Laatste hoofdstuk van Little Nightmares™ Secrets of The Maw vrijgegeven

BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt aan dat The Residence, het derde en laatste hoofdstuk van Secrets of The Maw, nu beschikbaar is. In de eerste twee hoofdstukken, The Depths en The Hideaway, slaagde de Runaway Kid er succesvol in uit de klauwen van Granny te ontsnappen en leerde hij meer over de Nomes. The Residence laat Kid het nu opnemen tegen de mysterieuze Lady.

The Residence is nu verkrijgbaar via PlayStation Network, Xbox Live Store, STEAM, GOG.com en zit ook inbegrepen in de Expansion Pass.

Een nieuwe video brengt de kamer van de Lady in beeld, alsook angstaanjagende vijanden waar de speler aan moet ontsnappen.

Door het oplossen van dodelijke puzzels en het ontwijken van de schaduwmonsters die door de Lady worden opgeroepen, is het mogelijk te overleven.

Met enkel een zaklamp in de hand moet Kid de klus zien te klaren en de duistere geheimen van The Maw zien te ontrafelen.
LITTLE NIGHTMARES is zowel digitaal als fysiek beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc via STEAM en GOG.com.

LITTLE NIGHTMARES Secrets of The Maw introduceert drie extra verhalen, die parallel staan aan de avonturen van Six. De Complete Edition is ook beschikbaar en bevat naast de basisgame ook de Expansion Pack.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights