Review : We Happy Few

Review : We Happy Few

Al even op Kickstarter en nu eindelijk verkrijgbaar : We Happy Few ! Over welke andere game van Bioshock konden we het hebben ? De massale aandacht en inzameling voor deze productie More »

Review : F1 2018

Review : F1 2018

De racegame seizoen is weer begonnen, met de periode waar je Forza en F1 race games in je schoot gedropt krijgt. Dit meestal rond het F1 seizoen altijd om zo de fans More »

Lara Croft opgemerkte verschijning bij Belgische Obstacle Run

Lara Croft opgemerkte verschijning bij Belgische Obstacle Run

De boog hoeft niet altijd gespannen te staan…Maar in het geval van Lara Croft’s nieuwe Shadow of the Tomb Raider is niets minder waar! Gerelateerd More »

Review : The X-files S11 ( Blu-Ray)

Review : The X-files S11 ( Blu-Ray)

The X-files Seizoen 11 is nu verkrijgbaar op DVD & Bluray en het lijkt wel als Mulder & Scully nooit zijn weg geweest. Toegeven de succes van de jaren 90 was als More »

Review : Castaway Paradise

Review : Castaway Paradise

Redenen je een Nintendo neemt is toch voor games als Zelda, Mario, Donkey Kong en de tal aan franchise zoals de “mute” personages …   Gerelateerd More »

Hands On review : Asterix & Obelix XXL 2

Hands On review : Asterix & Obelix XXL 2

Asterix & Obelix, je kent ze wel ! De Romeinen vrezen de naam wanneer deze kleine telg en zijn mollige vriend op pad begeven. Gerelateerd More »

Review : Fossil Q Explorist

Review : Fossil Q Explorist

Grote fan van Wearables was ik nooit echt, ik zag het nut niet in om op je pols naar een scherm te staren terwijl het bron toestel vlakbij aanwezig was in je More »

Review : Red Sparrow (Blu-Ray )

Review : Red Sparrow (Blu-Ray )

De koude oorlog mag dan voor ons in het verleden lijken, ze is slechts versplinterd en door sociale media merken we niets meer van in huidige maatschappij. Een krachtige Quote die werd More »

Review : The Crew 2

Review : The Crew 2

The Crew  2 is een zeg maar , niet zomaar een race game. Het best kan je beschrijven als een open wereld vol uitdagingen in de vorm van verschillende wedstrijden via ter More »

Review : Lego -The Incredibles

Review : Lego -The Incredibles

Dient er nog een introductie gebracht te worden voor de Lego games en Travvelers tales? Zeker niet! Maar wanneer een franchise gelegofiseerd wordt dan is het meestal altijd een schot in de More »

 
darklord

About

Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Maze Runner : The Death Cure (Blu-Ray)

Het laatste deel van The Maze Runner weet alvast zijn voorgangers alle eer te behouden,

Niets veranderd en enkel meer van hetzelfde in een duistere toon waar de emoties hoger liggen

 

Deel 3 sluit alles af wat open stond in de 2 eerdere delen.

Waar in de eerste het verhaal ging over uitbreken in de gigantische vallei en doolhof vol gevaren en het 2de deel een poging was waar ze terug diende binnen te breken…sluit het 3de deel af met een doolhof doorheen een tal gangen in een moderne wolkenkrabber.

Verhaal:

In het hoofdkantoor van WCKD testen en experimenteren ze op mensen, in de zoektocht een oplossing te vinden naar een soort zombie-achtige virus.

Wanneer de helden gevangen worden genomen na een immense treinachtervolging, worden ze naar het WCKD-hoofdkwartier gebracht.

 


 

Thomas beslist om een reddingactie op poten te zetten om zijn vrienden te redden, met de hulp van een groep op de vlucht geslagen verkoren en rebellen.

Tijd voor de laatste missie!

De laatste uitdaging: om een mysterieuze stad ta betreden en de door WCKD gecontroleerde, dodelijkste labyrint ooit.

Het is hier dat alle antwoorden voor het rapen liggen, als ze het overleven.

Cinematografie:

Voor een zombie gevoel, houden de makers het zeer zeker proper.

Geen Gore aanwezig of dergelijke en zo is het maar fijn ook.

 

West Ball geeft als regisseur dan ook de correcte tempo wanneer vanaf de eerste minuut je wordt ondergedompeld in de actie.

Met tal aan sensationele, adrenaline houdende scenes blijf je in de sfeer hangen.

Dit terwijl de grimmige sfeer aanvoelt als een slotstuk in de saga.

Extra’s:

  • Verwijderde scenes en extended scenes
  • Unlocking the cure
  • Going out on top
  • Gag reel
  • Visual effects
  • Cinema trailers van de film
  • Audio commentaar door de makers

Conclusie:

This is the end, alles komt op zijn plooi en in zijn recht.

Qua acteren spelen de acteurs goed op elkaar in, enkel hier en daar soms een plottwist die niet echt steek weet te houden.

 

Qua acteren spelen de acteurs goed op elkaar in, enkel hier en daar soms een plottwist die niet echt steek weet te houden.

Klein detail dus die niet echt opvallend is, zeker niet wanneer je opmerkt dat sommige personages precies gemaakt zijn net om even als back up to the rescue te knallen.


Dat The Maze Runner op jeugdvriendelijke niveau blijft zoals zijn boeken, blijft ook duidelijk wanneer de banden en vriendschap extra in de kijker worden geplaatst.

Score:

7/10

 

Voor verzamelaars en fans is er ook de complete “Maze Runner” trilogie op Blu-ray en DVD.

Het bevat het complete verhaal van Thomas en zijn vrienden en de strijd tegen het WCKD: van het overwinnen van het gevaarlijke labyrint (“Maze Runner”), tot het zoeken naar bondgenoten in de brandende woestijn (“Maze Runner – The Scorch Trials”), tot de grote finale in de laatste stad (“Maze Runner – The Death Cure”).

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com