Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

Review : Far Cry New Dawn

Review : Far Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Jefferson Pierce en zijn familie zullen de fans tot voorheen de release van het eerste seizoen vermoedelijk geen belletje doen rinkelen. Nochtans is dit de eerste DC ghetto superheld franchise met een More »

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Om te beginnen dien je zeker voor je van start gaat met het 3de seizoen , toch zeker de eerste 2 seizoenen te herbekijken. De final season is dan ook alles wat More »

Review: The Darkest Minds

Review: The Darkest Minds

Als de mutanten uit X-Men echt zouden zijn en er plots overal kinderen opduiken die hele straten opblazen, elektrocuteren of laten afbrokkelen… hoe zou de wereld daar dan op reageren? Marvel zou More »

Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Maze Runner : The Death Cure (Blu-Ray)

Het laatste deel van The Maze Runner weet alvast zijn voorgangers alle eer te behouden,

Niets veranderd en enkel meer van hetzelfde in een duistere toon waar de emoties hoger liggen

 

Deel 3 sluit alles af wat open stond in de 2 eerdere delen.

Waar in de eerste het verhaal ging over uitbreken in de gigantische vallei en doolhof vol gevaren en het 2de deel een poging was waar ze terug diende binnen te breken…sluit het 3de deel af met een doolhof doorheen een tal gangen in een moderne wolkenkrabber.

Verhaal:

In het hoofdkantoor van WCKD testen en experimenteren ze op mensen, in de zoektocht een oplossing te vinden naar een soort zombie-achtige virus.

Wanneer de helden gevangen worden genomen na een immense treinachtervolging, worden ze naar het WCKD-hoofdkwartier gebracht.

 


 

Thomas beslist om een reddingactie op poten te zetten om zijn vrienden te redden, met de hulp van een groep op de vlucht geslagen verkoren en rebellen.

Tijd voor de laatste missie!

De laatste uitdaging: om een mysterieuze stad ta betreden en de door WCKD gecontroleerde, dodelijkste labyrint ooit.

Het is hier dat alle antwoorden voor het rapen liggen, als ze het overleven.

Cinematografie:

Voor een zombie gevoel, houden de makers het zeer zeker proper.

Geen Gore aanwezig of dergelijke en zo is het maar fijn ook.

 

West Ball geeft als regisseur dan ook de correcte tempo wanneer vanaf de eerste minuut je wordt ondergedompeld in de actie.

Met tal aan sensationele, adrenaline houdende scenes blijf je in de sfeer hangen.

Dit terwijl de grimmige sfeer aanvoelt als een slotstuk in de saga.

Extra’s:

  • Verwijderde scenes en extended scenes
  • Unlocking the cure
  • Going out on top
  • Gag reel
  • Visual effects
  • Cinema trailers van de film
  • Audio commentaar door de makers

Conclusie:

This is the end, alles komt op zijn plooi en in zijn recht.

Qua acteren spelen de acteurs goed op elkaar in, enkel hier en daar soms een plottwist die niet echt steek weet te houden.

 

Qua acteren spelen de acteurs goed op elkaar in, enkel hier en daar soms een plottwist die niet echt steek weet te houden.

Klein detail dus die niet echt opvallend is, zeker niet wanneer je opmerkt dat sommige personages precies gemaakt zijn net om even als back up to the rescue te knallen.


Dat The Maze Runner op jeugdvriendelijke niveau blijft zoals zijn boeken, blijft ook duidelijk wanneer de banden en vriendschap extra in de kijker worden geplaatst.

Score:

7/10

 

Voor verzamelaars en fans is er ook de complete “Maze Runner” trilogie op Blu-ray en DVD.

Het bevat het complete verhaal van Thomas en zijn vrienden en de strijd tegen het WCKD: van het overwinnen van het gevaarlijke labyrint (“Maze Runner”), tot het zoeken naar bondgenoten in de brandende woestijn (“Maze Runner – The Scorch Trials”), tot de grote finale in de laatste stad (“Maze Runner – The Death Cure”).

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com