Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Supernatural Season 13 (DVD)

13 jaar geleden intussen al dat de WInchersters hun eerste debuut maakten op het scherm,

13 jaar vechten tegen de demonen en geesten

En 13 jaar avonturen tegen de onderwereld, engelen, demonen en geesten.

Het verhaal van Supernatural is zeker nog niet uitgemolken en zo blijkt ook in het 13de season.

Tal van Cast veranderingen zijn door de jaren aan bod gekomen, nieuwe personages, oude personages, familie banden die plots verdwijnen en dit allemaal voor de eenzame pad van de Winchesters.

Verhaal:

Na de afloop van seizoen 12, staan de Winchesters voor een nieuw avontuur wanneer er plots een nieuwe telg in hun midden is.

Jack, de zoon van Lucifer zwerft over de aardbodem en das een reden voor de Winchesters , Sam & Dean deze niet rond te laten lopen in het wilde.

Terwijl Moeder Mary afwezig zit door haar gevangenschap met Lucifer, en Castiel er ook niet meer is , zullen de WInchersters alles moeten aan dien Jack onder controle te houden voor hem ravage aanricht.

De wereld moet gered worden van Lucifer en zijn nageslacht en hoe dat verloopt zie je in de 23 afleveringen van Season 13 Supernatural !

Cinematografie:

Zoals Warner Bros vaak doet in zijn reeksen word wel eens een Backdoor Pilot toegevoegd voor een mogelijke spinoff, Arrow deed het voor de Flash en tal van andere reeksen deden de truc over.

Beschouw het als een test aflevering.

Zo ook in het 13de seizoen van Supernatural werd getest voor een Pilot ter test in te verwerken voor The Wayward Sisters met Sherrif Jody Mills & Sherrif Donna Hanscum , alsook Claire Novak, Alex Jones  en enkele andere cast leden.

Spoiler Alert : De Serie werd anuleerd of te zeggen nooit ge green light.

Grappig is wel dat je vervolgens een crossover krijgt ter aflevering van Scooby-Doo & The Winchersters.

Dat de winchesters nog niet klaar zijn ermee op te houden is alvast duidelijk !

In deze spoiler free Review is het moeilijk teveel aan het verhaal vrij te geven, vandaar dat we het houden op een basis summary.

Extra’s :

5 nieuwe featurettes  :

  • Into The apocalypse : A world without The Winchesters
  • Mysterie Mash up : making off van de aflevering Scoobynatural
  • The Winchester Mythology
  • Nature VS Nurture
  • Comic Con panel 2017

2 Audio commentares

Deleted Scenes

Gag Reel

En een uitvoering van Kansas die theme song “ Carry on Wayward Son” speelt

Score :

7/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com