Review :HyperX SAVAGE EXO Portable Solid-State Drive

Review :HyperX SAVAGE EXO Portable Solid-State Drive

HyperX, we love them ! Want zoals zo vaak gezegd : Wat ooit begon als een SD kaarten producten , is intussen uitgegroeid tot een volwaardige speler op de PC markt. Van More »

Review : Assassins Creed Odyssey

Review : Assassins Creed Odyssey

Na de ongelooflijke Origins weet Ubisoft Assassins Creed sterk, prachtig en levendig een nieuw leven te schenken. 10 jaar oud is de franchise al en na Assissins Creed 3 of 4 zijn More »

Review : Isle Of Dogs (DVD)

Review : Isle Of Dogs (DVD)

Om te beginnen met Isle of Dogs is het misschien best dat je geen griep of hoge koorts hebt, De aparte stijl van Wes Anderson weet je nogal in de ban te More »

Review : Black Ops 4

Review : Black Ops 4

black ops 4 is gemakkelijk één van de beste Call Of Duty spelletjes dat in jaren is uitgebracht,Het speelt makkelijk en vlot.   Gerelateerd More »

Review : Supernatural Season 13 (DVD)

Review : Supernatural Season 13 (DVD)

13 jaar geleden intussen al dat de WInchersters hun eerste debuut maakten op het scherm, 13 jaar vechten tegen de demonen en geesten En 13 jaar avonturen tegen de onderwereld, engelen, demonen More »

Review : Transference

Review : Transference

De eerste keer ik in contact kwam met Transference was tijdens een Gamescom sessie in 2017. In een kleine zaal, met nog een andere speler in VR mode leerde we de geheimen More »

Review : Lethal Weapon Season 2 (DVD)

Review : Lethal Weapon Season 2 (DVD)

Terwijl Lethal Weapon in USA begonnen is aan zijn 3de reeks, kun je hier in België nog genieten van het 2de seizoen die zopas ook op DVD werd uitgebracht. Genieten is ook More »

Review  : Deadpool 2 (Blu-Ray )

Review : Deadpool 2 (Blu-Ray )

Heer en meester Ryan Renolds heeft gezorgd dat Deadpool een cinema leven kreeg, De man gaat het niet bekennen wie de beelden heeft geleaked , maar come on 😉 “ we know More »

Review : PES 2019

Review : PES 2019

Pro Evolution Soccer stond dan wel jaren  bekend als het “witte product” in de voetbal games, met name aan de minder uitgebreide licenties en lagere kwaliteit… De afgelopen jaren heeft Konami toch More »

Review : We Happy Few

Review : We Happy Few

Al even op Kickstarter en nu eindelijk verkrijgbaar : We Happy Few ! Over welke andere game van Bioshock konden we het hebben ? De massale aandacht en inzameling voor deze productie More »

 
darklord

About

Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Maze Runner : The Death Cure (Blu-Ray)

Het laatste deel van The Maze Runner weet alvast zijn voorgangers alle eer te behouden,

Niets veranderd en enkel meer van hetzelfde in een duistere toon waar de emoties hoger liggen

 

Deel 3 sluit alles af wat open stond in de 2 eerdere delen.

Waar in de eerste het verhaal ging over uitbreken in de gigantische vallei en doolhof vol gevaren en het 2de deel een poging was waar ze terug diende binnen te breken…sluit het 3de deel af met een doolhof doorheen een tal gangen in een moderne wolkenkrabber.

Verhaal:

In het hoofdkantoor van WCKD testen en experimenteren ze op mensen, in de zoektocht een oplossing te vinden naar een soort zombie-achtige virus.

Wanneer de helden gevangen worden genomen na een immense treinachtervolging, worden ze naar het WCKD-hoofdkwartier gebracht.

 


 

Thomas beslist om een reddingactie op poten te zetten om zijn vrienden te redden, met de hulp van een groep op de vlucht geslagen verkoren en rebellen.

Tijd voor de laatste missie!

De laatste uitdaging: om een mysterieuze stad ta betreden en de door WCKD gecontroleerde, dodelijkste labyrint ooit.

Het is hier dat alle antwoorden voor het rapen liggen, als ze het overleven.

Cinematografie:

Voor een zombie gevoel, houden de makers het zeer zeker proper.

Geen Gore aanwezig of dergelijke en zo is het maar fijn ook.

 

West Ball geeft als regisseur dan ook de correcte tempo wanneer vanaf de eerste minuut je wordt ondergedompeld in de actie.

Met tal aan sensationele, adrenaline houdende scenes blijf je in de sfeer hangen.

Dit terwijl de grimmige sfeer aanvoelt als een slotstuk in de saga.

Extra’s:

  • Verwijderde scenes en extended scenes
  • Unlocking the cure
  • Going out on top
  • Gag reel
  • Visual effects
  • Cinema trailers van de film
  • Audio commentaar door de makers

Conclusie:

This is the end, alles komt op zijn plooi en in zijn recht.

Qua acteren spelen de acteurs goed op elkaar in, enkel hier en daar soms een plottwist die niet echt steek weet te houden.

 

Qua acteren spelen de acteurs goed op elkaar in, enkel hier en daar soms een plottwist die niet echt steek weet te houden.

Klein detail dus die niet echt opvallend is, zeker niet wanneer je opmerkt dat sommige personages precies gemaakt zijn net om even als back up to the rescue te knallen.


Dat The Maze Runner op jeugdvriendelijke niveau blijft zoals zijn boeken, blijft ook duidelijk wanneer de banden en vriendschap extra in de kijker worden geplaatst.

Score:

7/10

 

Voor verzamelaars en fans is er ook de complete “Maze Runner” trilogie op Blu-ray en DVD.

Het bevat het complete verhaal van Thomas en zijn vrienden en de strijd tegen het WCKD: van het overwinnen van het gevaarlijke labyrint (“Maze Runner”), tot het zoeken naar bondgenoten in de brandende woestijn (“Maze Runner – The Scorch Trials”), tot de grote finale in de laatste stad (“Maze Runner – The Death Cure”).

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com