Review : Arrow Season 6 (Blu-Ray )

Review : Arrow Season 6 (Blu-Ray )

Arrow blijft in USA scoren met intussen al goed halfweg in de 7de seizoen. Het is dan ook niet te verwonderen dat de avonturen van de “Emerald Archer” niet uit verteld zijn, More »

Review : Just Dance 2019

Review : Just Dance 2019

2019 zit er al bijna op, maar nog voor dit zover is gaan we nog even opnieuw de nodige Shaken en Grooven boven halen in de jaarlijkse Just Dance Editie. Gerelateerd More »

Assassin’s Creed komt volgend jaar tot leven in symfonische ervaring

Assassin’s Creed komt volgend jaar tot leven in symfonische ervaring

Assassin’s Creed Symphony, de ultieme symfonische ervaring voor Assassin’s Creed-fans, gaat op 11 juni 2019 in première in het legendarische Dolby Theater in Hollywood. De première vindt plaats tijdens een van de More »

Review  : The Orville Season 1 (DVD)

Review : The Orville Season 1 (DVD)

Als je aan The Orville denkt, zou je denken aan 1 of andere kleine stad in de aard van  aminityville of iets anders waar een amish gebeuren plaats vind. Grote verassing nummer More »

Ontdek de eerste trailer van Disney’s THE LION KING!

Ontdek de eerste trailer van Disney’s THE LION KING!

Een live action adaptatie van Disney’s grootste klassieker geregisseerd door Jon Favreau. Jon Favreau die al enkele Live actie prenten bracht voor Disney, komt deze zomer met de Live action verfilming van More »

Review : Logitech Pro G Headset

Review : Logitech Pro G Headset

Esports! Daar draait het zoals vaak gezegd meer en meer om wanneer je een deftige headset, klavier , muis en meer wil  aankopen. De kwaliteit, ergonomie, comfort en natuurlijk snelle reactievermogen is More »

Review : LEGO DC Super Villains

Review : LEGO DC Super Villains

LEGO & DC wisten de fans te verassen een tijd terug met een volledige andere kijk op de wereld. Niet de helden staan in de spotlight, maar de slechteriken en dan bedoelen More »

Review :HyperX SAVAGE EXO Portable Solid-State Drive

Review :HyperX SAVAGE EXO Portable Solid-State Drive

HyperX, we love them ! Want zoals zo vaak gezegd : Wat ooit begon als een SD kaarten producten , is intussen uitgegroeid tot een volwaardige speler op de PC markt. Van More »

Review : Assassins Creed Odyssey

Review : Assassins Creed Odyssey

Na de ongelooflijke Origins weet Ubisoft Assassins Creed sterk, prachtig en levendig een nieuw leven te schenken. 10 jaar oud is de franchise al en na Assissins Creed 3 of 4 zijn More »

Review : Isle Of Dogs (DVD)

Review : Isle Of Dogs (DVD)

Om te beginnen met Isle of Dogs is het misschien best dat je geen griep of hoge koorts hebt, De aparte stijl van Wes Anderson weet je nogal in de ban te More »

 
darklord

About

Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Transference

De eerste keer ik in contact kwam met Transference was tijdens een Gamescom sessie in 2017.

In een kleine zaal, met nog een andere speler in VR mode leerde we de geheimen kennen van een nieuw project.

Jij liep rond in de brains en herinneringen van een moordenaar, in een poging proberen een case op te lossen.

Voor een VR game was dit best wel een freaky , trippy sfeer in een gerne van VR setting waar bewust glitches in voor kwamen.

Eindelijk is Transference nu beschikbaar in VR en non-Vr mode.Van Ubisoft kregen we voor Xbox One de Non vr mode en een trip down memory lane … letterlijk.

Verhaal:

Nope, verhaal gaan we niet delen om spoilers te vermijden…

Laten we gewoon zeggen dat in deze geheugen scenario we rond wandelen in de brains van een huishoudelijke geweld scene en puzzel gewijs proberen te weten te komen wat er gebeurd is alsof we Sherlock noemen.

Gameplay en besturing:

Qua VR is het een ontzettend realistisch gevoel en handeling die dient te wennen.

Je swicht vaak tussen current herinnering en herinnering van x-aantal jaren geleden, beiden staan ergens gelinkt aan elkaar.

Via een lichtschakelaar vind je clue’s en items die je in de current memory dient te gebruiken waardoor derest van de wereld “Matrix”-achtig verder opbouwt.

De wereld ziet er echt uit alsof hier en daar een bestand of DLC ontbreekt.

Wie VR mode speelt zou vaak last kunnen krijgen van misselijkheid, terwijl de makers hier rekening mee houden dat er geen overflow aan gameplay is op de ogen en brains.

Zoals gezegd was deze sessie een VR-loze sessie en het voelde al direct aan dat deze game voor VR bedoeld is.
Rondlopen in huis, projectiel bekijken, vast nemen .. alles voelde aan als VR.

Conclusie:

Deze game moet je echt wel als VR spelen, maar het is maar aan Microsoft te danken dat ze hierop achteruit lopen … een 2de exemplaar dan maar voor PC of Playstation 4 is een optie voor de VR ervaring.

De video’s die je doorgaans tegenkomt moet je zelf selecteren uit je menu om te starten als je het verhaal wil kunnen volgen.

Het is een korte ervaring als je de volledige game van buiten kent, maar wie alle verzamelobjecten vind zal er wel even zoet mee zijn.

Eigenlijk kan je Transference best beschrijven als een VR versie van een escape room.

Met een mengeling van Live action video’s en Gameplay levert Transference een goeie vermaak factor, enkel spijtig dat het gevoel zwaar VR focust aanvoelt waardoor je denkt dat dit een port is van VR naar non VR.

Score :

7/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com