Review : Morooners (Xbox One)

Review : Morooners (Xbox One)

Met een zekere schattigheid als een gemiddelde Wii game of het factor en de fun factor van Happy Dungeons en tegelijk toch een aangename Quick game sessie. Gerelateerd More »

Review : Acer Chromebook R13

Review : Acer Chromebook R13

Voor de eerste keer ooit een Chromebook in de handen krijgen, is toch wel een ware sensatie. In tijden waar grotendeels van de markt gedomineerd wordt door Windows (en kleine percentage Apple More »

Review : Supergirl Season 2 DVD

Review : Supergirl Season 2 DVD

Met de aanwinst van Supergirl, wist Warner Bros hun DC tv-universum verder uit te breiden. Het was dan ook een vreemde keuze toen het eerste seizoen in USA op ABC-netwerk debuteerde, terwijl More »

Review : HyperX PulseFire FPS

Review : HyperX PulseFire FPS

Nieuwe evolutie , nieuwe producten bij HyperX. De fabrikant blijft verder bouwen op het succes van Esports en elite randapparatuur. Gerelateerd More »

Review FIFA 18

Review FIFA 18

Je kan eigenlijk niet veel zeggen over een FIFA Game die jaar na jaar als nieuwe editie verschijnt. Je kan dan wel beter dribbelen dan tevoren, en het stadion ziet er beter More »

Review : AVM , A Fritz! Experience

Review : AVM , A Fritz! Experience

Het hart van al je multimedia verloopt zoals iedereen weet over een piepkleine kabel die wel de naam draagt als “fiber”. Als het nu gaat over een COAX-aansluiting of VDSL-aansluiting, beiden maken More »

Review : Marvel’s Super Heroes 2

Review : Marvel’s Super Heroes 2

LEGO games zijn niet meer aan een introductie toe, ze hebben al (en owee als ik in herhaling val) een reeks aan topfranchises weten te LEGOLIZEN (get it ? Legalizen met een More »

Review : Guardians of Galaxy 2 ( Blu-Ray )

Review : Guardians of Galaxy 2 ( Blu-Ray )

De grootste stelletje ongeregelde helden is terug in een spetterende Sequal ! Groot, of beter gezegd Baby Groot, Rocket, Peter Quill, Yondu, Gamora,,Drax , Nebula … De namen zeggen je allemaal wel More »

Review : Assassins Creed – Origins

Review : Assassins Creed – Origins

Dat Assassins Creed afgelopen jaar een grote afwezige was in de Line up van Ubisoft, was niet erg te merken.   Gerelateerd More »

Review : The 100 Season 4 (DVD)

Review : The 100 Season 4 (DVD)

Voor de helden van 100 nooit geen geluk zo blijkt. Na een sidderend avontuur tegen AI “ALLIE”, staan de helden voor een nieuwe uitdaging. Vermoedelijk wel de allergrootste ooit. In haar laatste More »

 

Het eerste seizoen van Westworld is beschikbaar op DVD, Blu-ray™ en 4K UHD

De beste start voor een reeks bij HBO sinds True Detective, 3 nominaties voor de Golden Globes en scores van respectievelijk 9/10 en 92 % op IMDB en Rotten Tomatoes: Westworld kan heel wat adelbrieven voorleggen.

De spraakmakende reeks is van het beste wat televisie te bieden heeft en is een reeks die je langzaam naar de keel grijpt.

 

De indrukwekkende cast bulkt van de grote namen (Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, Thandie Newton, James Marsden, Jeffrey Wright, …) en ook de producers zijn niet van de minsten: J.J. Abrams en Jonathan Nolan.

De TV-Serie Westworld, van Jonathan Nolan en Lisa Joy is een duister avontuur over kunstmatig bewustzijn en de evolutie van de zonde.

In een weids en afgelegen Wilde Westen-pretpark betalen bezoekers goud geld om hun dromen na te kunnen spelen met androïden op een landgoed.

Maar achter de schermen klopt er iets niet helemaal…

 • Evan Rachel Wood,
 • Thandie Newton,
 • Jeffrey Wright,
 • James Marsden,
 • Ed Harris
 • en Anthony Hopkins

zijn de sterren van een topcast in deze betoverende 10-delige serie van Kilter Films en Bad Robot Productions.

 

Op de DVD- en Blu-ray™-versies kun je meer dan 40 minuten aan bonusmateriaal vinden.

De Blu-ray™-versie bevat bovendien een exclusief 24-pagina Collector’s Book!

 • Realizing the Dream: First Week on the Set of Westworld
 • Imagining the Main Title
 • The Key to the Chords
 • Gag Reel
 • Welcome to Westworld
 • Crafting the Narrative
 • An Invitation to the Set
 • About the Series
 • Reality of A.I.: Westworld
 • “The Big Moment” Featurettes

Westworld, de eerste 4K TV-serie, is sinds 8 november beschikbaar op DVD, Blu-ray™ en 4K UHD.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com