
 • Crafting the Narrative
 • An Invitation to the Set
 • About the Series
 • Reality of A.I.: Westworld
 • “The Big Moment” Featurettes

Westworld, de eerste 4K TV-serie, is sinds 8 november beschikbaar op DVD, Blu-ray™ en 4K UHD.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com