Review : The Crew 2

Review : The Crew 2

The Crew  2 is een zeg maar , niet zomaar een race game. Het best kan je beschrijven als een open wereld vol uitdagingen in de vorm van verschillende wedstrijden via ter More »

Review : Lego -The Incredibles

Review : Lego -The Incredibles

Dient er nog een introductie gebracht te worden voor de Lego games en Travvelers tales? Zeker niet! Maar wanneer een franchise gelegofiseerd wordt dan is het meestal altijd een schot in de More »

Review : Super Bomberman R (Xbox One )

Review : Super Bomberman R (Xbox One )

Noem 1 van de games die je spontaan naar een retro, nostalgische gevoel knallen en het is Bomberman!     Gerelateerd More »

Review : Black Panther (Blu-Ray)

Review : Black Panther (Blu-Ray)

For Wakanda! Black Panther vervoegt het Marvel raster in de reeks aan superhelden, Disney weet dus trouw te blijven aan de humor en actie, maar voor de eerste maal in Disney- Marvel More »

Review : 300CPX Far Cry 5 edition

Review : 300CPX Far Cry 5 edition

Thrustmaster brengt een zee aan headsets, en wie een thematiseerde editie wil is ook bij hun aan het goeie adres. De 300CPX is al eens in verschillende variaties verschenen zoals de klassieke More »

Review : Maze Runner : The Death Cure (Blu-Ray)

Review : Maze Runner : The Death Cure (Blu-Ray)

Het laatste deel van The Maze Runner weet alvast zijn voorgangers alle eer te behouden, Niets veranderd en enkel meer van hetzelfde in een duistere toon waar de emoties hoger liggen   More »

Review : The Last Ship – Season  4 (DVD)

Review : The Last Ship – Season 4 (DVD)

Dat the Last Ship toch al even meegaat is een statement op zichzelf. Het is dan ook 4 jaar geleden toen de eerste avonturen naar boven kwamen drijven over de allerlaatste schip More »

Review : Datatraveler 2000

Review : Datatraveler 2000

Kingston staat bekend als pionier in geheugen modules en flash drives, Net dat wat zo belangrijk is voor elke pc-gebruiker: Veilige dataopslag. Flash drives kunnen verloren gaan, hoe vaak lees je niet More »

Triumph As One in Anthem, lancering 22 februari

Triumph As One in Anthem, lancering 22 februari

Vandaag onthult Electronic Arts dat Anthem™, de gloednieuwe titel van het gerenommeerde team van BioWare, gelanceerd zal worden op 22 feb. 2019. Anthem is een sociale, actie-RPG met co-op multiplayer als basis. More »

Review : Agony

Review : Agony

Agony werd recent door een Kickstarter crowd fund actie tot een perfect einde gebracht door Madmind Studio.   Gerelateerd More »

 
darklord

About

Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Maze Runner : The Death Cure (Blu-Ray)

Het laatste deel van The Maze Runner weet alvast zijn voorgangers alle eer te behouden,

Niets veranderd en enkel meer van hetzelfde in een duistere toon waar de emoties hoger liggen

 

Deel 3 sluit alles af wat open stond in de 2 eerdere delen.

Waar in de eerste het verhaal ging over uitbreken in de gigantische vallei en doolhof vol gevaren en het 2de deel een poging was waar ze terug diende binnen te breken…sluit het 3de deel af met een doolhof doorheen een tal gangen in een moderne wolkenkrabber.

Verhaal:

In het hoofdkantoor van WCKD testen en experimenteren ze op mensen, in de zoektocht een oplossing te vinden naar een soort zombie-achtige virus.

Wanneer de helden gevangen worden genomen na een immense treinachtervolging, worden ze naar het WCKD-hoofdkwartier gebracht.

 


 

Thomas beslist om een reddingactie op poten te zetten om zijn vrienden te redden, met de hulp van een groep op de vlucht geslagen verkoren en rebellen.

Tijd voor de laatste missie!

De laatste uitdaging: om een mysterieuze stad ta betreden en de door WCKD gecontroleerde, dodelijkste labyrint ooit.

Het is hier dat alle antwoorden voor het rapen liggen, als ze het overleven.

Cinematografie:

Voor een zombie gevoel, houden de makers het zeer zeker proper.

Geen Gore aanwezig of dergelijke en zo is het maar fijn ook.

 

West Ball geeft als regisseur dan ook de correcte tempo wanneer vanaf de eerste minuut je wordt ondergedompeld in de actie.

Met tal aan sensationele, adrenaline houdende scenes blijf je in de sfeer hangen.

Dit terwijl de grimmige sfeer aanvoelt als een slotstuk in de saga.

Extra’s:

  • Verwijderde scenes en extended scenes
  • Unlocking the cure
  • Going out on top
  • Gag reel
  • Visual effects
  • Cinema trailers van de film
  • Audio commentaar door de makers

Conclusie:

This is the end, alles komt op zijn plooi en in zijn recht.

Qua acteren spelen de acteurs goed op elkaar in, enkel hier en daar soms een plottwist die niet echt steek weet te houden.

 

Qua acteren spelen de acteurs goed op elkaar in, enkel hier en daar soms een plottwist die niet echt steek weet te houden.

Klein detail dus die niet echt opvallend is, zeker niet wanneer je opmerkt dat sommige personages precies gemaakt zijn net om even als back up to the rescue te knallen.


Dat The Maze Runner op jeugdvriendelijke niveau blijft zoals zijn boeken, blijft ook duidelijk wanneer de banden en vriendschap extra in de kijker worden geplaatst.

Score:

7/10

 

Voor verzamelaars en fans is er ook de complete “Maze Runner” trilogie op Blu-ray en DVD.

Het bevat het complete verhaal van Thomas en zijn vrienden en de strijd tegen het WCKD: van het overwinnen van het gevaarlijke labyrint (“Maze Runner”), tot het zoeken naar bondgenoten in de brandende woestijn (“Maze Runner – The Scorch Trials”), tot de grote finale in de laatste stad (“Maze Runner – The Death Cure”).

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com