Let’s Sing 2019 aangekondigd en klaar om de hitlijsten te bestormen!

Ravenscourt en Voxler kondigen het nieuwste deel aan in de zeer succesvolle Let’s Sing-serie. Let’s Sing 2019 komt komend feestseizoen beschikbaar voor de PlayStation®4, Nintendo Switch™ en Wii™ (compatibel met Wii U).

Of je nu je talent als solozanger thuis wilt oefenen, of samen met je drie beste vrienden een klassieker ten gehore wilt brengen, Let’s Sing 2019 biedt je de juiste mix!

International Version – Let’s Sing 2019
De internationale versie van Let’s Sing 2019 levert vele sensationele hits van de grootste sterren, waaronder Rita Ora met “Anywhere”, Shawn Mendes met “There’s Nothing Holdin’ Me Back” en DNCE met “Cake By The Ocean”.

Naast bovengenoemde tracks, biedt Let’s Sing 2019 ook klassieke tophits van grote artiesten, zoals ABBA met “Mamma Mia”, Martin Garrix & Dua Lipa met “Scared To Be Lonely”, Lorde met “Green Light”, en No Doubt met “Don’t Speak”. Klaar om je repertoire uit te breiden?

SWITCH-gebruikers van Let’s Sing 2019 kunnen gebruik maken van de Let’s Sing Microphone App voor smartphones met Android (4.0 of nieuwer) en iOS (iOS 7 of nieuwer). Met deze app kunnen enthousiaste zangers hun eigen mobieltje transformeren in een microfoon om direct in de fun te delen.

VOORNAAMSTE KENMERKEN (PS4/Switch)

  • Verse tracklist met (40/35/30) nationale en internationale songs
  • Compleet in-game redesign en geoptimaliseerde prestaties, inclusief bijgewerkte animaties en verbeterde spraakherkenning
  • Belonende gameplay-elementen, zoals het verzamelen van avatars, het beklimmen van de online-klassementen (NIEUW op de Switch) en het ontgrendelen van bronzen tot diamanten records
  • Gevarieerde en uitdagende spelstanden – inclusief de nieuwe stand “Create your own Mix Tape”
  • Online-winkel met twee gloednieuwe DLC’s + eerder verschenen downloadbare content
  • Werkt samen met de Microphone App (NIEUW voor de Switch) voor smartphones, net als met elke microfoon die compatibel is voor de betreffende platformen (PS4: USB, SingStar Microphone en PS Headset ; Switch: USB voor de Tv-stijl en headset voor de Handheldstijl)
  • Handheldstijl ondersteund op Switch (NIEUW)
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights