Review : Kinect Star Wars

Kinect Review Xbox 360

Er was eens, in een Melkweg ver ver weg van hier een gaming website, die zich aan Kinect Star Wars waagde voor Xbox 360 – Kinect.

Fans van de Legendarische Star Wars Universum weten hoe kleurrijk, groot en gigantisch uitgestrekt deze Universum is, altijd iets te beleven, voortdurende oorlog tussen de Sith & the jedi’s en een avontuur om elke hoek…

Als Jedi beleef je altijd iets, flitsende actie met je getrouwe Lightsaber en veelvuldig gebruik van The Force.

Jij bent een Jonge Jedi, een Padawan zeg maar, volop in training onder de hoede van meester Yoda wanneer je plots halverwege je training in de actie word geworpen.

Je begint aan een Epic avontuur zoals we in het Star wars universum mogen kennen.

Star Wars-fans mogen zich verwachten aan heel wat bekende gezichten, locaties, voertuigen, ruimteschepen, droids en nog veel meer.

Toen we voor de eerste keer op E3 de eerste beelden zagen van deze galactische game, lag onze verwachtingen heel hoog, en dus vroegen we ons af: kan deze game onze verwachtingen inlossen ?

Kinect Star Wars heeft zijn sterke punten, alleen jammer genoeg ligt de focus minder wat de echte fan mag verwachten.

Naast een Main Story bevat Kinect Star Wars verschillende (mini) games.

  • Jedi Destiny:Spelers nemen de rol aan van een jonge Padawan, en proberen door middel van the Force de Sith tegen te houden in hun boze aanvalsplannen
  • Rancor Rampage: Totale destructie in een local stad
  • Podracing :de Alomgekende race uit The Phanton Menace.
  • Galactic Dance-off : een Star wars theme dans event a la Just Dance & Dance Central
  • Duels of Fate : alles draait hier om het rondzwieren van je Light Saber en uiteindelijk gevecht met Darth Vader

Een kinect game in ware star wars stijl, doet ons veel begrip opbrengen voor de Star Wars Kid die al op Youtube bekendheid verwierf,

want wie wil nu niet de Force gebruiken en met zijn Lightsaber in het rond zwaaien (geef toe, wie heeft er nog geen App op zijn Smartphone installeert en deze omgetoverd tot een LightSaber, zodat je voor gek in het rond zit te zwaaien?)

Het verhaal is op en top Star Wars, met een zeer vlotte & strakke tempo leer je al snel de kneepjes onder de knie krijgen en de handelingen te hanteren als een echte Jedi.

Kinect Star Wars geeft ons een klein beetje een gemengd gevoel, al konden we niet vrijuit het Universum verkennen, toch voelden we wel de Star Wars Sfeer in de game

Geef een reactie