Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

Review : Far Cry New Dawn

Review : Far Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Assassins Creed Rogue Remasterd

Enkele jaren geleden met de release van de Xbox One/ Playstation 4 tijdperk, was er een split in de consolemarkt toen Ubisoft voor de oude generatie Assassins Creed Rogue lanceerden en voor de toen “Next” Generatie console een aparte Assassins Creed met Unity.

2014 was een jaar waar de fans 2 Assassins Creed games kregen in 1 tijdperk.

Het verhaal vanuit een ander standpunt is nu voor het eerst beschikbaar op huidige console.

Gameplay:

Qua besturing was voelt wat stroef aan, maar gaat op je wennen.

Veel hoef je niet over te weten als je een ervaren Assassins Creed Fan bent.

Veel van de volg en Stealth missies komen aan bod in een reeks van zijmissies die erbij horen, maar waar Rogue echt in schittert is toch zijn verhaal.

Verhaal:

Je speelt in Rogue niet als een Assassin maar als een voormalige Assassin.

Shay breekt van de broederschap en beslist zich aan te sluiten bij de Tempeliers.

De jacht op de Assassins is dus geopend en wanneer je de eerste broeder neerhaalt weet je al waar het om gaat.

Het verhaal speelt zich in de AC-tijdlijn af tussen Assassins Creed 3 en 4 en ergens ook in de tijdzone van Unity.

Vragen worden beantwoord en nieuwe vragen ontstaan.

Zoals altijd is er ook een hedendaagse tijdlijn bij Abstergo en de nodige dialogen die de nodige humor kan bevatten. We merken veel spot/ humor ten adres van Ubisoft (niet de eerste keer trouwens, remember de E3 lek in Watchdogs als missie?)

Grafisch:

De belangrijkste detail is uiteraard grafisch aspect van een remaster, zeker nu er ook 4K mogelijkheden bestaan.

Op Xbox One en Playstation Pro zul je wel Rogue in Native 4k kunnen ervaren, met een zeer scherp textuur in beeldverhouding.

Maar vergeet niet dat het een remaster is, een avanceerde port die werd verfrist en niet een gloednieuwe game van grond af zoals Origins.

Conclusie:

Wie Rogue al gespeeld heeft zal niets nieuws onder de zon vinden en wie zijn vorige console te vroeg had opgeborgen of verkocht krijgt nu de kans een meesterstuk te ervaren in de franchise.

Nieuwe opgepoetste grafische beelden komen wel tot hun recht op native 4K maar de animatie laat soms wat wensen over.

Zeker aangenaam is om het verhaal uit een andere perspectief mee te maken.

Score:

6,6/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com