Frobisher zegt: “Download mijn game nu GRATIS!”

Game news

Crazy Minigame actie voor alle Vita gebruikers!

Sony heeft vandaag bekendgemaakt dat Frobisher Says! – een excentrieke en hilarische verzameling supersnelle minigames – vanaf 2 mei gratis beschikbaar is voor alle gebruikers van PlayStation®Vita (PS Vita). Frobisher Says! is alleen verkrijgbaar voor PS Vita en voor iedereen die de bizarre wereld van Frobisher al kent, worden er op 2 mei 15 nieuwe minigames uitgebracht als onderdeel van een DLC-pakket.

Frobisher Says! was al een groot succes bij games die de Vita hadden gereserveerd en kregen de game gratis bij hun reservatie als exclusive pre-order actie, nu kan ook elke Vita gebruiker de game gratis downloaden via Playstation Store

Het idee is simpel: Frobisher, een rare snuiter, geeft de spelers allerlei bizarre en surrealistische opdrachten, waarbij alle mogelijkheden van het PS Vita-systeem worden gebruikt. Por een otter met een stok, bezorg een pudding, teken op een ei, roer in twee kommen soep; de spelers moeten alle instructies van Frobisher opvolgen door te tikken, schudden, schuiven, praten of schieten met de PS Vita. Je kunt alleen spelen, maar ook met een groep van maximaal twaalf vrienden. Daarvoor heb je maar één PS Vita nodig, die je steeds doorgeeft voor supersnelle, grappige en volkomen gestoorde multiplayerspellen!

In totaal zijn er 25 minigames helemaal gratis verkrijgbaar voor iedereen en voor diegenen die al sinds de lancering van PS Vita met Frobisher spelen, komt er ook een heleboel nieuwe content aan. Op 2 mei komt er een DLC-pakket uit met 15 gloednieuwe minigames voor maar € 1,99.

 

 

Geef een reactie