Review :HyperX SAVAGE EXO Portable Solid-State Drive

Review :HyperX SAVAGE EXO Portable Solid-State Drive

HyperX, we love them ! Want zoals zo vaak gezegd : Wat ooit begon als een SD kaarten producten , is intussen uitgegroeid tot een volwaardige speler op de PC markt. Van More »

Review : Assassins Creed Odyssey

Review : Assassins Creed Odyssey

Na de ongelooflijke Origins weet Ubisoft Assassins Creed sterk, prachtig en levendig een nieuw leven te schenken. 10 jaar oud is de franchise al en na Assissins Creed 3 of 4 zijn More »

Review : Isle Of Dogs (DVD)

Review : Isle Of Dogs (DVD)

Om te beginnen met Isle of Dogs is het misschien best dat je geen griep of hoge koorts hebt, De aparte stijl van Wes Anderson weet je nogal in de ban te More »

Review : Black Ops 4

Review : Black Ops 4

black ops 4 is gemakkelijk één van de beste Call Of Duty spelletjes dat in jaren is uitgebracht,Het speelt makkelijk en vlot.   Gerelateerd More »

Review : Supernatural Season 13 (DVD)

Review : Supernatural Season 13 (DVD)

13 jaar geleden intussen al dat de WInchersters hun eerste debuut maakten op het scherm, 13 jaar vechten tegen de demonen en geesten En 13 jaar avonturen tegen de onderwereld, engelen, demonen More »

Review : Transference

Review : Transference

De eerste keer ik in contact kwam met Transference was tijdens een Gamescom sessie in 2017. In een kleine zaal, met nog een andere speler in VR mode leerde we de geheimen More »

Review : Lethal Weapon Season 2 (DVD)

Review : Lethal Weapon Season 2 (DVD)

Terwijl Lethal Weapon in USA begonnen is aan zijn 3de reeks, kun je hier in België nog genieten van het 2de seizoen die zopas ook op DVD werd uitgebracht. Genieten is ook More »

Review  : Deadpool 2 (Blu-Ray )

Review : Deadpool 2 (Blu-Ray )

Heer en meester Ryan Renolds heeft gezorgd dat Deadpool een cinema leven kreeg, De man gaat het niet bekennen wie de beelden heeft geleaked , maar come on 😉 “ we know More »

Review : PES 2019

Review : PES 2019

Pro Evolution Soccer stond dan wel jaren  bekend als het “witte product” in de voetbal games, met name aan de minder uitgebreide licenties en lagere kwaliteit… De afgelopen jaren heeft Konami toch More »

Review : We Happy Few

Review : We Happy Few

Al even op Kickstarter en nu eindelijk verkrijgbaar : We Happy Few ! Over welke andere game van Bioshock konden we het hebben ? De massale aandacht en inzameling voor deze productie More »

 
darklord

About

Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Supernatural Season 13 (DVD)

13 jaar geleden intussen al dat de WInchersters hun eerste debuut maakten op het scherm,

13 jaar vechten tegen de demonen en geesten

En 13 jaar avonturen tegen de onderwereld, engelen, demonen en geesten.

Het verhaal van Supernatural is zeker nog niet uitgemolken en zo blijkt ook in het 13de season.

Tal van Cast veranderingen zijn door de jaren aan bod gekomen, nieuwe personages, oude personages, familie banden die plots verdwijnen en dit allemaal voor de eenzame pad van de Winchesters.

Verhaal:

Na de afloop van seizoen 12, staan de Winchesters voor een nieuw avontuur wanneer er plots een nieuwe telg in hun midden is.

Jack, de zoon van Lucifer zwerft over de aardbodem en das een reden voor de Winchesters , Sam & Dean deze niet rond te laten lopen in het wilde.

Terwijl Moeder Mary afwezig zit door haar gevangenschap met Lucifer, en Castiel er ook niet meer is , zullen de WInchersters alles moeten aan dien Jack onder controle te houden voor hem ravage aanricht.

De wereld moet gered worden van Lucifer en zijn nageslacht en hoe dat verloopt zie je in de 23 afleveringen van Season 13 Supernatural !

Cinematografie:

Zoals Warner Bros vaak doet in zijn reeksen word wel eens een Backdoor Pilot toegevoegd voor een mogelijke spinoff, Arrow deed het voor de Flash en tal van andere reeksen deden de truc over.

Beschouw het als een test aflevering.

Zo ook in het 13de seizoen van Supernatural werd getest voor een Pilot ter test in te verwerken voor The Wayward Sisters met Sherrif Jody Mills & Sherrif Donna Hanscum , alsook Claire Novak, Alex Jones  en enkele andere cast leden.

Spoiler Alert : De Serie werd anuleerd of te zeggen nooit ge green light.

Grappig is wel dat je vervolgens een crossover krijgt ter aflevering van Scooby-Doo & The Winchersters.

Dat de winchesters nog niet klaar zijn ermee op te houden is alvast duidelijk !

In deze spoiler free Review is het moeilijk teveel aan het verhaal vrij te geven, vandaar dat we het houden op een basis summary.

Extra’s :

5 nieuwe featurettes  :

  • Into The apocalypse : A world without The Winchesters
  • Mysterie Mash up : making off van de aflevering Scoobynatural
  • The Winchester Mythology
  • Nature VS Nurture
  • Comic Con panel 2017

2 Audio commentares

Deleted Scenes

Gag Reel

En een uitvoering van Kansas die theme song “ Carry on Wayward Son” speelt

Score :

7/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com