Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Black Lightning is een adaptatie van de gelijknamige DC Comics stripreeks en wordt geproduced door Greg Berlanti, showrunner voor onder andere The Flash, Arrow en Supergirl. Jefferson Pierce hing jaren geleden zijn More »

Review : The Flash Season 4 ( Blu-Ray )

Review : The Flash Season 4 ( Blu-Ray )

Dat The Flash wat saai begon te worden en repetitief is een understatement, quasi in elk seizoen was er een evil speedster die aan bod kwam om Barry Allen en zijn team More »

Review : Arrow Season 6 (Blu-Ray )

Review : Arrow Season 6 (Blu-Ray )

Arrow blijft in USA scoren met intussen al goed halfweg in de 7de seizoen. Het is dan ook niet te verwonderen dat de avonturen van de “Emerald Archer” niet uit verteld zijn, More »

Review : Just Dance 2019

Review : Just Dance 2019

2019 zit er al bijna op, maar nog voor dit zover is gaan we nog even opnieuw de nodige Shaken en Grooven boven halen in de jaarlijkse Just Dance Editie. Gerelateerd More »

Assassin’s Creed komt volgend jaar tot leven in symfonische ervaring

Assassin’s Creed komt volgend jaar tot leven in symfonische ervaring

Assassin’s Creed Symphony, de ultieme symfonische ervaring voor Assassin’s Creed-fans, gaat op 11 juni 2019 in première in het legendarische Dolby Theater in Hollywood. De première vindt plaats tijdens een van de More »

Review  : The Orville Season 1 (DVD)

Review : The Orville Season 1 (DVD)

Als je aan The Orville denkt, zou je denken aan 1 of andere kleine stad in de aard van  aminityville of iets anders waar een amish gebeuren plaats vind. Grote verassing nummer More »

Ontdek de eerste trailer van Disney’s THE LION KING!

Ontdek de eerste trailer van Disney’s THE LION KING!

Een live action adaptatie van Disney’s grootste klassieker geregisseerd door Jon Favreau. Jon Favreau die al enkele Live actie prenten bracht voor Disney, komt deze zomer met de Live action verfilming van More »

Review : Logitech Pro G Headset

Review : Logitech Pro G Headset

Esports! Daar draait het zoals vaak gezegd meer en meer om wanneer je een deftige headset, klavier , muis en meer wil  aankopen. De kwaliteit, ergonomie, comfort en natuurlijk snelle reactievermogen is More »

Review : LEGO DC Super Villains

Review : LEGO DC Super Villains

LEGO & DC wisten de fans te verassen een tijd terug met een volledige andere kijk op de wereld. Niet de helden staan in de spotlight, maar de slechteriken en dan bedoelen More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Supernatural Season 13 (DVD)

13 jaar geleden intussen al dat de WInchersters hun eerste debuut maakten op het scherm,

13 jaar vechten tegen de demonen en geesten

En 13 jaar avonturen tegen de onderwereld, engelen, demonen en geesten.

Het verhaal van Supernatural is zeker nog niet uitgemolken en zo blijkt ook in het 13de season.

Tal van Cast veranderingen zijn door de jaren aan bod gekomen, nieuwe personages, oude personages, familie banden die plots verdwijnen en dit allemaal voor de eenzame pad van de Winchesters.

Verhaal:

Na de afloop van seizoen 12, staan de Winchesters voor een nieuw avontuur wanneer er plots een nieuwe telg in hun midden is.

Jack, de zoon van Lucifer zwerft over de aardbodem en das een reden voor de Winchesters , Sam & Dean deze niet rond te laten lopen in het wilde.

Terwijl Moeder Mary afwezig zit door haar gevangenschap met Lucifer, en Castiel er ook niet meer is , zullen de WInchersters alles moeten aan dien Jack onder controle te houden voor hem ravage aanricht.

De wereld moet gered worden van Lucifer en zijn nageslacht en hoe dat verloopt zie je in de 23 afleveringen van Season 13 Supernatural !

Cinematografie:

Zoals Warner Bros vaak doet in zijn reeksen word wel eens een Backdoor Pilot toegevoegd voor een mogelijke spinoff, Arrow deed het voor de Flash en tal van andere reeksen deden de truc over.

Beschouw het als een test aflevering.

Zo ook in het 13de seizoen van Supernatural werd getest voor een Pilot ter test in te verwerken voor The Wayward Sisters met Sherrif Jody Mills & Sherrif Donna Hanscum , alsook Claire Novak, Alex Jones  en enkele andere cast leden.

Spoiler Alert : De Serie werd anuleerd of te zeggen nooit ge green light.

Grappig is wel dat je vervolgens een crossover krijgt ter aflevering van Scooby-Doo & The Winchersters.

Dat de winchesters nog niet klaar zijn ermee op te houden is alvast duidelijk !

In deze spoiler free Review is het moeilijk teveel aan het verhaal vrij te geven, vandaar dat we het houden op een basis summary.

Extra’s :

5 nieuwe featurettes  :

  • Into The apocalypse : A world without The Winchesters
  • Mysterie Mash up : making off van de aflevering Scoobynatural
  • The Winchester Mythology
  • Nature VS Nurture
  • Comic Con panel 2017

2 Audio commentares

Deleted Scenes

Gag Reel

En een uitvoering van Kansas die theme song “ Carry on Wayward Son” speelt

Score :

7/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com