Bethesda brengt Dishonored uit

Game news PC PS3 Xbox 360

Bethesda liet ons weten dat Dishonored  in Europa op vrijdag 12 oktober beschikbaar zal zijn.

Dishonored is een bovennatuurlijke assassin actie game voor Playstation 3 & Xbox 360 & PC Windows

Dishonored, vind plaats in Dunwall, een industriële stad die teert op walvisvangst en waar steampunk technologie en buitenwereldse krachten naast elkaar bestaan in de schaduw.

Jij bent Corvo,

ooit een bodyguard met prima reputatie van de geliefde Keizerin, tot zij vermoord wordt.

Je wordt beschuldigd van de misdaad en wordt een beruchte huurmoordenaar, te herkennen aan je masker dat er verontrustend uitziet.

In tijden van onzekerheid en in een stad die kreunt onder de plaag en geleid wordt door een corrupte overheid die beschikt over angstwekkende technologie, zorgen donkere krachten voor je bovennatuurlijke vaardigheden – maar tegen welke prijs?

De waarheid achter je verraad is al even troebel als het water dat de stad omringt, en het leven dat je ooit kende, is definitief verleden tijd.
Je kunt je vijanden op een creatieve manier om het leven helpen, je bovennatuurlijke krachten combinerend met de wapens en gadgets die tot je beschikking staan.  Streef je doelen na vanuit de schaduw, of ga met getrokken wapens recht op je doel af.  Het eindresultaat van de opdrachten hangt af van de keuzes die jij maakt.

 

De trailer lokte bij ons alleszins al een ‘must buy this game’ reactie uit:

Vlatko Andonov, president bij Bethesda Softworks :

We zijn blij dat Dishonored de aandacht heeft weten te grijpen

We zien er naar uit om nog veel meer informatie vrij te geven in aanloop naar de release in oktober, en alvast speelsessies te kunnen aanbieden op onze stand op E3

 

 

Geef een antwoord