Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

Review : Far Cry New Dawn

Review : Far Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Supernatural Season 13 (DVD)

13 jaar geleden intussen al dat de WInchersters hun eerste debuut maakten op het scherm,

13 jaar vechten tegen de demonen en geesten

En 13 jaar avonturen tegen de onderwereld, engelen, demonen en geesten.

Het verhaal van Supernatural is zeker nog niet uitgemolken en zo blijkt ook in het 13de season.

Tal van Cast veranderingen zijn door de jaren aan bod gekomen, nieuwe personages, oude personages, familie banden die plots verdwijnen en dit allemaal voor de eenzame pad van de Winchesters.

Verhaal:

Na de afloop van seizoen 12, staan de Winchesters voor een nieuw avontuur wanneer er plots een nieuwe telg in hun midden is.

Jack, de zoon van Lucifer zwerft over de aardbodem en das een reden voor de Winchesters , Sam & Dean deze niet rond te laten lopen in het wilde.

Terwijl Moeder Mary afwezig zit door haar gevangenschap met Lucifer, en Castiel er ook niet meer is , zullen de WInchersters alles moeten aan dien Jack onder controle te houden voor hem ravage aanricht.

De wereld moet gered worden van Lucifer en zijn nageslacht en hoe dat verloopt zie je in de 23 afleveringen van Season 13 Supernatural !

Cinematografie:

Zoals Warner Bros vaak doet in zijn reeksen word wel eens een Backdoor Pilot toegevoegd voor een mogelijke spinoff, Arrow deed het voor de Flash en tal van andere reeksen deden de truc over.

Beschouw het als een test aflevering.

Zo ook in het 13de seizoen van Supernatural werd getest voor een Pilot ter test in te verwerken voor The Wayward Sisters met Sherrif Jody Mills & Sherrif Donna Hanscum , alsook Claire Novak, Alex Jones  en enkele andere cast leden.

Spoiler Alert : De Serie werd anuleerd of te zeggen nooit ge green light.

Grappig is wel dat je vervolgens een crossover krijgt ter aflevering van Scooby-Doo & The Winchersters.

Dat de winchesters nog niet klaar zijn ermee op te houden is alvast duidelijk !

In deze spoiler free Review is het moeilijk teveel aan het verhaal vrij te geven, vandaar dat we het houden op een basis summary.

Extra’s :

5 nieuwe featurettes  :

  • Into The apocalypse : A world without The Winchesters
  • Mysterie Mash up : making off van de aflevering Scoobynatural
  • The Winchester Mythology
  • Nature VS Nurture
  • Comic Con panel 2017

2 Audio commentares

Deleted Scenes

Gag Reel

En een uitvoering van Kansas die theme song “ Carry on Wayward Son” speelt

Score :

7/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com