Review : Lethal Weapon Season 2 (DVD)

Terwijl Lethal Weapon in USA begonnen is aan zijn 3de reeks, kun je hier in België nog genieten van het 2de seizoen die zopas ook op DVD werd uitgebracht.

Genieten is ook ruim gezegd want vanaf het 3de seizoen word de acteur Clayne Crawford die RIggs speelt vervangen door Sean William Scott omwille van enkele incidenten op de set.

 

Lethal Weapon 2 pakt op waar het eerste seizoen ophield wanneer Riggs naar Mexico afzakt om de daders te vinden die zijn kind en vrouw wisten te ontnemen.

Verhaal :

Riggs bevind zich aan de uiterst zuidelijke grens van California, waar hij op het spoor is van een drugbaron die zijn leven wist te verpesten en verantwoordelijk was voor de moord op zijn ongeboren kind en vrouw.

Murtaugh reist zijn partner achterna om hem te overtuigen dat er een andere manier is en dit door 3 woorden.

Het duurt dan ook niet lang voor Riggs een nieuwe liefde weet te ontdekken, maar met zijn verleden blijft het verleden hem vaak opzoeken en is voor Riggs de vraag als hij ooit een nieuw leven kan starten.

Vader en een broer waar hij nooit van wist komen ten tonele en vriendschappen ontstaan waar je hebt minst verwacht.

Duidelijk is dat iedereen om Riggs geeft al vecht hij met zijn eigen demonenterwijl tal van bekende personages terug hun opwachting maken zoals Leo Getz

Conclusie :

22 afleveringen aan boordevol spanning, explosies en een dynamiek tussen de 2 helden mag je verwachten in het 2de seizoen van Lethal Weapon.

De ultieme buddy cop reeks momenteel daar buiten beschikbaar.

Als bonus krijg je nog eens deleted scenes er ook bij in deze 2 dvd box die nu verkrijgbaar is op DVD.

Score :

9/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights